Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
lauramiron spune:
Uufff Ramo, cred ca asta ma asteapta si pe mine maine si m-oi face de minune pe acolo...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Laura, eu i-am facut gaurile in spital, au luat-o asistentele...eu n-am fost...cred ca as fi plans mai rau ca ea. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Va rog sa ma ajutati: sunt o viitoare mamica,de ianuarie-februarie. ieri am aflat ca bb are cordonul ombilical in "loose around the neck",adica larg in jurul gatului. va rog care ati trecut prin asa ceva,trebuie sa ma ingrijorez??? d-na doctor zice sa nu ma stresez inutil,ca nu am de ce,fiind larg si ca nu e un pericol. normal,pe internet gasesti o gramada de informatii bune si unele groaznice. ati nascut careva cu cordonul ombilical in jurul gatului. daca da, a fost totul ok??? mie mi-a zis ca daca mi se rupe apa sau incep contrctiile sa nu stau acasa,sa merg la spital sa poata sa monitorizeze fatul. intre timp mai merg la un ultrasound luni si la un test antistrees pt bb. precizez ca fluiditatea sangelui in cordon e normala,deci nu sunt noduri sau perforatii. ooof! va multumesc tare tare mult . bb sanatosi si necoliciosi!37S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Baietelul meu s-a nascut cu circulara de cordon. Am nascut natural si el nu a avut nicio problema din acest punct de vedere. Stai linistita. E posibil ca pana nasti sa se elibereze de circulara. Pup si nastere usoara!
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
lisa79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Baietelul meu s-a nascut cu circulara de cordon. Am nascut natural si el nu a avut nicio problema din acest punct de vedere. Stai linistita. E posibil ca pana nasti sa se elibereze de circulara. Pup si nastere usoara! ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
multumesc tare mult!37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
criss703 spune:
La multi ani cu intarziere pt. Sf.Ion de ieri 
Am intrat doar un pic sa va intreb daca bebeii vostrii au manutele reci?? A mea are aproape tot timpul palmutele reci si strange pumnii de numa si cand rade sau e relaxata
.
Deoarece e si ziua sotului si ziua numelui toata saptamana avem musafiri
asa ca abia ce pot citi cate ceva ..si aveti avaaant
la scris .
la mamici si pitici !
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
elilov3 spune:
seara buna fetele
ma bucur ca ati descoperit ce inseamna carlan la noi in zona il folisim pt a defini un manz intarcat...![]()
criss si bb balacila are mainile reci...buni rade de el si zice ca o sa fie sincer si ca nu e bine in zilele noastre sa fi sincer ![]()

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
elilov3 spune:
andutza si mie mi sa intamplat la fel se dusese de tot lohile ca, culoare si apoi mi s-au intors..exact cum descrii tu relax eu zic ca e normal 

lauramiron numai de 5 ori te-ai trezit..pai de ce te-ai mai culcat...mai bine stateai de paza ![]()

si de
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
elilov3 spune:
alra imi pare rau de reaparitia problemei la san continua antibioticul, comprese calde inainte de mul sa isi dea drumul sanul si ulterior mulgerii sau suptului gheata insa nu direct pe san pe o batista ceva...ok...hai cu perseverenta treci si peste asta
sanatate multa
...eu cu varza nu m-am impacat prea bine pt ca dupa ce le-am pus la 15 min mi-au aparut nste bube destul de nasoalae pe sanii deci ma tratez si fara ![]()
leeloo si bb balacila e constipat, si nu vad de ce insa am inteles din discutile fetelor ca daca ii dam putina apa fiarta ies ulterior mai bine...am incercat si functioneaza sper sa mearga si la tine ![]()

si de
elilov3 spune:
Laura si Alra La multi ani!!! sa va traiasca printesele
si sa va bucurati de ele 

alra eu nu folosesc deloc sutienul cat sunt in casa...de fiecare data de cate ori am facut mastita ma desteptasem si imi pusesem sutienul si in consecinta am tinut sanul tapn...cl o sti si tu...de cand l-am eliminat vad ca imi e mai bine...curg tzitzile si nu se mai tensioneaza asa de rau in sensul ca atunci cand se tensioneaza elibereaza ei surplusul
...sper sa numai am probleme...maine daca iau banii pe dec o sa imi cumpar o alta pompa de la avent manuala..face toti banii ![]()

si de
babyzapi spune:
Gata am ajuns acasa, am luat coletul, hainutele comandate sunt impecabile, sunt tare multumita, 2 perechi de pantaloni si o pereche ghetute + caciulita cadou = 29 lei si taxe postale 6 lei.
. Imi merge netul ca draq si m-am chnuit o gramada sa pun o poza cu ce-am cumparat, dar in final am reusit, aveti link-ul aici :
http://good-times.webshots.com/photo/2784250920103625916IhyIcH
Dandusa desi am dat upload pozei in albumul meu nu stiu cum de a ajuns la tine si-mi merge tare greu netul sa o sterg si sa o mai uploadez o data...te rog nu te supara...
...maine o poti sterge. Nu te supi pe mine, nu? 
Iar pt cele care sunteti interesate : Amalia, Naty, Eliza mai jos este link-ul site-ului de unde am comandat hainutele 
http://babysboutique.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
elilov3 spune:
gabrielag bine ai venit printre noi ! 

Mirtha ma bucur ca esti mai bine vezi ca stiu microbii de biciul lui Eli ![]()
...sanatate si pe mai departe si nu te mai invinovati ca nu prea i-ai acordat atentie lui Eva e normal datorita sterii de sanatate ...cand va trece vei recupera 
...cat priveste sanul nu vreau sa ma las si pace 
si de