Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Babyzapi, Trixera de la Avene e o crema excelenta pt. copiii cu piele atopica. Nu contine nimic alergen/parabeni etc. La Ianca a facut minuni, ea are piele atopica, i se facea la incheieturi si pe burtica ca si smirghelul sau ca pielea de gaina, era foarte aspra si uscata. La buvite nu stiu dc functioneaza, dar exista in gama Mustela si crema reparatorie pt. eritem si aai cred ca e fff buna si pt. alte leziuni. Mai functioneaza de minune Bephanten Plus, e special pt. bubite, rani, taieturi, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana eu zic ca indiferent de ce zice doca ta ceva tot ajunge in laptele matren....nu ai intrebat.o 'daca ar fi fitu si ai avea infectia ai lua medicamentele si i-ai da lu fitu sa pape??????'...ai dreak de doci mah asa imi vine sa le fac ...scuze nervul sunt nedormita de la 01.16 ...sanatate

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

editez ca voiam sa mai zic ca sunt de acord cu bertha - la al doilea copil e muuult mai usor decat la primul. chiar nu inteleg de ce naiba eram asa obositi cand s-a nascut laura si ni se parea ca ne ocupa tot timpul! cred ca diferenta e ca esti mai sigur pe tine si nu te mai complici inutil.

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Ha, ha, eu cand ma gandesc ca la Darius eram si cu mama si cu soacra langa mine, ele spalau (eu am spalat prima haina cred ca pe la 3 luni), ele calcau, ma certam cu ele sa ma lase sa calc si eu, a mi-era drag. Nu stiu ce faceam toata ziua, da' eram mereu obosita si ocupata. Acu' spal pt 2 copii (la masina), calc pt 2, gatesc pt 3 dintre care unul mofturos si sa nu ating capitolul curatenie ca aici chiar mi s-a urat, face ala mare dezastru prin casa. Si uite ca ma descurc, ba mai stau si pe forum.
Si mie imi spuneau alte mame ca e mult mai usor la al doilea, da' pana m-am convins eu...si nu ca ar fi al doilea mai bun/cuminte, noi suntem mai relaxate, avem lectia invatata.
Asa ca nu ezitati sa-l faceti pe bb2

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Elilov, am vorbit cu ea la telefon si am intrebat-o clar daca pot alapta in continuare si a zis ca da. Insa am citit prospectul si in MedEx si acolo scrie ca nu. Pb. e ca trebuie sa scap repede de infectia asta pt. ca nu imi poate pune steriletul altfel. Ce naiba sa fac??? Nu pot sa nu mai alaptez doua saptamani pt. ca sunt sigura ca pierd laptele daca incep sa ma mulg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana nu stiu efectiv cum sa te invat off imi pare rau si de tudor si de tine....alta varianta nu exista alte pastile....zau imi pare rau de tudor...si asa a suferit cu tot....offf...sa vedem ca mai zic si fetele...mulsul nici eu nu il recomand de fapt sti de la Ianca....
numai bine iubita
izabela ma bucur ca v-ati simtit bine asa mai da, nu?
revin moimentan efectuez o mulsoare , iubirea mea

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud ! Azi vine mama, yupiiiiiiiiiiiiiii!!! In doua ore voi fi UN OM LIBER, o sa iesim in oras fara strumfi sa ne facem de cap ! Si, mai ales, shopping, ca deja eram bolnava ca nu mi-am mai luat nimic in ultimul timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

CAPITOL NOU

hi hi hi! v-am gasit si aici. pupici multi de "casa noua".
Maria si burtoiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Am fost cu fi-miu si cu ta-su afara si ne-am jucat in zapada si am facut pozici oooo...ce bine a fost...tre sa-mi schimb blugii ca sunt uzi la fund

Bertha ma bucur ca te-am amuzat asa de dimineata. Noi suntem opus voua cu lucrsoarele, adica majoritatea sunt de casa. Oricum pana acum am iesit cu bebe doar la dr si de 2 ori in vizita, in rest numai la noi in gradina si acum ii cumpar hainute de strada pt 3-6 luni, deci cand renuntam la fas, sa avem hainute frumoase

Gabriella si Trixera sa inteleg ca e tot o crema, nu? Mai stau 3 zile cu crema de galbenele si daca nu ne dispar de tot o sa iau si eu trixera. Mersi frumos

Eli iubitica mea

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Da, Izabela, este o crema emolienta de la Avene, e destul de mare...o poti folosii si tu daca ai tenul uscat. E indicata pentru pielea uscata si atopica...ptr bebelusi , copii si adulti.
Am inteles ca aceasta dermatita atopica este provocata si faptul ca el are pielea uscata. Si am fost sfatuita sa tratez cauza si nu efectul. Acum intentionez sa folosesc pe termen lung aceasta crema, sa evit aparitia bubitelor. Sper sa mearga.La el bubitele mici se unisera intr-o mare pata rosie cu o coaja urata galbena .
Si inca ceva, il spal pe fata cu apa termala.

Succes, sper sa-i treaca!!!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo si cum o sa-i dai pastilutele de calciu? in laptic pisate sau cum?

Brie Doamne ce-am mai ras e atat de haioasa Brianna ...ce de intrebari punea ea si cum se vaita ca un om mare cu somnul pup dulce dulce.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Yamyyyy...si eu as papa o felie....
Anca, sunt tare stresata cu cerceii, insa nu se va lasa cu sange...gaurile se fac cu pistolul direct cu cercelusul, si nu curge sange deloc, cel putin la Rebeca asa a fost...
Si te-a costat 300 ron doar ca i-a gaurit urechile???!!!!

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Lauramiron, la noi a fost crunt cu cerceii, ca-mi parea rau ca i-am pus... In spital chiar inainte de-a pleca acasa, m-am interesat si punea asistenta. A dus-o, o auzeam urland, cand a adus-o era toata sange, avea doua tampoane mari de vata si urla de numa. Am pus-o la san imediat, de stresata ce eram am si uitat sa dau banii asistentei (300 Ron), i-am dat dupa :D. Acasa i-am dat cu unguent cu galbenele si tetraciclina, apoi cu babisme de la mama, saliva mea.

Olivia, multumim pt urari, azi noapte la 11 faceam tort, cum sa treaca ziua fara tort....poftiti la o felie

Babyzapi, super afacere cu hainutele. Ma gandeam insa fetelor, daca tot comandam hainute pe net, sa si ajutam niste bebei in suferinta. Am pus la semnatura adresa bazarului, eu una am primit o gramada de hainute purtate de la prietene, aproape noi, la fel sunt si cele puse in bazar, si la preturi doar sa fie ceva, sa se stranga niste banuti.

Ginye, si eu m-am tuns preventiv cica, inainte de-a naste si-acum ma enerveaza de mor ca nu-mi mai ajunge sa-l prind.

Naty, cred ca e ceva in neregula cu baby drink-ul asta. Parca le leaga saliva, noi am baut doar 20 de ml mai nainte si-a tot regurgitat o juma de ora plus ca s-a innecat si ea. Data trecuta a baut 5o ml - un plic - si-a vomitat in jet. Eu una nu-i mai dau.

Diamisha, ce dulce e Sonia, manca-o-as toata!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Andrei

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput