pot face un test de sarcina ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

pietricel da si tu Id-ul sa incerc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

..NU POT

Mergi la inceput

Nu esti pe mess?
Iti dau adresa mea de mail sa dai un mesaj , dupa care iti dau inapoi id-ul de mess.
Colegii mei nu stiu despre proiectele mele si este riscant. Stii tu , de ce ti-e mai frica nu scapi .
pietricel@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

pierticel ma scuzi ca nu ti-am raspuns eram la grdi dupa andrei acum am ajuns.daca vrei vb diseara cand ajungi acasa.eu cum ajung dau drumul la calc..va pup fetele pe toate si multa bafta .

Mergi la inceput

fetelor ...este bebe asa cum am banuit.CM peste sarcina ...dar voinic ca s-a lipit bine ! Mult succes tuturor!!!6sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

buna! sunt o aspiranta la titlul de mamica! sunt noua pe forum, as avea si eu niste intrebari, am avut CM pe 4 ian. cam de o saptamana ma termina o stare grozava de greata, dureri de sani si de cap! mi-am facut testul, pt ca dupa calculul meu, ar fi trecut 14zile de la ovulatie si bineinteles "conceptie". a iesit negativ, de fapt eu parca vedeam ceva confuz asa , vag o liniuta, sotul meu a spus ca nu a vazut nimic,l-am facut si pe al doilea si acelasi lucru. insa greata si oboseala sunt la mama lor acasa. nu mai zic ca de vizitat baia o fac de aproape 30 de ori pe zi! oare sunt? dc nu apare nimic totusi la test? la dr inca nu indraznesc sa ma duc ca daca totusi nu sunt! si tottusi eu am un sentiment de certitudinr , numai testele nu vor sa ma asigure1 ce sa fac! sfatuiti-ma ca sunt f confuza! pup la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

andreea, un test de sange beta HCG iti va spulbera orice dubiu. sa dea dumnezeu sa fie asa cum vrei tu

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Andreea , dupa primul ecograf unde mi s-a spus ca am avut CM peste sarcina , am mai fost la doi doctori diferiti , care mi-au spus ca NICI VORBA de CM peste sarcina .Este sarcina intr-adevar dar este din ianuarie . Iar daca nu ai reusit sa-mi citesti toate postarile de pe forum iti mai spun o data:ultimul CM 03.01.2009 , ovulatia 11.01.2009 iar din 13.01.2009 sani tensionati si durerosi , burta umflata in zona avarelor , senzatie de greatza , acid sau arsuri la stomac. Nu am crezut nici eu ca se poate manifesta atat de repede o sarcina(la mine este a doua sarcina-mai am o fetitza de 6ani)dar mi-au confirmat doi doctori dr. Ona Dan si dr. Sbarciu
Sa Dea Dumnezeu sa fie si la tine bebe !!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput