LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 26
stancutza spune:

LA MULTI ANI!!!! ZUZICI DRAGI, MAMICI EXTRAODRINARE SI PRIETENE ADEVARATE: CESKA, LALA, LAURA, ADIA!!!! SA FITI SANATOASE SI PUTERNICE SI VESELE MEREU ALATURI DE PUIUTII SCUMPI!!!!

LA MULTI ANI CLOPOTEI-CLINCHETEI, PENTRU UN ANISOR! SA FITI SANATOSI SI MEREU FERICITI ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE! PUPICI MULTI PENTRU SARBATORITII DE IERI SI AZI:
SAARA MARIA
EDITH ELENA
ADELINA-MIHAELA
ANTHONY GABRIEL
SACHA DIMITRIS
VICTOR MIHAI
STEFAN PAUL
SI CEI DE MAINE
YASMIN-ELENA
DACIANA MEDEEA
ERIC ALEXANDRU
RAZVAN

Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
danonique spune:
STANCUTZA ati stat 4 ore la spital?Doamne ce greu trebuie sa fi fost!
si sper sa iasa bine analizele.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
27+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
ROLI ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta.Multa sanatate si sper sa treaca repede raceala sa te poti bucura din plin de puiutii tai.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
27+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique STANCUTZA ati stat 4 ore la spital?Doamne ce greu trebuie sa fi fost! si sper sa iasa bine analizele.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 27+ |
Multumesc Dana, da, a fost greu, desi nu am stat degeaba / la coada tot timpul, dar am asteptat foarte mult...Cand am ajuns la radiologie era pe masa de radiografie o fetita de vreo 7 ani, cu sonda pusa, infasurata in cearsaf de la brau in jos ca si Sofia, si a asteptat mititica vreo 40 minute pe masa pana a venit dr radiolog...Eu cu Sofia in brate, in anticamera, incercand disperata s-o adorm pt ca plangea de somn si probabil de disconfort de la sonda. Cel mai greu mi-a fost ca nu luasem mobilul cu mine, lasasem haina si poseta la 6 etaje distanta, unde era sotul meu, care n-a stiut nimic de noi vreo ora...
Personalul a fost profi si prietenos (NU am cotizat!), dar asta a compensat prea putin asteptarea lunga...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
irinouka spune:
biata sofia de stancutza...ce traumatizante tre' sa fie, pt astia mici, umblarile prin spital. stancutz, sper sa ajungeti pe-acolo cat mai rar posibil.
ciudata povestea cu noptile...doamne, nu vreau sa ma agndesc la asta, mai ales acum, cand a icneput si rares sa doarma omeneste. da' sunt sigura ca isi revine la normal, pitica.
roli, bine-ai revenit de pe partie! ce frumos tre' sa fi fost! astept poze! ce de semne de exclamatie...
dana-danonique, frumoase nume ai enumerat...darius imi suna mie cel mai placut. pup
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
NataliaS spune:

LalaD, Laurici si AdiaGrozav 

sa fiti sanatoase, fericite, iubite si bine dispuse tot anul!

ANTHONY GABRIEL,
SACHA DIMITRIS,
VICTOR MIHAI
EDITH ELENA
ADELINA MIHAELA
STEFAN PAUL 

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voinici, sa aveti noroc si sa fiti mereu cu zambetul pe buze!
Monica - felicitari bubulinei!!! si tie mami mandra!
Miri - felicitari borcanelului cu miere pentru primii pasi!
Roli - welcome back!
Danonique - rezista mami eroic in patutz! daca vrei fac si galerie
. Si mie imi place Darius f mult.
Aurelcris - noroc ca n-a patit fata nimic! Eu , pentru a evita astfel de "evenimente" i-am scos 3 gratii de la patut sa poata iesi/urca singura cand vrea...lucru care are si dezavantaje...pe la 12 noapte cand n-are chef de somn, o tuleste prin casa![]()
Vesti de la noi - suntem ceva mai bine, azi n-a mai plans asa de mult, n-a mai tusit chiar asa de rau, am dormit de la 22-10 cu intreruperi de tsitsi si putine scancete, dar oricum mult mai bine decat cu o noapte inainte, avem un nou dintisor si se pare ca vom mai avea unul cat de curand..si..cam astea sunt vestile.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
roli25 spune:
La multi ani Sacha-Dimitris, Anthony-Gabriel, Victor-Mihai, Edith Elena, Adelina-Mihaela, Stefan-Paul! Sa cresteti mari, sanatosi, voinici, iar voi mamicilor sa fiti fericite alaturi de puiutii care deja au implinit anisorul!
Pfuuu cat de repede trece timpul!
Asaaa...am retinut cate ceva...mamici si bebei bolnaviori, sa treceti usor si repede peste boli!
Kalosalina zici ca ai facut analize la Medlife...hmmm si eu ca si Ginette si alte cateva fete am avut experiente triste cu laboratorul lor. Nu prea e bine ce zici tu acolo...nu are nimic da are febra mare...mergi la Cantacuzino sau la Babes. Sanatate puiutei!
Aurel Cris am simtit o durere in stomac cand am citit...draguta mica...daca nu reusesti sa cobori salteluta si eu zis sa schimbi patul. A plans tare imediat? Va fi bine, ei au oasele moi.
Ziceti ca Priorixul e gratuit! O sa-l intreb de dr. Ce bine mi-ar pica asta acum.
Sa va zic un pic de Marc al meu. De la 1 ian au schimbat locatia gradinitei (o casa mai mare, mai frumoasa, curte mai mare). L-am tot pregatit si i-am zis ca mergem la casuta ce noua. El invariabil raspundea ca nu vrea la casuta cea noua. Ieri cand l-am dus prima zi, da-i plansete ca in prima zi de gradi. Seara imi zice "azi am plans dupa mami". Azi dimi cand l-a dus taica-sau, repeta intr-una in timp ce-l schimba " azi nu plang"
...si nu a plans. Mi s-a inteleptit baiatul.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Am uitat ceva...Danonique...uf iar aceeasi poveste cu colul? Sper ca ai ajutor! Cred ca e greu sa stai in patut, dar macar te odihnesti pt. ce urmeaza
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
danybv spune:
Buna seara fetelor
Urez si eu fetelor 
Lala_D
Laura_Ioana
Adiagrozav un sincer
LA MULTI ANI !!! sa fiti sanatoase ,fericite , sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua
Clopoteilor sarbatoriti un sincer si calduros La Multi Ani !!!
- ANTHONY GABRIEL,
SACHA DIMITRIS,
VICTOR MIHAI
STEFAN PAUL
ADELINA MIHAELA
EDITH ELENA sa fiti sanatosi ,sa cresteti mari si cuminti 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
SILVIA nastere usoara si bebelusa sanatoasa 

micsunea spune:
Am intrat sa pup toti clopoteii sarbatoriti azi!
Sa cresteti mari!
De fapt ...Pupici tuturor puiutilor care au implinit un an si pe care n-am avut timp sa-i nominalizez avand in vedere ca intru asa de rar!
Sacha, felicitari si cand te revad sa-mi povestesti cum ti-ai petrecut aniversarea :-)))
Micsunea