Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Diana, subscriu!! Si noi am folosit Trixera la Rebeca, pentru ca am avut probleme cu pielea atopica, exact cum ai descris tu la Ianca, piele de gaina, niste zgrabunte pe fata, burtica si incheieturi maini/genunchi> la noi era nasol pentru ca i se faceau pe fata, se mai si irita....ne-am chinuit pana pe la 2 ani jumate. Si acuma mai are pielea de gaina cateodata si atunci ii dau cate 2-3 saptamani vit. A, plus Trixera. Am folosit si Bepanthen Plus pe fata, bun si ala.

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Babyzapi, Trixera de la Avene e o crema excelenta pt. copiii cu piele atopica. Nu contine nimic alergen/parabeni etc. La Ianca a facut minuni, ea are piele atopica, i se facea la incheieturi si pe burtica ca si smirghelul sau ca pielea de gaina, era foarte aspra si uscata. La buvite nu stiu dc functioneaza, dar exista in gama Mustela si crema reparatorie pt. eritem si aai cred ca e fff buna si pt. alte leziuni. Mai functioneaza de minune Bephanten Plus, e special pt. bubite, rani, taieturi, etc.

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

ultimele informatii legat indemnizatie
Clarificari ale Ministerului Muncii privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului

pentru mai multe informatii
http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=14352

Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Bine v-am regasit ! Inca nu mi-a intrat in obicei sa intru la scutece ...tot la odisee dau prima data. Vreau sa multumesc din suflet fetelor care s-au ocupat de "deschidere".

M-ati speriat rau de tot cu pliurule astea. Eu am vazut din prima zi de cand am ajuns acasa ca dunga de la fundulet nu-i perfect dreapta (in capat de tot e inclinata cu 20-30 de grade), dar acum cand am vazut ca nici pliurile nu se pupa ... sunt speriata rau de tot. Azi mergem la med de fam sa-i fac vaccinul de 2 luni si sa vad unde ma indruma sa merg cu ea.

Va multumesc ca existati !

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput

malinas multumim de cantece... am reusit sa le descarc si sunt atat de frumoase melodiile.
Te

Citat:
citat din mesajul lui malinas

pentru cine e interesat am trimis pe emailul comun (mamici de noiembrie) cantecele de pe albumul "somnic in hamac", vol 1.

Ramo2007, si David facea la fel in primele zile, asta pana am inceput sa-l schimb dupa ce papa. Acum nu mai avem parte de evenimente in direct si e mai bine, ca am ajuns sa spal patura de pe pat fiindca a facut pipi cu asa presiune ca a udat tot.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Bun venit la odiseea cozonaceilor gabriellag.

Citat:
citat din mesajul lui gabriellag

Buna, fetelor,

Sunt mamica unui baietel nascut in decemrie si as vrea sa ma alatur voua...daca in permiteti....
Am descoperit acest forum in -goana- dupa raspunsuri la zecile de intrebari aparute odata cu nasterea lui.
David Bogdan s-a nascut pe 1 decembrie, la 39 de saptamani, nastere naturala cu epidurala, 3,8kg, 50 cm.
Acum ne luptam cu bubitele rosii si aspre (pe care la are doar pe fata), am incercat ceai de galbenele si musetel, fara rezultat, acum incercam cu tarate.Medicul pediatru ne-a spus ca este dermatita atopica, i-a recomadat Elocom si Zyrtec, insa as vrea sa evit folosirea lor....daca aveti sugestii, astept cu mare interes!!!!!
O sa-i schimb si produsele de baita cu cele de la Avene , gama pentru piele atopica...sper sa-i treaca!

Deja m-am lungit...cu prima mea postare, va doresc o zi frumoasa si linistita!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, calciu es te fiole, i le pun cu seringa in ceiut.
Vigantolete este pastilute si se dizolva cica imediat intr-o lingurita de ceai.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ginye mama draga..trecusi deja la masuri extreme..nu ti-au placut vitaminele ha?....asteptam noul look

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

time out

ma apuc de noul capitol

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Poftiti la povesti in CAPITOLUL 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriellag

Buna, fetelor,

Sunt mamica unui baietel nascut in decemrie si as vrea sa ma alatur voua...daca in permiteti....
Am descoperit acest forum in -goana- dupa raspunsuri la zecile de intrebari aparute odata cu nasterea lui.
David Bogdan s-a nascut pe 1 decembrie, la 39 de saptamani, nastere naturala cu epidurala, 3,8kg, 50 cm.
Acum ne luptam cu bubitele rosii si aspre (pe care la are doar pe fata), am incercat ceai de galbenele si musetel, fara rezultat, acum incercam cu tarate.Medicul pediatru ne-a spus ca este dermatita atopica, i-a recomadat Elocom si Zyrtec, insa as vrea sa evit folosirea lor....daca aveti sugestii, astept cu mare interes!!!!!
O sa-i schimb si produsele de baita cu cele de la Avene , gama pentru piele atopica...sper sa-i treaca!

Deja m-am lungit...cu prima mea postare, va doresc o zi frumoasa si linistita!

Gabriela

Bine ai venit!
Sunt mav. Nu am timp acum sa editez lista.... dar am preluat mesajul tau si in noul capitol, poate intra alta mamica mai tarziu si iti introduce datele in lista.....

Mergi la inceput