Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

isaelena ce ai mai facut cu bubu? cu problema acea de deplasare de sold?
Te

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Fetelor voi stiti cantece de leagan?

Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Mirtha santate multa si ai grija e tine.. suntem alaturi de tine sa te refaci cat mai repede. Te
Insanatosire grabnica...si multumim de sfat...

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

La multi ani Ioanelor si Ionilor !
Sanatate si sa le fie viata bogata ca sarbatoare numelui !

Eu sunt la pamant sau de fapt "tot" mai jos. Am bube la gura , in nas , toata cavitatea bucala inflamata de nici nu pot mesteca bine bolul alimentar si nu reusesc sa imi revin sub nici o forma. Multumesc fetelor pt. opinii , sfaturi si sugestii dar se pare ca boala pe fond de oboseala m-a doborit rau. Si ce este mai dureros este faptul ca tocmai acum Eva incepe sa fie din ce in ce mai activa , mai prezenta si mai constienta de figurile celor din jurul ei. Iar eu sunt aproape tot timpul absenta. Pina la ora 14 cind vine mama vegetez linga ea in pat mai mult lesinata decit vie: ii dau sa suga si pic lata. Dupa ce vine mama ma retrag in dormitorul nostru unde nici macar nu reusesc sa dorm cit timp ea e cu mama. Fetelor ma simt ingrozitor si fizic si psihic. Sper sa reusesc cumva sa ies din cercul asta vicios. Aveti grija la sanatate ca se pare ca in perioada asta nu e de glumit.

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetelor, maine mergem sa-i facem gauri in urechise Caterinei si am niste emotii.....imi vine sa plang de pe acuma cand ma gandesc ca o sa sufere Mergem la o bijuterie unde au pistol de gaurit cu cercelusi cu tot. Tot acolo i-am gaurit urechile si Rebecai...la prima gaura a fost bine, s-a speriat de zgomot si apoi s-a pus pe plans, la a doua a trebuit s-o tinem cateva secunde, apoi iar plans. Ce-i drept n-a plans decat 1 minutel maxim....
Mi-e tare groaza, sper sa nu dau inapoi
La voi cum a fost aceasta experienta?? Au plans mult??

Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Laura, eu i-am facut gaurile in spital, au luat-o asistentele...eu n-am fost...cred ca as fi plans mai rau ca ea.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

A facut cacuta dupa supozitor, de doua ori chiar, sa sper ca i s-a golit matisorul si ca de maine nu mai imi face surprize d-astea si face singur asa cum trebuie. O sa incerc si eu cu apa fiarta si racita...si cu ceea ce mi-a spus Dandusa...
Dandusa tie mii de multumiri scumpa mea...stii tu de ce.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Super ideea .... deja mititca iiplace la nebunie si doarme pe muzica de leagan.....
multumim mirtha.... Te

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Pe site-ul b e b e l u s u l t a u . r o se gaseste toata colectia Cutiuta muzicala. 2 volume sunt numai cu cintece de leagan. Mi-am comandat 10 CD-uri printre care si cele de leagan si sunt foarte multumita de cintecele.

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Fetelor voi stiti cantece de leagan?

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, care dintre voi foloseste bouncer/balansoar/leagan electric pentru linistirea bebelului? Sunt bune de ceva?

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Manumanu exact asta vroiam sa intreb si eu.
Avand in vedere ca Luca a depasit deja 2 luni, as prefera sa investesc in ceva pe care sa-l folosesc mai incolo, si daca se poate pe termen mai lung. Am gasit acest balansoar electric, care poate fi folosit ulterior si pe post de fotoliu pentru un copilas mai mare.
Ce parere aveti, merita?
bestkids. ro /pc-2399-61-balansoar-electronic-smart-stages-rocker.aspx
Scoateti voi cele doua spatii si adaugati www.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Fetelor, care dintre voi foloseste bouncer/balansoar/leagan electric pentru linistirea bebelului? Sunt bune de ceva?

manu

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

E foarte mishto, Amalia Avand in vedere ca-l folosesti pana pe la 3-4 ani, nu e foarte scump.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Manumanu exact asta vroiam sa intreb si eu.
Avand in vedere ca Luca a depasit deja 2 luni, as prefera sa investesc in ceva pe care sa-l folosesc mai incolo, si daca se poate pe termen mai lung. Am gasit acest balansoar electric, care poate fi folosit ulterior si pe post de fotoliu pentru un copilas mai mare.
Ce parere aveti, merita?
bestkids. ro /pc-2399-61-balansoar-electronic-smart-stages-rocker.aspx
Scoateti voi cele doua spatii si adaugati www.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

manu

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Va rog sa ma ajutati:
sunt o viitoare mamica,de ianuarie-februarie. ieri am aflat ca bb are cordonul ombilical in "loose around the neck",adica larg in jurul gatului. va rog care ati trecut prin asa ceva,trebuie sa ma ingrijorez???
d-na doctor zice sa nu ma stresez inutil,ca nu am de ce,fiind larg si ca nu e un pericol. normal,pe internet gasesti o gramada de informatii bune si unele groaznice.
ati nascut careva cu cordonul ombilical in jurul gatului. daca da, a fost totul ok???
mie mi-a zis ca daca mi se rupe apa sau incep contrctiile sa nu stau acasa,sa merg la spital sa poata sa monitorizeze fatul. intre timp mai merg la un ultrasound luni si la un test antistrees pt bb.
precizez ca fluiditatea sangelui in cordon e normala,deci nu sunt noduri sau perforatii.
ooof!
va multumesc tare tare mult . bb sanatosi si necoliciosi!

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput