Puiuti de Randunici 2008!! (184)
Raspunsuri - Pagina 16
Olgutzika spune:
Cata, nu sunt, ma, suparata!!! Sunt io suparata, dar nu pe tine, serios!!! Uite: 

Nasa ta pana la urma se duce la Municipal? Ca nu mi-ai mai zis!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:
Tuchi, si eu tot azi l-am strans si l-am aruncat pe balcon
(bine, m-am dus apoi l-am pus la ghena
). Eu am avut noroc, am iesit afara cu Vlad la pranz si a ramas randunoiul si a aspirat luna toate acele din casa ![]()
Al meu schimba pampersi kk-ciosi, e placerea lui
. V-am mai zis ca-i place enorm sa se ocupe de astia mici, cu tot ce inseamna. Azi dimineata i-a luat pe amandoi si s-a dus la Vlad in camera sa se joace si eu am mai dormit o ora si ceva. I-a dat lui Stef bibele, l-a schimbat si apoi i-a facut lui Vlad ousor la teflon si i-a pregatit micul dejun cu o gramada de chestii ![]()
Kya, surioara mea, mie mi-e dor de tine pe crenguta, servici cat mai usor si ne vedem sambata ![]()
Fetele, intrati pe bucataras si votati-o pe Simo la concurs!! eu am votat-o 
S-o incurajam 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
CristinaGoji spune:
Adica eu nici n-are rost sa ma strofoc, ca-n ultimele 12 luni anterioare nasterii nr.2 tot in CIC am fost, deci am avut venit 600 lei, asa?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Olgutzika spune:
Cristina, imi pare rau....: http://stirileprotv.ro/stiri/social/indemnizatia-de-85-din-salariu-nu-se-acorda-pentru-copiii-pe-banda-rulanta.html
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:
Steluta, hai afara din butoi, mai povestim aici una-alta si iti trece supararea, te mai inveselesti nitel! 
Mai ce-am mai ras cu Mimo si Liana! tare faza cu antibioticul
Iete cum la 1 noaptea, am descoperit cu Liana, pe mess, ca avem prieteni comuni 
Olgu, iti transmit niste pupici 
Si inca niste
pt. Zanutza, sa nu mai faca febra!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
Stela, ce face ochiul Teodorei? Tin pumnii sa iasa cu serviciul cum vrei tu!
Liana, din Alexandria stiu doar pe cineva....neplacut( familie de dr, el coleg cu mine!
), dar am o foarte buna prietena din Turnu Magurele!
Kya, eu sper ca intalnirea o sa fie sambata, cel putin asa tot planuim!
Si te asteptam si cu si fara Zana! Sa ai parte de o dezapezire usoara si o noapte linistita!
Ionel a plecat cu Ilinca sa curete masina de zapada, surubelul doarme!
si ca sa vedeti exemplu de mama denaturata...azi teoretic trebuia sa ma duc cu Seb la control la urecehe.
Am sunta ieri dr, n-a raspuns si mi-am amintit sa mai incerc pe la ora 21 cand mi-a fost rusine sa sun omul! Brusc randunoiul si-a amintit ca avea nu stiu ce intalnire la ora 9, asa ca nici nu m-am mai stresat gandindu-ma ca il sun azi sa mergem maine! dar nu numai ca n-am sunat, ca a venit zapada si am zis ca s-ar putea sa fie mai mult decat imposibil sa traversam orasul pana la Budimex, dar sotul meu iubit a descoperit ca ieri i-a expirat RCA-ul si ca n-are bani!![]()
asa ca voi lasa controlul pe saptamana aviatoare, bine ca Surubul e bine!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Bubu, i-am primit!!! Saru'manaaaaa 
Olga
mamica de
Olgutzika spune:
Cata, vezi ca daca nu are continuitate pe RCA, noua polita intra in vigoare la 48 de ore de la data emiterii. Deci chiar daca o face maine, 09.01, ea va intra in vigoare la ora 0:00 in data 12.01. Aveti grija!
Olga
mamica de
bubu05 spune:
Vaai, cat de nesimtiti!! ce exprimare, auzi, copii pe banda rulanta
. Niste idioti mai mari n-am vazut!!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
tuchita spune:
Olga, nasa lui Seb nu se mai duce la municipal, pentru ca desi initial i-a placut f mult de ea, a avut chestia aia cu ureaplasma, era disperata, a cautat-o pe asta la spital si s-a purtat extrem de urat....
Se duce la parvu, nu stiu daca e cea mai buna alegere, ea pare multumita!
am uitat sa va zic faza oarecum naspa...fata cea mare a bonei e insarcinata!
Sper sa mai ramana la mine macar pana face Seb 2 ani, desi daca imi voi gasi ceva de lucru si ea nu va vrea program mai lung oricum n-o sa fie buna!
o sa prospectez si eu piata creselor, poate incerc la vara cu program de 4 ore, desi in Bucuresti la stat e no way, iar la pivat scorurile incep de la 600 de lei pentru 4 ore, ori la banii astia prefer bona!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)