pot face un test de sarcina ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata,

Ma alatur si eu grupului vostru pentru a cere cateva pareri. Din luna mai 2008 tot prestez, fara nici un rezultat insa. Se pare ca nu am prestat cand trebuie. Am deja un baietel de 3 ani si 5 luni care cere cu ardoare un fratior.
In ianuarie am avut CM pe 9 iar perioada de fertilitate am socotit-o pe 22-23-24.01 urmand ca pe 7.02 imi vin iar CM.
Voi ce ziceti? este posibil sa fie sarcina? Balonata sun cat casa, sanii ma dor putin.
La prima sarcina nu m-au durut nici un pic sanii.....oricum nu seamana sarcinile intre ele.
Mai stau 1-2 zile si ma duc sa imi cumpar un test de sarcina. Am vazut un test barza care se face cu 4 zile pana in CM.

Sper din tot sufletul sa fie sarcina.

Din iunie incepana si pana prin septembrie mi-am tot facut teste si de fiecare data ma puneam pe plans ca nu ieseau 2 liniute. Parca imi este si frica sa imi mai fac un test.

O zi placuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Da , se zice ca testul Barza Gold depisteaza sarcina cu 4 zile mai devreme . Am facut si eu unul cu vreo 5 zile mai devreme si mi-a iesit a doua liniutza ..mai slab dar vizibila!Acum sunt sigura , dar sa stii ca eu am facut inainte cu 3 zile si Sure check si mi-a iesit a doua liniutza ..la fel ..mai slaba.
Iti spun si de sure check , pentru ca fetele de pe forum imi ziceau ca barza ..are antecedente de fals pozitiv, adica ca s-ar putea sa-ti iasa a doua liniutza...fara sa fii. Deci mai bine fa unul si unul sa vezi diferenta !!! Mult succes !!!
Eu am ramas gravi ,nu dupa calculatoarele de ovulatie de pe net ...care fiecare ziceau altceva ..ci am facut teste de ovulatie.
Sa auzim de BEBE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Multumesc pietricel.
Daca nici luna asta nu se lasa cu bebe, am sa incerc si cu testele de ovulatie.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna, dragele mele...Ma alatur voua viitoare mamici sau doar aspirante la bebe cu povestea mea. M-am casatorit in iulie 2008. Desi initial am spus ca vom astepta macar inca un an pana vom avea un bebe, iata ca sentimentele materne m-au invins....si ne-am apucat de prestat.... asta de vreo 4 luni. In prima luna, am zis ca hai..nu a iesit pentru ca nu am calculat bine perioada fertila, a doua luna la fel....a treia... ca poate nu s-a prins sau ceva... Oricum de fiecare data cand vin "problemele" sunt foarte dezamagita....ei, luna asta trebuiau sa imi vina pe 1 febr. Azi suntem in 3...stiu ca nu e o intarziere mare, dar pentru mine e o speranta cat casa.... de obicei am un cm foarte regulat, la 28 de zile, de asta am sperante...in schimb nu stiu exact ce simptome as putea avea...de obicei inainte de menstruatie ma dureau sanii ingrozitor...acu ma dor doar sfarcurile....alt simptom nu am... decat ca ma dor gleznele si genunchii, dar cred ca e de la aerobic...oare sa iau o pauza de la sala, pana fac un test?? Ma gandeam sa fac un test pe data de 8... pana atunci daca nu vine menstruatia, ar trebui sa se pozitiveze daca e bebe...nu credeti?? Va pup si sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru ...si ca nu v-am plictisit prea mult cu istorioara mea...

Mergi la inceput

daca ai 1 singura zi de intarziere , poti face un test de sarcina . Iti recomand Surecheck - e 10 lei si vei sti sigur. Simptome la prima sarcina nu am avut decat din a doua luna , acum la a doua sarcina am avut simptome la doua zile dupa ovulatie.Fiecare sarcina e altfel
Sa Dea Dumnezeu sa fie BEBE !!!

Mergi la inceput

x ggg ai facut un test de sarcina ? Sa fie cu II liniutze !!

Mergi la inceput

Inca nu l-am facut..parca mi-e si frica...o sa il fac maine dimineata...sper sa imi iau inima in dinti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

fetelor va multumesc de mesaje si incurajari! azi dim am facut testul din nou a iesit liniuta ff bn! incepusem la raul care il aveam sa nu mai am dubii , dar incertitudinea ma omora... acum sunt mai mult ca sigura... dupa-amiaza ma duc si la dr, sper sa fie bn! sunt extrem de fericita! va pup pe toate si bafta la liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

nu-mi vine sa cred ca voi fi mamica!!! dimineata cand am vazut liniuta roz asa accentuata mi-au dat lacrimile!!!

Mergi la inceput

Felicitari andreea_mdm, sa iti dea Dumnezeu sanatate, putere...si tot ce iti doresti!!! Sa ne spui cum a fost la doctor!!

Mergi la inceput