Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Brie, si eu am incalzitorul de la Nuk, doar ca nu reusesc sa mentin apa la o temperatura buna.....cred ca am nevoie de practica
Atat de importanti sunt 5ml de apa in plus??!! N-as fi crezut niciodata.....

Citat:
citat din mesajul lui brie

babyzapi, vezi ca la NUK au chestii de incalzit apa din biberoane si mancarea din borcanele cu termostat.Se pune apa in ele se incalzeste biberonul ca la bain marie (sau cum se scrie). Eu il pun la 2 sau la 3 si imi mentine temperatura apei 24 din 24 de ore fara sa se evapore apa din biberon. Sa ai grija si sa verifici mereu biberonul cand il iei noaptea de pe calorifer ca nu cumva sa se fi evaporat ceva apa. E foarte important la formula chiar si 5 ml de apa!!!

De exemplu eu cand moro mou este constipata si vad ca nu a iesit o zi, in apa din biberon ii pun cu 5 ml de apa mai mult (2 mese una dupa alta) si gata e fata !! face kk imediat.

Intru acum pe net sa vad daca gasesc ceva sa ti-l arat si iti trimit linkul.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Citat:
citat din mesajul lui malinas

m-am dus la baie sa dau drumul la apa calda sa-l spal pe david ca tocmai a umplut scutecul si am constatat ca nu am apa calda si caldura . O fi efectul crizei sau doar o intamplare?Voi aveti astfel de probleme?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Nu, eu inca am apa calda si caldura. Tu in ce zona locuiesti?

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

In militari stau. Sper sa fie o defectiune pe care sa o remedieze urgent.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Pe Antena3 se vorbeste despre o avarie mare in Militari, Drumul Taberei, Rahova, 13 Sept. Se lauda ca rezolva azi. Eu stau aproape de 13 sept si am si apa calda si caldura.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, bubulina mea face caca de 2-3 ori in 24 de ore, dar niciodata pe ea, in sensul ca face doar atunci cand o schimb, desfac pampersul vechi, o mai la desfacuta un pic si face...are o privire pierduta cand face...e haioasa rau.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare mamici! Am citi pina pe la pagina 8 si am decis sa scriu pina nu uit ce si cui.

Eli , Iza , Diana , Otilia , Laura ,Leeloo,Carmen, Diana , Anca , Brie , Anes fetelor sper sa nu fii uitat pe cineva multumesc tare mult.
Incet , incet imi revin. Cred ca acest coktail cu vitmine si minerale : Ca, MgB6, vitamina C - toate in varianta efervescenta incepe sa isi faca efectul Ma simt ceva mai bine si azi noapte am reusit sa si dorm.
A fost foarte bun pt. inflamatia gurii(aveam si mici basicute albe) Nistatina - o pastilutza mica neagra . Dar sa nu faceti prostia mea sa o lasati sa se topeasca in gura asa cum scrie in prospect. Are un gust infect si evident dupa citeva secunde am zburat pre vasul de wc. Totusi efectul s-a produs si acum inflamatia s-a redus. Deci daca aveti prbleme similare recomand sa puneti pastiluta direct in git , cit mai spre esofag!

Eli iubita imi pare rau sa constat ca tot nu au trecut prblemele cu sanii. Pina la urma poate totusi decizi sa intrerupi lacatia. Parca prea s-a prelungit problema si ma gandesc sa nu degenereze si sa faci alte complicatii nedorite in perioada asta.

Brie ma bucur tare ca fratele tau isi revine si merge tot spre bine. Sanatate si sa fie bine pina la capat ! Tocmai mi se terminase detergentul. Incerc pe cel descris de tine si decare spui ca ai fost incintatat. Sunt curioasa.Eu folosesc Persil si vreau sa vad diferenta.

Diana sanatate lui Neghinitza ! Pediatra m-a avertizat ca Pitica poate face rosu in gat si de la un acces prelungit de plins. Poate si cazul lui a fost ceva similar. Spre exeplu Pitica , mai nou , are o problema cu statul pe spet. Vrea in brate dar pe verticala si daca indraznesc sa o constrig sa se culce pe orizontala e durere : trage niste ropote de plins de ma apuca mila. Apropos acum mi se pare ca plinge cu lacrimi , are ochii umezi dupa ce ropoteste. Pupam pe Ianca artista in devenire !

Leeloo si Pitica avea dungutele rosii al subrat. Eu am ajuns la concluzia ca se fac din cauza transpiratiei combinata cu puful din materialul textil. Uneori salopetele au pus pe interior si prin frecare cobinata cu transpiratia se ajunge la usoare iritatii. Am folosit tot crema de galbenele si a fost ok. Noi imbaiem Pitica de cca. 3ori pe saptaman dar se pare ca vom marii ritmul pt. ca dupa baie doarme 5 - 6 ore legate. Pt. constipatie - cind nu iese benevol 3 zile consecutiv - folossc apa fiarta si racita si tine figura de fiecare data. Ii dau 4-5 lingurite mici de apa si in cursul zile avem si kk. De regula in cea de-a 3 a zi incepe disconfortul : scremete , incordari de burti, plinsete , maraieli , icnete etc.

Anes si Pitica intoarce capul dupa mine. Si cel mai mindra mi-s cind nu reuseste sa o calmeze nimeni si apoi dupa usa vine mami salvatoarea si gata , ca prin farmec tace la mami in brate. Iti imaginezi cum urla vanitatea in mine !Ma intrebai cum mai alaptez : pai zilele astea , de pe la Revelion incoace am cam facut-o mecanic si cam fara sa constientizez.Plingea hop cu tzatzii in gura. Tacea , picamlata si eu si ea. Ce m-a uimit a fost comportamentul cameleonic al Evei. Si ea a cam vegetat , a cam dormit pe ea sau mai bine spus pe mine . Incepea sa fie vioaie , alerta si comunicativa cind venea mama. Iar pe mine ma apucau frustrarile. Dar treptat imi revin si incepem sa ne jucam mai des.

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

pentru cine e interesat am trimis pe emailul comun (mamici de noiembrie) cantecele de pe albumul "somnic in hamac", vol 1.

Ramo2007, si David facea la fel in primele zile, asta pana am inceput sa-l schimb dupa ce papa. Acum nu mai avem parte de evenimente in direct si e mai bine, ca am ajuns sa spal patura de pe pat fiindca a facut pipi cu asa presiune ca a udat tot.
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Buna, fetelor,

Sunt mamica unui baietel nascut in decemrie si as vrea sa ma alatur voua...daca in permiteti....
Am descoperit acest forum in -goana- dupa raspunsuri la zecile de intrebari aparute odata cu nasterea lui.
David Bogdan s-a nascut pe 1 decembrie, la 39 de saptamani, nastere naturala cu epidurala, 3,8kg, 50 cm.
Acum ne luptam cu bubitele rosii si aspre (pe care la are doar pe fata), am incercat ceai de galbenele si musetel, fara rezultat, acum incercam cu tarate.Medicul pediatru ne-a spus ca este dermatita atopica, i-a recomadat Elocom si Zyrtec, insa as vrea sa evit folosirea lor....daca aveti sugestii, astept cu mare interes!!!!!
O sa-i schimb si produsele de baita cu cele de la Avene , gama pentru piele atopica...sper sa-i treaca!

Deja m-am lungit...cu prima mea postare, va doresc o zi frumoasa si linistita!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

mii de multumiri fetelor pentru raspunsuri!!!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Amalia imi pare rau sa aud ca aveti asa mari probleme cu colicile. La noi a functionat foarte bine tzatzii si nu mai avem probleme de foarte mult timp cu asa ceva. Poate incerci totusi cind constati ca este constipat putina apa fiarta si racita. Si asta a mers. Pupam Luca mic si colicos , sa treceti cit mai repede de perioada asta!

