Puiuti de Randunici 2008!! (184)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubu, dar de ce nu pot vota mai multe retete?

Recunosc ca pe mine m-au innebunit ouale alea la cuptor! stiu ca nu sunt mare filozofie, dar mi se pare super reteta!
am votat-o pe Simo, oricum! Si sa stii ca nu-mi place cine e pe locul intai!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Liana, poate daca dai niste veselie de la tine....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

dau olgutule , dau, ca am de unde
daaaaaa, m-am gasit "infratzita" cu bubuuuuu
tuchi care din ei, ca eu cunosc muulti prostanci din familii de doctori
na, ca mi-a zburat ideea...mai aveam de zis ceva ...las' ca am timp, ca noaptea e lunga, treburi muuulte ........

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

gata, stiu ....dupa baita intru sa balesc pe bucatarAS si sa o votez pe simo .....pot sa votez de mai multe ori aceeasi persoana?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Liana, cine-i dr de diabet tinerel in Alexandria?? Imposibil sa nu stii! Nu e prostanac, doar mirosea f tare a transpiratie!( Doamne, sper sa nu o cunosti personal pe sotie sau mai stiu eu ce- si ea e dr!)

asa, mi-am amintit de Ioana!
Sa stii ca modalitatea cea mai frecventa de a face un microb rezistent la antibiotic este administrarea incompleta a tratamentului!

pentru conservarea florei intestinale iti recomand Biotics baby, cea mai ieftina varianta, si mai exista si alte variante in farmacie...ecoflorin parc era f bun!
Si mult iaurt!

sanatate!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da mai, nu merge sa votezi decat o data ...si am ramas si eu uimita cand am vazut acum cine e pe primul loc (cred ca si-a pus toate neamurile sa voteze )...Simo are doar patru voturi...Randunici, adunarea!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

gata, votat simo ...revin dupa baita, masaj, papica ...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Felicitari Blankar !!! Sa ai o sarcina usoara si sa iti fie bine.

Clodute mami de Patrick si cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Am votat si eu !!! Bravi SIMO !!!
Haideti toate s-o votam ca noi suntem un NEAM mai mare ca al oricui !!!

Clodute mami de Patrick si cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tuchi, zici tu sa-i dau toata sticluta de Ospamox? Doctorita cica sa-i dau 5 zile, dar cu 5 ml la 8 ore sigur nu-mi ajunge decat pt maxim 4.

Stiu chestia cu Biotics si Ecoflorina, randunoiul m0a informat. Dar Nan-ul contine probiotice si cred ca impreuna cu iaurtul va fi ok. Vad ca il tolereaza f bine, nu s-a deranjat nici la stomac... Sper sa fie bine. Oricum, diferenta se vede clar. I-a reaparut vocea si nu mai are muci deloc. E supeeer!!

Ma duc s-o votez pe Simo

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

gata curatenia. Omul mi-a zis si azi la telefon, cum imi zice de luni incoa: "sper sa ma intorc maine in Bucuresti" Oare de la liniutele mele pe banda rulanta i se trage?

Olgusa , Inaioana a mai purtat bb in wrap cand era gravi? sau oricum bb1 era deja prea mare de wrap?
Liniste si pace Sofiei! si lu' ma-sa!

Cand e mai frig afara in special imi place sa ies cu bb in wrap. Ieri era asa de scump, ma mangaia pe fatza si radea la mine, la cea mai mica strambatura a mea... Si faceam amandoi papa la masini. Si ma gandeam, oare cat voi mai putea sa il port asa. Baiiii unde or sa-mi incapa 2 bebei??

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput