pot face un test de sarcina ?
Raspunsuri - Pagina 3
nanei spune:
pietricel dar tu ai zis ca ai prestat in perioada asta nu?
pi ziua de ovulatie atat tine 24 de ore.asa ca daca ai avut acel albus si o facut ce trebuia in perioada aia eu zic ca e ffff bine.asa ca astept vesti de la tine si nu te stresa.Stresul face fff rau.Fii calma si ai multa nadejde un Maicuta Domnului ca nu ne lasa .
pietricel spune:
Nanei , multumesc de incurajare.
Dupa ce am nascut-o pe fetita mea nu am crezut ca-mi voi mai dori vreodata sa fac bebe. Dar...imi doresc enorm !!!
Am prestat in perioada asta si sper din tot sufletul sa se fi prins , dar parca cu fiecare zi care trece (si ma apropiu de perioada CM) mi-e tot mai frica ca nu e nimik. Sanii imi sunt umflati si durerosi in continuare , ma doare si coloana (dar gandind la rece ..parca e imposibil sa am aceste simptome atat de repede)
Tu ai fost la doctor? Parca ziceai ca ti-ai facut deja programare?!
nanei spune:
pietricel da am fost la doctorul cu care am tinut prima sarcina dar mi-a zis ca e prea mica si nu se vede.nu avea si ecograf intravaginal.luni pe 26.01 mai o programare la o alta doctorita cu care as vrea sa raman pana la capat.am avut niste dureri de burtica fara sa am vreo scurgere.m-au cam ingrijorat dar sper sa fie bine.Stai linistita o sa fie bine.asa si eu nu as fi crezut ca mai vreau un Bb mai ales acum cand andrei e la o varsta ff comoda.Durerile nu prea ma ingrijoreaza ca asa m-a durut burta si cu andrei.9 luni am avut dureri de burta ca si cum ar fi trebuit sa imi vina in fiecare zi.doctorul mi-a dat acum sa iau utrogestan. timp de 2 saptamani.sa vedem cu o fi.
nanei spune:
pietricel hai sa iti dau adresa mea de mess si daca vrei mai vb si asa.oana_si_patratel@yahoo.com
pietricel spune:
Salut nanei ,
acum nu sunt acasa , dar maine voi intra pe mess si-ti scriu . Inca o data esti o dragutza si jumatate.
O seara placuta!!!!
pietricel spune:
Nanei , nu reusesc sa te adaug in adresa de mess . Mai spune-mi o data ID de mess.
Multumesc.
housepocket480 spune:
Pietricel
Bafta! sa fie bebe!
Eu de fiecare data cand imi vine CM am burta balonata si sanii umflati (fie ca am dureri de burta sau nu). deci eu nu m-as llua (in situatia mea) dupa aceste semne. Oricum, tu te cunosti mai bine si stii care sunt semnele. Te pup! bafta!
Mama lui Matei Alexandru
pietricel spune:
Housepocket , sani umflati am si eu totdeauna inainte de CM , senzatia de balonare o am in prima si a doua zi a CM-ului. De data asta s-a intamplat exact la mijlocul perioadei , adica la 3 zile dupa ovulatie . Acesta este motivul pentru care sper. In luna dec. nu am simtit nimik deosebit.
Dar nu este exclus sa ai dreptate .Eu sper totusi sa nu ai.