pot face un test de sarcina ?
Raspunsuri - Pagina 2
pietricel spune:
Nanei , conform calculatoarelor de ovulatie ziua max a ovulatiei imi iese 12.01, CM ar trebui sa-mi vina pe 26.01(sper sa nu mai vina) Dar spre deosebire de luna trecuta , acum am avut simptome clare , am facut si teste de ovulatie care mi-au aratat maxim 11.01 si 12.01. Ieri 13.01 testul nu mi-a mai aratat nimik dar ma dor sanii destul de tare si simt in burta o durere seaca si sunt umflata ca un balon.Simptome ca si la CM .
NU stiu daca sunt simptomele de dupa ovulatie sau inca nu s-a instalat ovulatia ?
Sunt la fel de copila ca si la prima sarcina ; nerabdatoare si ca si cum n-as mai fi trecut o data prin chestia asta parca nu mai imi amintesc nimik- simptome ...
Atunci nici nu aveam acces la net deci mi s-ar parea normal sa cunosc mai multe si sa raman mult mai repede . La fetita mea mi-a reusit proiectul dupa vreo 3-4 luni.
Azi ma simt la fel ca ieri : sani umflati si durerosi burta umflata ma dor parca ovarele (cand unul cand altul)
Habar nu am de ce ? Ma gandeam ca poate ma ajuti cu simptome de dupa ovulatie , presupun ca si tu le-ai urmarit indeaproape.
Astept un raspuns !!!
pietricel spune:
Si inca ceva ...ziceam chiar la inceput ca CM -ul a venit foarte ciudat , stii cum ?
Daca mi-ar fi venit la acelasi interval ca in ultima luna ... trebuia sa-mi vina pe 31.12. Si ghici!!!
In dimineata zilei de 31.12 am vazut pe hartie sange destul de mult dar ..s-a oprit .A doua zi de dimineta la fel pe hartie , a treia zi am vazut putin dimineata , putin seara iar pe 03.01 mi-am venit ..normal.
Cum sa mai calculez perioada de ovulatie ?
Chiar imi doresc un bebe repede ...si asa diferenta de varsta este deja destul de mare (intre fetita mea si bebe care nu apare)
Multumesc pentru raspunsuri Imi face bine sa povestesc si cu altii.
housepocket480 spune:
Pietricel si nanei
Ma pot baga si eu in discutia voastra?
si eu mai am un bebe si il vreau pe al doilea, dar parca nu mai stiu clar!
Ovulatia e chiar in ziua cu mucusul albicios, sau urmeaza sa fie? Pentru ca la mine e o zi, maxim doua cu mucusul acela, si apoi simt dureri in uter la 3-4 zile diferenta? Atunci care sa fie ziua cu ovulatie?
Pietricel
Tu ti-ai facut testul de ovulatie in continuare si dupa ce s-a pozitivat primul?
Oare mai e concludent dupa ce faci dragoste?
Tu ce spui
Va pup
Mama lui Matei Alexandru
pietricel spune:
Housepocket , exact aceleasi simptome le am si eu . In perioada care se presupune ca ar fi max.fertila (exact cum spun si testele de ovulatie)secretia este transparenta , lucioasa , albus de ou . Dupa care devin apoase sau dispar complet.Dar dupa perioada presupusa a fi maxima ma dor sanii si ovarele mai rau ca in timpul "ovulatiei"
Si ...DA !!1 am facut testul si dupa aceste zile si nu mi-a mai iesit decat o liniuta.
Habar nu am cum sa calculez , ca sunt mai dezastru decat fetele care nu au nici un bebe!!! Ma omoara asteptarea si lipsa de cunoastere exacta!!!
Mai scrie-ne si tu ca poate ajungem la un numitor comun.
Eu am mai deschis un subiect nou de 10 min." perioada fertila si ovulatia" poate vor fi mai multe sfaturi!!!
nanei spune:
pietricel eu nu am facut niciodata un test de ovulatie si nici nu ma urmarit simptomel de dup aovulatie.eu urmaream acea gelatina sau albus de oau si atunci stiam ca e zi de ovulatie.a doau zi nu mai incercam nimic ca stiu sigur ca nu mai raman.si cu andrei si acum am ramas exact daca am avut contact chiar in ziua de ovulatie,adica atunci cand am vazut albusul.daca tie ti-a venit intradevar la 22 zile si luna asta data de ovulatie ar trebui sa fie 11.01.eu iti calculasem la un ciclu de 28 de zile.dar la un ciclu asa de neregulat intervalul ar trebui sa fi fost intre 11.01-13.01.care e difernat dintre copilutl tau si viitorrul?vezi cum te intreb ca stiu sigur ca ai ramas.
asa ca fetelor sfatul meu e ca atunci cand vedeti pe chilot acea scurgere si stiti ca nu aveti alte probleme ma indoiesc ca nu se prinde.asa ca va pup dulce pe toate si va urez muuuuuuuuuulta bafat.Housepocket multumesc de urari is o sa vedeti ca o sa se ingraose randurile cu garvidute.bafat multa si sa va auda Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului rugaciunile.
pietricel spune:
Mamaaaa mia !!! Ce frumos suna !!! Doresc in primul rand sa mentionez ca am prestat in 10,11,12(deci sper din tot sufletul sa se fi prins) .Si culmea in ultimele doua zile sunt atat de balonata cum nu sunt decat rareori la CM .Atat de balonata ca nu mai pot sa-mi tin pantalonii inchisi la fermoar .Am cautat pe net si se pare ca unele femei se baloneaza imediat dupa formarea "bb-ului" deci speranta este cu atat mai mareeee!!! Sper sa nu fie o alarma falsa ca o sa plang de suparare.
Si acum sa-ti raspund la intrebare : Fetita mea are 6 ani si jumatate deci diferenta ar fi de 7 ani si un pic.Cam mare...
nanei spune:
la mine s-a confirmat sarcina si intradevar si eu ma simt ff balonata.si la mine diferenta e destul de mare.adik va fi de 6 ani
pietricel spune:
Sper sa fie bebe! Pe langa faptul ca sunt ff balonata am niste sani umflati si durerosi... de groaza !! Adevarul e ca si la prima sarcina in primele doua luni am schimbat marimea sutienului de la 75b la 105b. dar alte simptome tot nu imi amintesc!!!
Sper sa nu aiba legatura cu ovulatia care poate nu am estimat-o corect , Ma enerveaza la culme aceasta dereglare (o am de doar trei luni)pana atunci CM-ul meu era 25-27 zile.
Ma omoara asteptarea !!! Mai scrie-mi cum te simti poate mai fur din simptomele tale.
nanei spune:
si eu aseara eram atat de balonata si aveam o burta de ziceam ca sunt in 5 luni.si intradevar sanii ma dor si pe mine.mai mult am asa niste intepaturi in ei.greturi nu am ink si sper sa nu apara.cu andrei am avut greturi doar din luna a 3-a si a -4-a.sa vedem cum o fi.cu andrei tin minte ca am avut dureri de burta ca si cum as fi fost la ciclu timp de 9 luni.doctorul mi zicea atunci ca am uterul sensibil si de aceea.sa vedem acum daca se repeta istoria.eu sper ca nu ca atunci am stat intr-un stres continuu.va pup fetele pe toate si mai tinem legatura.Doamne Ajuta .
pietricel spune:
Nanei sa stii ca si eu simt intepaturile in sani.De fapt ma sageata de-a dreptu' cateodata.
Acum sunt putin dezamagita pentru ca imi scria 'uta_ciun' la celalalt subiect pe care l-am deschis(perioada fertila si ovulatia) ca e foarte probabil sa nu fi estimat corect ovulatia .
Dar secretia de forma albusului de ou am avut-o in perioada 10-12ian iar din 13 si prima parte a zilei de 14ian a fost apa de-a drepru'. Acum nu mai am deloc.
Am intrat pe calculator fertilitate de pe site-ul reclamamascataatentie si perioada e cu totul alta.
Oare ce sa fac ? Sa ma duc la farmacie sa mai imi i-au alte teste de ovulatie .
Imi cade moralul...