Puiuti de Randunici 2008!! (184)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Blanka, felicitariiiiiiiii, sa fie intr-un ceas bun!!!
stiam eu

te pupppppp

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

inca un bb!!!!!! blankar sa fie intr-un ceas bun, sa fii sanatoasa si tu si bb si sa ai o sarcina usoara!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Blankar felicitariiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Yupiiii avem 3 gravidutze pe crengutza!!!!!!!!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Suntem gata de plecare!si la noi ninge des,o minunatie
BLANKA,FELICITARI!!!!!!
Sa dea DD sa fie totul perfect,o sarcina usoara!!!BRAVO,MAMI!!!!
ce frumos:3 Gravidute!!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Zoze am vazut un tiz frumos- frumos cu niste ochi, mama-mama
Mihutza, randunoiul meu schimba pampersi, nu conteaza ce contin. Nu comenteaza decat foarte rar, cand crede ca are ceva mai important de facut. Dar si atunci, comenteaza, dar tot ii schimba. Si baitza doar el ii face
Sovi-spor la curatenie! L-am vazut pe Sasha distrat tare si chipes peste masura;
Am vazut-o si pe Daciana care papa spaghete. Sa se faca repede bine!
Stela, cum mai e ochisorul, mai bine?
Cris, ,
super mama/cool mama care asteapta cu nerabdare sa plece in vacanta si ea! Ce misto de Mimonixul si de Teo ca sunt pe partie
Blanka, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

vin si eu cu sulpliza
SUNT GRAVIDA!!!!!!!!
ati stiut voi ceva numai ca trebuia sa il anunt pe
randunoi prima data

ptiu, bata-te norocul si bucuriile!! sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina ca un fulg!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nici nu deschid bine calc si aflu ca Blanka e gravida! Bravo, sa fii sanatoasa, sa faci o fetita frumoasa ca frate-so!

mama, ce misto ninge afara, de-abia astept sa o iau pe Ili de la gradi, sper sa tina pana atunci!

Ma duc sa citesc din urma!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI CRISS SA FII SANATOASA SI FERICITA[PUP]
am vazut pui mic de zoze...e scump foc si tortuletele ...eu de sf.andrei i-am facut tort la viviene in craiova dar nu l-au reusit...am vrut cu winnie si l-au pocit rau de tot...
adriutza nu am mama centrala pe curent ci pe gaze...chiar ieri am primit factura...1280lei... ...si nici nu avem caldura sa stam in chilotei...in camera lui andru e ok dar cand iesi pe hol...brrrr...asta este suportam iarna asta si la vara ne apucam de treaba...
ca tot vorbiti de pasiunile puiutilor.... andrei este fan Andreea Esca...e inebunit cand o vede la stiri sa vedeti cum vb cu ea si topaie de zor...atunci nu mai baga pe nimeni in seama...
puiul meu a fost f frichinit azinopate,nu stiu ce a avut ...la 4.30 dim il luai in pat ca nu a mai avut stare in patut...si dormi pana la 9 langa mami lui,cred ca nu-i mai place sa doarma singur...off si nu prea as vrea sa-l culc cu mine ...noi nu am renuntat la masa de la ora 2 noaptea...papam cate un biberon de 150ml de lapte apoi facem nani si ne mai trezim ba la 5 ba la 6 depinde...
cami la multi ani sorelei...
va pupic inca nu am terminat de citit...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello randunime!!!!!

si eu sunt foarte bucuroasa ca ninge....de abia astept sa o scot pe Antonia sa vada zapada !!!!

Blankar FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa ai parte o sarcina usoara si bebe sanatos!!!!!!!!

Elara multumim pentru link...si eu am aflat azi exact cum se calculeaza .

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Raluca, mama ce meniu ai conceput! spor la bucatareala si la mutat in casa noua!
Zoze, cum era cu venele taiate? In model de x si o?? Am vazut pozele noi!
Clau, randunoiul n-a mai primit nici un cadoua, pentru ca am adormit! sa-mi fie rusine, cafeaua aia n-a fost buna de nimic!

Mihutza, al meu schimba pampersi, o sterge pe Ilinca, arunca olita....nu l-am lasat niciodata sa creada ca s-ar putea si altfel!
Ursuleata, vad ca Vlad are de mic pasiuni bune!

Claudia, am admirat-o pe Daciana mancand spaghete! sanatate multa, sa sacad febra!

Claudia99, ma bucur ca sunteti bine si ca incepe sa fie ok la cresa!

Pucca,

Ccris, multam de cinste si nu sta in butoi de ziua ta!
a, vad ca randunoiul era baiul, bine ca v-ati impacat!

ADRIUTZA CARE AI BAUT PREA MULT PEPSI, cum adik foloseai manusi?Ntz, ntz...
Eu nu fac trteaba cand nu dorm...stau pe forum, la teveu....treaba noapte nu pot sa fac!
Vad ca tu faci si poezii....cea cu Cristopherul albastru e BESTIALA! Asa mama, asa fiu!

Liana, hai acum zi de unde esti, poatew cunosc pe cineva destept si de acolo!, daca nu, te cunosc deja pe tine!
Surubul e indragostit de aspirator, plange cand il bag la loc! Il ia in brate, il musca si vrea sa il rastoarne...si de cate ori il vad ma gandesc ca ar trebui sa fac ca Bubu, sa-l mai spal si eu, dar n-apuc, ca stau pe forum!

Bubule, cred ca Steful are vreun puseu de crestere! Ocazional mai face si Seb asa...bea lapte si manaca de sparge!

Simo, am vazut bulzul!
Distractie de vis!

Mimonixule, ce-ai facut?Ntz, trebuia sa pui conditii pentru asa chiul...eu ma duceam in rockoteca daca luam 10 in teze, la toate!

Luny, arata foarte misto scaunul auto! Il voi studia si eu cu atentie, mie mi-a cam naspa sa cumpar fara sa pun mana pe material....

S-a trezit Surubul...striga de cand scriu eu mesajul, l-am lasat in speranta ca va mai dormi....o sa fie supermereait ca a dormit prea putin la pranz!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput