Puiuti de Randunici 2008!! (184)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

gravidutele ati auzit la stiri cum se calc indemnizatia ptr bb2? nu am prins toata stirea, dar au zis ca va fi mai mica decat la bb1....ceva cu luat in calcul cei 6 mil de la bb1...insa nu am auzit tot, si mai bine nu zic prostii....poate a mai ascultat si altcineva si va lamureste....sau pe site-ul pro tv....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela
Ma opresc aici.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Am citit ma opAresc aici arshu Stela
Copilasi de Kya si Ioana, FITI BINE IMEDIAT ! E UN ORDIN!
Liana uite ca apar la 6 ore, ca antibioticul E bine?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, Blanka!!! Sa ai o sarcina usoooara, usoara si un bebe sanatos!!!

Zoze, multumesc mult E vorba doar de cazare, ca ai mei colegi din vanzari cam tot pleaca in delegatii.

Kya , tare rau imi pare de febra Zanutzei! Sa treaca repede, repede si sa iasa dintzosii aia repede repede Serviciu usor sa ai!

Bubu, cred ca imi statea inima-n loc sa deschid ochii si sa vaz masca aia in fata lor Un dulce Vladutzul!

Fetelor, am si eu o intrebare: voua vi s-a schimbat menstruatia fata de cum era inainte de nastere? Ma refer la durata ( la mine micsorata), debit ( marit ), dureri ( lipsa )...Am preocupari d-astea , ca incerc sa imi mut gandurile in alta parte decat la mucii Sofiei, la faptul ca nu mananca, ca nu dorm etc.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Liana uite ca apar la 6 ore, ca antibioticul E bine?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)

mimooo eu vreau antibiotic din ala de se ia la 4 ore

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana, Liana, Mimo

Gata, ma duc acasa. Tre' sa-mi dezapezesc masina si in afara de manusi, nu am nimic, nimic. Toate "uneltele" sunt bine mersi acasa pe balcon. Cum naiba o sa reusesc, nu stiu. Si mai sunt si in costum si tocuri... Ar trebui sa ma filmez, ca va fi spectacol

Daca tot va mai trebui sa stau sa pazesc copila, o sa mai intru la buhuhu.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

olgu la mine nu s-a schimbat...asa ca acu' gandeste-te de ce nu s-a schimbat la mine, ca sa nu iti revina vechile ganduri (muci, lipsa papa, lipsa somn...)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olgu la mine s-a modificat ca durata - mai scurt, si ca debit - foooooarte mare. In primele 2 zile zici ca raman fara sange de tot!
Primele dati a venit destul de haotic, dar acum s-a reglat iar la 28 de zile (cu ovulatie la 14), ceas la fel ca inainte de sarcina.

Acum chiar ca fug

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Randunici multumesc ptr incurajarile cu cresa, Claudia si eu am mers la cresa de la 4 luni si m-am facut mare si sanatoasa.
Olguta si la mine s-a modificat (soseste instant,e mai putin si fara dureri)dar eu am crezut ca este din cauzade luat anticonceptionale.
Blankar sarcina usoara.

mamica de Bogdan Alexandru 10 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am strans si eu in sfarsit bradul....s-a umplut casa de ace, si holul, si liftul...am mturat juma' de scara!

Olga cred ca e suparata in continuare pe mine!

Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Liana, poate daca dai niste veselie de la tine....

Kya, Claudia, exact! Vine din prima MULT si dupa trei zile gata, nu mai e Vecinico, ai idee cam cati copii sunt in grupa lui Bogdanel la cresa?

Adriuta, m-ai omorat cu poezioarele tale!!! Ma rog, ditamai poeziile!!!! Clubul poetelor de pe crenguta: Giani, Mihutza si Adriuta. Si as mai adauga eu pe cineva, dar..mai incolo

Stela, ! Tin pumnii sa apara serviciul ala mai bun cat mai repede! Sau sa iti iasa negocierea.

Stirea aia cu indemnizatia am prins-o eu. Deci daca BB2 apare dupa CIC1, se iau in calculul indemnizatiei pentru BB2 cele 6 milioane primite pentru BB1, sau venitul avut in CIC pentru BB1. Se considera anul calendaristic de dinaintea nasterii lui BB2. Am explicat bine? Se intelege ceva?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput