Puiuti de Randunici 2008!! (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

biencuta maraita si spor la rapoarte pentru mamica ei
eeeeee, bravo cris .... stiam eu ca nu se lipeste acreala de tine ...multam de tratatie....muzica, dans ceva ?

un si pentru adriuta si voinicelul ei care probabil fac nani la ora asta

si mimooo nuuu ne vreaaa ....decat o data pe zi ...mai mimo, si antibioticul se ia mai des

ariel aricel e prinsa sarmana de tot in treburi...da' tot mai vrem un punct, o virgula ceva in semn ca n-a papat-o de tot teo-boy cu dintisorii si nici bebearicel cu tepisorii .......

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Si m-a mai lovit o ciza.... criza poetica
Si cum ma tot gandeam la astia mici si degetelele lor.
Urmarea:

Randunei si randunele
Atentie la degetele!
Ca mamicile acusi
O sa vi le prinda-n usi.
De deschide gura maaaaare
E un semn de...intrebare
In ea de vi le bagati
Mama poate face...hatzz.
Nu stit voi toti puii mici
C-aveti mamici... randunici

Sper ca nu va suparati pe mine. Si eu i le-am prins lui fiu-miu la usa de la baia mica, e usa din aia pocket door(care se trage pe sina). S-a facut albastru deoadata si a planssss. Oricum are rodajul facut ca a experimentat-o pe propria piele la cele de la dulapurile de la bucatarie de vre-o cateva ori

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Fetelor, sunteti extraordinare, va multumesc pentru indemnurile de a iesi din butoi, acum am citit din urma.
Sovi, Sash-ul tau e un dulcic! Dar tu vrei fetita sau baietel, ca tot n-am inteles! Sa fie sanatos si cuminte iti doresc eu!
Zozelina, Liana, va multumesc pentru cuvintele frumoase.

Mare serbare nu facem, doar noi si ai mei, atat. Poate dupa-amiaza iesim pana la Mall in Baneasa!
Aa, sa va spun... De vreo 2 nopti i-am dat ceiut Andreei cand se trezeste si-l bea cu lacomie! E prima data cand bea ceva din bibe. Cred ca se trezeste de sete, nu de foame. I-am facut 200 ml si nu i-a fost de ajuns, azi cred ca-i fac mai mult. Bea singurica din biberon, direct in patut si pe urma pune capul intr-o parte si se culca. Sper in felul asta sa suprim suptul de noapte. Dar inca nu o intarc, dupa 1 anisor.
Ma duc s-o schimb ca si la ea miroase. Pup.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

eu am zis ca nu scriu nimic, ca am azi zi de mare austeritate si curatenie, dar nu m-am putut abtine!
Adriuta esti tare! Hai ca fac comanda de un bax de pecsi sa ai tot timpul la indemana :D

Si am mai ras de printesa Daciana cu boticul in macaroni :)))

Cris, La Multi Ani! Sa fii fericita si iubita si mamica perfecta si sa nu te mai supere randunoiul never ever!

Si La Multi Ani Tzuri!!

Zoze, ce tare e poza cu mihaita dezlantuit in concert :))

de urat as mai ura, dar ma asteapta mizeria

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

ha ha...cand zici ca "lupul" doarme...hop adriuta la apeeel ...si mai e si "poieta"
pentru andreiuta care bea din biberon...fetita maaaare, asta a fost cadou ptr ziua mamicii ei
sovi spor la trebi draga vecina....cand termini sunt acasa, interfon 20, doar de dat cu aspiratorul si sters praful, rufele le calc eu ....mai apropos de asta; eu nici gand nu pot sa aspir cand sunt singura cu teo (adica zilnic, pana seara tarzior ); urlaaaa daca il aude de scoala mortii ...si nu inteleg de ce, ca la aspirat mucisorii nu face asa cand il aude...si e chestie de vreo 2-3 luni, inainte nu avea probleme (exceptand ca era calare pe el si tragea de fir )

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Si m-a mai lovit o ciza.... criza poetica
Si cum ma tot gandeam la astia mici si degetelele lor.
Urmarea:

Randunei si randunele
Atentie la degetele!
Ca mamicile acusi
O sa vi le prinda-n usi.
De deschide gura maaaaare
E un semn de...intrebare
In ea de vi le bagati
Mama poate face...hatzz.
Nu stit voi toti puii mici
C-aveti mamici... randunici

Sper ca nu va suparati pe mine. Si eu i le-am prins lui fiu-miu la usa de la baia mica, e usa din aia pocket door(care se trage pe sina). S-a facut albastru deoadata si a planssss. Oricum are rodajul facut ca a experimentat-o pe propria piele la cele de la dulapurile de la bucatarie de vre-o cateva ori

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Dragelor,am ramas in urma rau!Liana,nu mi-a inghetat netul,dar de ieri seara mi-au venit niste veri cu fetita lor de 1 an si jum,si va dati seama ce e pe aici!plecam si la Bran,spre seara ca avem o reuniune!asa ca,sper ca maine-poimaine sa recuperez
de la noi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cum asa liana, ca parea foarte pe felie Teo cu mana pe aspirator Sash vad ca inca se arata f interesat cand aspir.
Sa stii ca noi doua am face casa buna, ca eu urasc sa calc!

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

simo "reuneala" placuta si cu distractie la maxim

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

sovi si eu urasc sa calc, dar am parte din plin de asta ....am zis sa nu te asupresc si cu calcatul, ca asa-i frumos intre vecine, sa impartim treaba ....daaa, asa pare ca prietena tare cu aspiratorul, si este, dar sa nu dau eu cu el ...nu stiu care e faza, dar o sa mai incerc sa o reobisnuiesc...acum cred ca o sa incerc sa calc, daca nu imi darama masa din prima sau ma trage de fir cu tot cu fier de calcat

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput