Puiuti de Randunici 2008!! (184)
Raspunsuri - Pagina 7
lianam spune:
biencuta maraita si spor la rapoarte pentru mamica ei ![]()
eeeeee, bravo cris
.... stiam eu ca nu se lipeste acreala de tine
...multam de tratatie....muzica, dans ceva
?
un
si pentru adriuta si voinicelul ei care probabil fac nani la ora asta 
si mimooo nuuu ne vreaaa
....decat o data pe zi ...mai mimo, si antibioticul se ia mai des ![]()
ariel aricel e prinsa sarmana de tot in treburi...da' tot mai vrem un punct, o virgula ceva in semn ca n-a papat-o de tot teo-boy cu dintisorii si nici bebearicel cu tepisorii
.......
Liana, mami de Teo
adriuta spune:
Si m-a mai lovit o ciza.... criza poetica ![]()
Si cum ma tot gandeam la astia mici si degetelele lor.
Urmarea:
Randunei si randunele
Atentie la degetele!
Ca mamicile acusi
O sa vi le prinda-n usi.
De deschide gura maaaaare
E un semn de...intrebare
In ea de vi le bagati
Mama poate face...hatzz.
Nu stit voi toti
puii mici
C-aveti mamici... randunici
Sper ca nu va suparati pe mine.
Si eu i le-am prins lui fiu-miu la usa de la baia mica, e usa din aia pocket door(care se trage pe sina). S-a facut albastru deoadata
si a planssss. Oricum are rodajul facut ca a experimentat-o pe propria piele la cele de la dulapurile de la bucatarie de vre-o cateva ori![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ccris_ccris spune:
Fetelor, sunteti extraordinare, va multumesc pentru indemnurile de a iesi din butoi, acum am citit din urma

.
Sovi, Sash-ul tau e un dulcic
! Dar tu vrei fetita sau baietel, ca tot n-am inteles!
Sa fie sanatos si cuminte iti doresc eu!
Zozelina, Liana, va multumesc pentru cuvintele frumoase
.
Mare serbare nu facem, doar noi si ai mei, atat. Poate dupa-amiaza iesim pana la Mall in Baneasa
!
Aa, sa va spun... De vreo 2 nopti i-am dat ceiut Andreei cand se trezeste si-l bea cu lacomie
! E prima data cand bea ceva din bibe. Cred ca se trezeste de sete, nu de foame. I-am facut 200 ml si nu i-a fost de ajuns, azi cred ca-i fac mai mult. Bea singurica din biberon, direct in patut si pe urma pune capul intr-o parte si se culca. Sper in felul asta sa suprim suptul de noapte. Dar inca nu o intarc, dupa 1 anisor.
Ma duc s-o schimb ca si la ea miroase
. Pup.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
sovietica spune:
eu am zis ca nu scriu nimic, ca am azi zi de mare austeritate si curatenie, dar nu m-am putut abtine!
Adriuta 

esti tare! Hai ca fac comanda de un bax de pecsi sa ai tot timpul la indemana :D
Si am mai ras de printesa Daciana cu boticul in macaroni :)))
Cris, La Multi Ani!
Sa fii fericita si iubita si mamica perfecta si sa nu te mai supere randunoiul never ever! 

Si La Multi Ani Tzuri!! 
Zoze, ce tare e poza cu mihaita dezlantuit in concert :))
de urat as mai ura, dar ma asteapta mizeria ![]()
sovi & delfinasul sasha 17Apr'08
lianam spune:
ha ha...cand zici ca "lupul" doarme...hop adriuta la apeeel
...si mai e si "poieta" 

pentru andreiuta care bea din biberon...fetita maaaare, asta a fost cadou ptr ziua mamicii ei ![]()
sovi spor la trebi draga vecina....cand termini sunt acasa, interfon 20, doar de dat cu aspiratorul si sters praful, rufele le calc eu
....mai apropos de asta; eu nici gand nu pot sa aspir cand sunt singura cu teo (adica zilnic, pana seara tarzior
); urlaaaa daca il aude de scoala mortii
...si nu inteleg de ce, ca la aspirat mucisorii nu face asa cand il aude...si e chestie de vreo 2-3 luni, inainte nu avea probleme (exceptand ca era calare pe el si tragea de fir
)
Liana, mami de Teo
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta Si m-a mai lovit o ciza.... criza poetica Si cum ma tot gandeam la astia mici si degetelele lor. Urmarea: Randunei si randunele Atentie la degetele! Ca mamicile acusi O sa vi le prinda-n usi. De deschide gura maaaaare E un semn de...intrebare In ea de vi le bagati Mama poate face...hatzz. Nu stit voi toti puii miciC-aveti mamici... randunici Sper ca nu va suparati pe mine. Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
Simo27 spune:
Dragelor,am ramas in urma rau
!Liana
,nu mi-a inghetat netul
,dar de ieri seara mi-au venit niste veri cu fetita lor de 1 an si jum,si va dati seama ce e pe aici!plecam si la Bran,spre seara ca avem o reuniune
!asa ca,sper ca maine-poimaine sa recuperez
de la noi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
sovietica spune:
Cum asa liana, ca parea foarte pe felie Teo cu mana pe aspirator
Sash vad ca inca se arata f interesat cand aspir.
Sa stii ca noi doua am face casa buna, ca eu urasc sa calc!
sovi & delfinasul sasha 17Apr'08
lianam spune:
sovi si eu urasc sa calc, dar am parte din plin de asta
....am zis sa nu te asupresc si cu calcatul, ca asa-i frumos intre vecine, sa impartim treaba
....daaa, asa pare ca prietena tare cu aspiratorul, si este, dar sa nu dau eu cu el
...nu stiu care e faza, dar o sa mai incerc sa o reobisnuiesc...acum cred ca o sa incerc sa calc, daca nu imi darama masa din prima sau ma trage de fir cu tot cu fier de calcat ![]()
Liana, mami de Teo