Alra s-a defectat tzatza iarasi? Mah mi-e o ciuda cind aud asemenea probleme dar ce sa mai zic. Mergi ininte cu tratamentul si incearca asa, cit suporti , sa golesti cit mai bine sanul cu pompa dupa ce suge Nicole. Pina la urma se va regla. La mine e jale mare daca doarme Pitica mai mult de 3 ore. Ma trezesc cu sanii siroind si pietroi. Iar daca nu suge bine la un san trec la muls rapid ca altfel imi iese prin ochi de durere.

Fetelor pt. lamuriri CIC aveti in mailul comun normele metodologice de aplicare. Se dau solutii si pt. cele care aveti intreruperi in cele 12 luni.

Merg sa dorm putin cit timp doarme si Pitica - deja sanul sting e tare si cam dureros , asa ca abia astept sa se trezeasca . Revin.

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Malinas si noi ne schimbam dupa ce papam...ca inainte urlam de foameee si nu stam.Si a mea face si pipi, schimb la scutece.Sotul cumpara cate 3 pachete si cand aude ca nu mai sunt...o cearta pe fii-sa ca se pisaceste asa ...unde vea ea.Glumeste bineinteles.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mihai de Simona_1402
Leyre Alexandra de mar_ysa_28
Nicole Sophie de Alra
Sara de Anca_27
Rares Teodor de Flori76
Nora Ioana de Alé

Ami, multumim. Pup burtica de Luca sa treaca nenorocitele de colici.

Mar_ysa
, noi avem www.flickr.com/photos/24386067@N08/3179746200/" target="_blank">asa de la Chicco pt 0+, e foarte misto.

Isa, am uitat sa-ti spun ca m-ai molipsit si pe mine cu harnicia ta, asa ca azi am gatit si eu

Alra, sper sa-ti treaca sanii, incearca si tu de toate daca nici cu antibiotic nu trece, poate merge cu varza si branza. Sugativa mea mi-i goleste binisor (uneori mai si mulg) dar tot ma dor sfarcurile chiar si dupa atata timp mai ales in contact cu frigul, se albesc si ma ustura de-mi vine sa ma urc pe pereti, ba chiar ma batea gandul la un moment dat ca as avea sindromul Raynaud despre care am citit la Alaptatul help-line...cine mai stie...oricum nu mi-am imaginat sa fie asa greu alaptatul dar merita! Dar, vorba Amaliei, cand citesc cat se chinuie alte fete (Eli), mi se pare ca eu nu am nimic.

Mirtha, sanatate multa mamica scumpa si incearca sa te menajezi cat mai mult ca sa-ti revii.

Si eu ma tem de multe ori sa nu clachez, nu avem pe nimeni aici care sa ne ajute, prietenii fie sunt la serviciu fie au copiii lor, parintii sunt in Romania asa ca nu-mi permit sa clachez Deocamdata vad ca rezist dar am noroc si de tati ca atunci cand e acasa se ocupa numai el de bebe, eu sunt numai cu tzitzi, in rest eu simt ca ma distrez cu bebe, ne jucam toata ziua, l-am asteptat 2 ani si a venit cand ne asteptam mai putin, am simtit ce e disperarea de a-ti dori un bebe incat sa fiu in stare sa renunt la orice pt el, poate de aia mi-e si mai usor acum, sunt asa fericita cand ma uit la el si ma gandesc ca e al nostru..wow...incat ma umplu de energie, sper sa ma tina. De multe ori cand ma trezesc imi tresalta inima cand imi amintesc ca sunt mamica, e o senzatie care nu se compara cu nimic in lumea asta si merita orice efort.

Al meu golan e fan TV...si acum sta cumintel in bouncer si se uita la Discovery Science...bineinteles nu prea mult timp ca se plicti repede si tre sa schimbam distractia dar pt asta exista mamicaaa.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput