Puiuti de Randunici 2008!! (184)
Raspunsuri - Pagina 14
lianam spune:
ursu, ete
...cu bagheta magica te ating siiiiii....nu mai vine cm-uuuuuul
....vine ursulica, vine ursulica 

ursu eu fac galerie, da' tu "muncesti" consecvent, da
? ca bagheta chiar asa de magica inca nu am ![]()
Liana, mami de Teo
lianam spune:
mai fetelor suratelor
...fiindca biata teo s-a calmat un pic si nu mai urla, dar oricum nu ma lasa sa calc (cica asta se face in miez de noapte nu acum
), mi-a venit asaaaaa, un gand
....sa stiti ca incep sa fiu geloasa...da, da....si numai gravidutele pot sa "ma vindece"
....m-am gandit eu: cand o sa aveti bb2 o sa fugiti pe alta "crenguta"
? o sa ne neglijaaaaati
? o sa stati cu noi mai putiiin
?
Liana, mami de Teo
mstela spune:
LA MULTI ANI CRISS..SA FII IUBITA,SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA!
Iertati-ma,fetelor,suntem bine,dar am stare de kko..am multe ganduri legate de situatia mea profesionala,de faptul ca trebuie sa o iau pe vreun drum dar nu stiu pe care,sa mai iesim din criza asta financiaro-familiala cu datorii mari..
Saptamana viitoare vreau sa ma prezint la director sa renegociez salariul si presimt ca nu-mi va mari cine stie ce salariul jalnic pe care il aveam si nu stiu ce voi face.Cu siguranta mi se trage si de la faptul ca stau inchisa in casa,de la gerul nesuferit de afara etc etc.In fine..nu va mai impovarez si eu cu ale mele.O sa revin cand voi putea comunica mai placut.
Liana
Claudia,ce-am mai ras de Daciana si spaghetele!Of,imi pare rau ca e cu febra.
sa treaca.
Clodute,super emotionanta semnatura!Asa sa fie!
bitza,si pe mine ma mananca operatia cateodata.
Raluca,cum ai facut mulajul cu palma Brianei?In ce material?
Ma opresc aici.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
ramo_cata spune:
blankar felicitari sa ai o sarcina usoara...oauu din nou gravidutze pe crengutza ce curajoase sunteti...eu ma mai gandesc cu siguranta o sa mai astept pana pe la 3-4 anisori ai lui andrei...dar sa nu zic de 2 ori ca nu se stie...![]()
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
adriuta spune:
Moama ce-as fi mai dormiiiiit:)![]()
Am vazut ca a nins la voi, ce frumos :)
Ccris...bravo mami, pai se putea... in butoi de ziua taaaa...![]()
Blanka felicitari!!! o sarcina usoara si un bebe sanatos. Asta o sa fie austriak...sau austriaka. da productiva vacantza...aii.
Tuchi sa-ti fie intr-un ceas bun tzidula. Doamne ajuta pe mai departe. felicitari!
Mimo nu-mi zice ca ai sunat sa anunti ca e bolnava Teo :). Esti o mama SUUUUPER COOOOL!!

Bubu ce tare e spider-ul tau. Si are si prietena frumusica foc. Sa stii ca nu iti sta rau cu o fata.![]()
elara poate e prea cuminte puiutza ta, io n-am nici o sansa sa ma ingras decat daca ma infiaza Bubu(bona, mancare buna...intzelegi
), atat e de rau. Sa-ti ajute D-D sa fie asa cum vreti voi si cand vreti voi.
dacianat Nu o fi vre-un virus la stomacel? A facut cacutza normal? Uita-te daca e umflat abdomenul.
liana TARE faza cu bagheta magica:)
Stela imi pare rau pentru situatzia neplacuta in care te afli, D-D e mare si ne ajuta pe toti.
Ma duc ca e timpul ptr nap-ul(somnic mic la astia ici colea)de dimineatza si vine-un izzz...
. Si cu asta ma duc si eu... saaaa

Da ce, numai Bubu!![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
numeioana spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru urari! Aseara am fost la restaurant si ne-am sarbatorit, eu, sotul (Ion), socrul (Ioan) si finuta (Ioana). Din pacate n-am putut sa-l tin si pe David, ca era fum tare si el cu putin rosu in gat era periculos de tinut in fum, asa ca l-am dus la bona unde s-a simtit excelent si l-am luat la 23 adormit![]()
Din pacate am fost nevoita sa-i dau antibiotic. Avea rosu in gat, desi putin si raguseala nasoala. Asa ca dupa 2 prize de antibiotic i-a trecut raguseala complet si i-a revenit vocea si ii mai dau doar maine si gata. Desi doctorita a zis 5 zile...
Am ramas datoare cu un raspuns. Mimo, sunt impotriva antibioticului pentru ca strica flora intestinala si face rau pe alta parte. Bineinteles, sunt impotriva daca nu este absolut necesar!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
VALENTINA C spune:
Ce frumos ninge!!!!Minunat! L-am scos azi pe Matei sa vada si el fulgii de zapada si era asa de incantat, se uita in toate partile...
LMA Criss!!!!
In alta ordine ne idei, ne vedem sambata? Ca vin singura, am reusit sa-l aranjez pe Matei cu buni...
Valentina si Matei (10.04.2008)
Kya spune:
... ma mai stiti, ma mai tineti minte?... ![]()
In primul si in primul rand:
Felicitari Blanka, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara ca un fulg, si un bebelache sanatos tun!
La Multi Ani Criss! Sa ti se indeplineasca toate dorintele, si sa fii fericita!
Eu sunt la servici. De cand am inceput abia mai am timp sa respir, fug de acasa la birou, si de la birou inapoi acasa. Bietul copil cred ca e zapacit, ca nici nu mai stie cand sunt acasa si cand nu.
Aseara a facut febra (pentru prima data in viata ei). A adormit la mine in brate, si brusc a inceput sa arda. Nu mi-am inchipuit vreodata ca se poate face febra aproape instantaneu. I-am luat temperatura - 39.4!
Era asa de moale, ca o carpa...
I-am bagat un supozitor cu paracetamol, si Slava Domnului, in vreo 20 de minute i-a trecut.
Banuiesc ca e de la dinti, pentru ca nu e racita deloc, nu o doare nimic, in rest e totul normal. Cred ca ii ies niste dinti jos, ceva premolari, dupa cum vad eu gingia umflata. Si dupa Dentinox, chiar s-a calmat.
Azi noapte am stat sa o pazesc, si pe la 2, iar a inceput sa arda. 38.5 - iar supozitor, iar Dentinox, si s-a linistit. Oricum de vreo cateva nopti doarme agitata, se trezeste des, isi baga tot pumnul in gura...
Mama lor de dinti!!!
Citisem acum cateva zile de o intalnire sambata la Unirii. Asa a ramas? Poate ajung si eu sa va vad. Dar o sa vin cu Zana, ca nu vreau sa o las acasa. Si asa in timpul saptamanii lipsesc. Bine, tre' sa vad si cum se mai simte pana atunci.
tot stolul
Cum zicea si Clau, vizitele mele pe craca se vor rari considerabil acum, din lipsa de timp
Ata ete! Dar nu scapati de mine, tot vin ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Cris, e ziua ta?? La multi ani, sa fiti sanatosi toti trei si sa radeti mereu!!
Kya, imi pare rau pentru febra. Sanatate maxima!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.