Pepenasi de iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

[quote]citat din mesajul lui flo1980

ladymina eu i-am dat azi piersica din congelator, pusa din vara, poti folosi si din compot dar dupa 6-7 luni....am incercat gutui si mar, coapte....

He he
Si eu i-am dat piersica de la conge dimineata dar nu prea i-a placut.

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ankalaura adeverinta de la serviciu tb sa contina doar veniturile pe ultimele 12 luni sau tb sa calculeze contabila si cei 85%?Eu am o contabila care habar nu are si ma intreaba pe mine dar eu de unde sa stiu?Daca am nascut pe 4 iulie ii cer adeverinta de pe 4 iulie 2007 pana pe 31 iunie 2008?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

NAAAAAAARCIIIIIIIIIIIII unde umbli??esti ok? hai ca sa iti dau pupicu de saptamana asta.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!
Revin mai pe noapte daca pot

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka si al meu linge orice si chiar il las. Bibele insa continui sa le sterilizez din cauza de lapte, pt ca poate face culturi si alte chestii. Poate ca ar fi ok si sa nu le fierb da' nu mi-e greu (cum zice si Marina) si m-am obisnuit prea tare. O sa intreb dr-a cat mai tb sa le fierb dupa carte. Parca auzeam ca nu mai trebe dupa 6 luni.

dia ms si pup yu!!!!

Sun daca zici ca tipu' e bine merci ... mda, te cred ca e mai greu sa traiesti cu gandul asta. Mai io ma gandesc ca DD nu stie numa' sa ierte ... Cred ca stie doar sa inapoieze fix ceea ce dai. Inmiit. De aici ... calcul: dai iubire ... dai altceva ...
Cu drogul te inteleg ...
Un zambet stirb si am uitat tot ...

Gaze - deci are mai multa lume ... Da' dureri de burtici nu??? Noi avem. Sa ma fi grabit eu sa intrerup diversificarea? Ca asa am facut.

ruxi nu te stresa mama cu sterilizatu'. Eu credeam ca is singura paranoica ce mai sterilizeaza pt ca aici s-a discutat renuntarea la sterilizat chiar cand aveau bb-ii 2 luni. Asa ca am intrebat si eu cu jena care mai e situatia ca sa stiu pe unde stau.

Asha. Am ajuns la pagina 3. Perseverez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

La multi ani! pepenasilor nascuti intr-o zi de 7
La multi ani! celor ce azi serbeaza ziua numelui, multa sanatate, bucurii si impliniri

Vazut pozicile pe picasa, nu ma mai saturam uitandu-ma la bebelini/e ce frumos au crescut.

Luni am capatat si noi intepatura pentru 6 luni, a fost cuminte mititelul, nici nu a plans dar noaptea nu prea mai doarme bine, nu are febra dar se foieste continuu si cum i-au mana de pe el se trezeste. Parca nici nu prea mai mananca cum manca si ma oftic ca are numai 7kg si 600 gr si n-as vrea sa dea inapoi. Ohh, vaccinurile astea.

Si Nicholas e cam puturos la faza cu intorsul de pe burtica pe spate, o face numai cand vrea el, altfel prefera sa maraie pana ma duc eu sa-l intorc, in schimb ii place intr-un soi de premergator(dar fara roti)si mai nou vrea sa se ridice singur in fundut, impinge pieptul inainte si ridica capul, tipa cand vede ca nu reuseste. De fapt el tipa mai tot timpul, de cateva zile a inlocuit bolboroseala cu tipetele, tipa si rade, imi vine sa-l mananc nu alta.

A incercat cineva sa faca branzica din lapte dulce cu iaurt? Am vazut o reteta dar nu am incercat-o inca iar aici in Canada nu se gaseste calciu lactic.

Daniela mamica de Nicholas 04.07.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Apropo de sterilizat, eu inca mai fierb biberoanele sau le bag la masina si apoi doar le oparesc, dar suzetele nu, le spal doar daca le da pe jos.

Noi de anul nou am mers la o petrecere organizata de niste prieteni, au inchiriat o sala si am fost vreo 90 de persoane, a fost foarte frumos, s-a dansat pana pe la 3 dimineata. Bebe a fost cu noi, foarte cuminte, a dormit dus in toata harmalaia aia si culmea s-a trezit cand s-a oprit muzica si-a inceput sa planga.

Mai revin daca nu se trezeste bebe, ca am supa pe foc.

Daniela mamica de Nicholas 04.07.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Marina_1609
Am citit povestea ta, mai dar matusa aia a ta ce naiba avea in cap, TARATE?? Cum sa te dea cu capul de pereti? Si cum de a ajuns profesoara cu asa comportamnet??? Eu personal as fi batt-o daca eram in locul mamei tale si as fi dat-o si in judecata.
SUnt oripilata!!

AAA ... o chestie f importanta, in R Moldova cica toti copiii sunt vazuti lunar si de neurolog pt ca sunt mici chichite de dezvoltare pe care numai ei le pot depista.

Despre tensiunea intracraniana, nu prea stiu ce sa zic mai mult ... deducerea pedistrei a fost de la venele de sange dupa cap care se vad mai pronuntate. Cica ar fi mai multe grade 1...4 (cel mai grav). Eu nu ma stresez prea tare cu asta, pe mine ma inebunesc alte chestii, dar deh, mie imi fileaza o lampa.

Si pe Yvonne am dus-o prin toti doctorii posibili pt ca nu manca, ea la 1 an a avut 7650g. Cand am vazut ca a facut anu doar cu 2 lingurite la masa ... am zis ca o sa traiasca ea si mai mult
Aveam cosmaruri, ca o sa moara de foame ... nu ca acum ar fi mai breaza, zici ca are 2 bete infipte in fund, mi-e si rusine sa o scot in pantaloni scurti, prin casa o tin numai in dres, COSMAR.

Eu am indesat in una bucata copil grasun cam 100ml cereale (cu lingurita), iar fii-mea i-a tot infundat biberonul cu apa dupa ... asa ca ne-am executat task-urile pe seara asta. Si sper sa doarma si el mai mult de 4 ore pana sa manance (ii dau si san dupa baie).

Aaaa maine incepe proba de foc, o sa bem zeama de supa la pranz (cica 2 zile sa-i dau numai zeama, sa vedem cum o sa reusesc) si fructe dimineata. Cica 190 ml ... sunt socata, sper sa manace, mie mi se pare cam mult, dar cica se calculeaza in fc de kilogram-corp.

Am cumparat azi 2 sacose de legume ... mai am de luat si maine pastarnac. Sper sa am succes in demersul asta.

Ma duc sa imbaiez odrazlele, asa ca noapte buna si fara sculari

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mda, vad ca destula lume mai sterilizeaza .
Bai ce am descoperiiit!! Citesc numa cate 2 - 3 pagini si pac postez raspunsuri. Asta e o reteta ca sa postez si io mai des ca daca astept sa recuperez tot ce s-a scris ... ma descurajez si raspund deloc sau din 2 in 2.

Madutz nice to see u

Anna suuuper tare Revelionul pe casa scarii!!!! Mi-ar fi placut sa vad .

Anka multumim!!

Aoleu Mitzi, ce e la sectoru' 4??? Pai nu zisesi ca ne ducem in Hambarului??? Nu mai inteleg nik, o sa caut si la legislative.

Marina wow ce intamplare cu matusa-ta ... No comment.

Kamelya si iriss merci. O sa iau si din ala da' sa vad cum fac. Cacutza la noi e dis de dimineata. Cre' ca las pampersu' asha si fug la marmacie ... dupe aia vin si iau din pampers .

Camy DD sa o ajute pe bunica ta!!! Si sa o pazeasca pe Monica Dicut!!!!!

gally bafta la dintisori!!

morcoveata bine te revedem pe aici!!

Nah, ca mi-am facut temele, hihi

Chiar!!!! Unde-i narci??????!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Multumesc pentru toate urarile si pentru poezia Ruxandrei. Va trimit la toate si .
La multi ani si de la mine sarbatoritilor de azi!
Ruxandra, mi-a placut mult poezia de la tine .

semnat Matei

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput