Pepenasi de iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CRIS - in Bucuresti, eu cred ca sunt cateva zeci de mii, indiferent daca deja in CIC sau daca lucreaza. Dintre ele, macar 5 mii si tot vor depune dosare. Timp e garla... 6 luni... acuma depinde fiecare cat de urgent / important considera ca e... Probabil suntdestule si cele care s-au intors la lucru si care vor prefera sa mai stea acasa...

KAMY - daca pui copilul in carut, da. Noi am mers asa pana la scara avionului, si am predat carutul acolo. Ni l-au dat inapoi imediat ce am coborat. Daca avionul e mare, ti l-ar putea tine si sus, in avion.
ESTE AUR CURAT CARUCIORUL intr-o calatorie cu copilul! AUR!
Pe Eliza am tinut-o in carut inclusiv anul trecut in Franta (ca in Romania nu am mai tinut-o in carut de pe la 2 ani jumate...)

GALLY - 4 scaune??? Pai a mea face de vreo 4 zile cate 8-9 kk zil-nic, daca o tine in ritmul asta termin pampersii si ma scoate la pepeni! Dar dintii tot nu apar!!!
Eu nu am primit sfaturi despre mar cu biscuiti, dar nici prea multe altele competente, asa ca..

TECK - nu trebuie sa puna decat veniturile nete si atata, nici un alt calcul. Si tie iti trebuie iulie2007-iunie2008, luni INTREGI.
Tu zi-i sa iti dea adeverinta de venit. Daca ii cereai pentru credit la banca, se gandea sa calculeze si dobanda???

ILE - se discuta de gazele bebelusilor sau de gazele de la rusi?? Eu ziceam ca de gazele de la rusi!

Ia uite Morcoveatza! La buna vedere!
Da' stiti pe cine nu am mai vazut de un secol??? Pe NATI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

anka ... daca se discuta de gazele de la rusi shi io am raspuns cu gazele lui Vladutz ... NO COMMEEEEEEEEENT!!! Crap aici si alta nu.
Asta fiind demonstratie clara despre in ce hal ajunge o mama. Plina criza mondiala cu gazele naturale shi io alta decat bashinile lu' fi-mio nici ca ma doare capu'

Kiar - despre ce gaze era vorba?

Bai Anka ... 8 - 9 cacutze???? Wow. E normal? Al meu e ceas: unu' pe zi, dimineata. De cand cu durerile de burtica si gazele , imi mai face cateodata unul si pe seara si is paralizata cand vad. Bai ... daca nu prind cacutza de dimineata a lu' fi-mio sa recoltez pt copro ... cre ca pot veni la tine la orice ora sa-mi dai o mostra, nu ?

Pfuaiii ....

Mergi la inceput

ILE - daca ai depus deja primul dosar, adica dupa legea veche, adica pana la 31 dec anul trecut, te-ai dus la sector. Deci ai acuma de depus numai completare, ori asta se depune in Hambarului.
Daca nu ai depus deloc deloc, cum e cazul lui MITZ (ai vazut, ea are suspendare cu 1 ianuarie anu' asta...) te duci la sector cu toate toate actele, si nu doar cu alea doua copii si o adeverinta de care ziceam eu.

Din cate am vorbit eu la mine la sector, nu m-ar mira sa se primeasca peste tot pana la urma si completarile, dar poate pe luni sa stie mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

Ankalaura adeverinta de la serviciu tb sa contina doar veniturile pe ultimele 12 luni sau tb sa calculeze contabila si cei 85%?Eu am o contabila care habar nu are si ma intreaba pe mine dar eu de unde sa stiu?Daca am nascut pe 4 iulie ii cer adeverinta de pe 4 iulie 2007 pana pe 31 iunie 2008?

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

Eu am adeverinta de la serviciu, am nascut in feb 07 si adeverinta are un tabel cu lunile feb 06-ian 07. La inceput scrie ca se adevereste prin prezenta ca ... este angajata firmei noastre ... a intrat in concediu de maternitate la data ...

La noi contabila e si f migaloasa si perfectionista, asa ca a scris mult prea multe, in opinia mea. Dar o depun asa cum mi-a dat-o.

Citat:
citat din mesajul lui morcoveatza

A incercat cineva sa faca branzica din lapte dulce cu iaurt? Am vazut o reteta dar nu am incercat-o inca iar aici in Canada nu se gaseste calciu lactic.

Daniela mamica de Nicholas 04.07.08

Daca nu gasesti calciu, poti face cu zeama de lamaie. Pui laptele la fiert (eu puneam cam 1 cana pt cat ii dadeam la o masa), cand a fiert ii pui 3-4 picaturi de zeama de lamaie si mai lasi cateva secunde pe foc. Iei dupa foc, amesteci si o sa vezi ca se separa branza de zer. Strecori repede branza (intr-o sita sau tifon, cum iti e mai comod) sa nu capete gust acrisor si e buna de mancat! Eu o amestecam cu fructe sau cu cereale.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Pai stai acuma sa iti raspund despre gaze si kk.
Vorba era despre gazele de la rusi, ca Yael vazuse ca e problema si vroia sa stie daca avem gaze. Fetele au raspuns "da, avem gaze"...
Acuma, fiecare cu gazele lui

Cu cele 8-9 transe ale noastre,... am pierdut sirul.. ieri era plin gunoiul NUMAI cu pampersi cu kk, in viata mea nu as fi crezut ca o sa am pampersi FARA pipi dar cu KK, de obicei aveam fara KK dar cu PIPI...
Ma, nu stiu daca e normal, nu a facut chiar de atatea ori pana acuma... dar macar nu face moale, face normal, si nu face neaparat mult, sa umple kilotii, ci uneori face chiar putin... Deci ma gandesc ca o fi de la dinti din moment ce alte fenoneme nu mi se par bizare....
Asa ca o caut la dinti de dimineata pana seara, dar nimic...

Eliza nu ne-a anuntat cand i-au aparut dintii. Ne-am trezit intr-o buna zi cu ei in gura, in momentul unui zambet generos...

Mergi la inceput

Uite ILE, acu' juma' de ora a schimbat-o Ovidiu pentru ca facuse kk. Acuma, ea era foarte concetrata si ne-am zis ca e imposibil sa mai faca unu. CREZI???
Drept urmare, ma duc sa schimb eu acuma un KK, e randul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Merci Iriss27, o sa incerc, sper sa-i placa branzica la fel de mult cum ii plac fructele, ca la capitolul legume se cam lasa cu strambaturi

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Tecky eu am scris ca desi ar fi trebuit sa duc adeverinta august 2007 - iulie 2008 pentru bb nascut pe 11 august, astia mi-au cerut adeverinta august 2007 - august 2008, facand confuzie cu stagiul de cotizare. Era unul nou si batut in cap.
Ileana, nu da ca fug! Eu va povesteam cum a zis si Anka, ce am patit la dosarul meu initial.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Dom'leee, important este ca AVEM GAZE, nu???
Yo i le-as da lu' Putin pe ale mele, da' bag sama ca nu merge.

Anka, tare faza cu dintii Elizei. Imi aduci aminte de o alta poveste cu fetita unui amic. Au realizat ca merge in picioare intr-o seara cand stateau linistiti la teveu, au auzit pasi si a aparut aia mica la usa . Bine, mi se pare oleaca sf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna si de la noi,

Nu am avut net cateva zile....

SPUN SI EU LA MULTI ANI IOANELOR SI IONUTILOR!!! II PUP PE TOTI..SA FIE SANATOSI SI CUMINITI SA ADUCA BUCURII PARINTILOR.

LA MULTI ANI MATEI!!! SA FII SANATOS SI IMPREUNA CU MAMI&TATI SA AI MARE GRIJA DE SURIOARA TA, ILINCUTA SA CREASCA SI EA MARE CA TINE!!!

SUN..imi pare foarte rau pentru unchiul tau...Dumnezeu sa-l odihneasca!! cuvintele sunt fara rost in situatiile acestea.

GINI....nici irina mea nu se intoarce deloc pe burtica...nu i-a placut niciodata pozitia asta. se intoarce pe o parte dar nu pe burtica.Dar eu sunt linistita...nu-mi fac probleme.

AALEXA_TEO...WOW!!!! gemene..bine ai venit...sa-ti traisca printesele...esti o mamica tare curajoasa. Felicitarile mele!!!

ANKA....MERCI mult pentru toate informatiile!!!! !
Am fost si eu sa ma interesez la sectorul 4 si astia habar nu aveau. Ziceau ca nu au primit legea...Urma sa sun azi sa vad,dar am reusit sa am si eu net...si sa citesc ce ai scris tu...

Nu am citit tot din urma,dar voi reveni.

ANNA....sa iti fie de bine excursia la Viena. reducerile la Pandorf incep cam pe 25 ianuarie. e superba Viena...eu am fost cand eram insarcinata....am plimbat fata...de asta ii place asa mult plimbata...

PICA....NU PREA STIU EU INCA DESPRE CE E VORBA...DAR DACA SE POATE VREAU SI EU ORAJEL DE ZI SI NOAPTE...TE ROG MULT!!! E PENTRU DINTISORI DUPA NUME...SI VREAU SA MA PREGATESC...SA AM IN CASA...

va pup pe toate

Mergi la inceput