LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

IRINOUKANATALIAROLISper sa reusesc sa ajung la 37 saptamani cu bebe in burtica.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 27+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Sa ma laud ca de pe 31 dec nu am pus nimic dulce in gura.Ca sa imi fac pofta de dulce mi-am cumparat niste biscuiti fara zahar dar nu exagerez nici cu ei.Paine mananc doar 2 felii pe zi si numai paine integrala.Fructe am voie 2 pe zi si doar mere nu prea dulci.Sper ca dupa atatea eforturi sa imi iasa bine analizele si sa nu ajung la diabetolog.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 27+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara.
Multumesc celor care ne-au mai trimis urari ieri.
Noi am fost in Carrefour, am facut cumparaturi, am gasit o rochita alba pt Ioana, dar e cu maneca scurta , altceva nu am gasit, ii voi da o bluzita pe dedesubt..si i-am luat alti pantofi..tot albi, i-am luat si un scaun auto.
Mai avem poze cu Ioana ..iar aici sunt pozele facute la rochita si pantofiori.

Voi citi din urma..ca ati scris..nu gluma.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 4 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am vb cu pediatra Sofiei si m-a lamurit cica astia au schimbat schema de vaccinare si la 1an se face Ror impreuna cu Infanrix penta sau ce vaccin face fiecare,dar mi-a zis ca ea nu recomanda sa bag 8valente in corpul bebelusului,asa ca eu voi face Infanrix la 1an si Ror la 1.2ani, cand i-am zis ce mi-a spus meedicul de familie s-a crucit,a zis ca oricum astia de la minister sunt dusi ca in nici o tara civilizata nu combina astfel vaccinurile.Am intrebat-o ce-mi recomanda Prorix sau celalalt Triv... si mi-a spus ca cel de-al doilea dar din pacate nu se mai gaseste in Ro si sa merg pe Priorix ca are si acelasi producator ca Infanrixul.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Azi chiar ca e sarbatoare,

si formatia completa
La Multi Ani Sacha frumos si pufos. Sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii si impliniri si multe aniversari ca aceasta, in sanul familiei.
'borcanasul cu miere', ca bine a zis Miri.
Nu uit ce emotii aveam cu o seara inainte sa nasca Miri si cum asteptam cu sufletul la gura sa primim vestea nasterii lui Sacha.
Ce am mai plans cand ne povestea Miri cum ea si tati faceau planuri ca marea zi sa se desfasoare ca la carte. Toate emotziile pt un bb minunat si o poveste frumoasa.
2xMamica Miri

La Multi Ani Victorash, sa fi sanatos, cuminte si frumos, sa faci pe mami, tati si Dariuca sa fie mandri de tine
mamica Doniro pt ca normal, azi e si ziua ta!

La Multi Ani Antony, Edith, Adelina si Stefan sa intrati in al 2lea anisor de viata sanatosi, cumintei, dragalasi si voiosi cum cred ca deja sunteti.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Clopotei iubiti: ANTHONY GABRIEL SACHA DIMITRIS VICTOR MIHAI EDITH ELENA ADELINA MIHAELA STEFAN PAUL Sa cresteti mari si sanatosi si sa va faceti fericite mamicile in fiece clipa!

Un pup maaare si special pentru pufoshelul Sacha

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Am pus niste poze de la Craciun in albumul ABI pag 2 daca are cineva timp sa le vada.Pupici tuturor si noapte buna!Eu ma bag la un dvd.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

uuuuuuuuuf!

am suflat in lumanare! greu, frate, greu:) a fost o zi cu totul bulversanta pentru mikul clan mirika:))) a venit omul cu microcentrala, ne-a belit de bani, am recuperat sacha de la tanti chantal din miez de somn de dupa party, ne-am dus la doctor de unde am primit cadou doua vaccinuri, acasa fara chef de mancare am asteptat sa se trezeasca bruno, am bagat mana in tort, am vrut sa prindem intre degete lumanarea, si... am facut poze:)

multumm din suflet celor cae s-au gandit cu drag la noi, si care ne-au urat atatea lucruri frumoase:) vi le intoarcem inmiit! si va iubim enorm!

pentru cine e curios, punem acu poze pe site-ul nostru:)
muuuuuuuuuuuahh!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

ca prea v-ati intins ..

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI!LALA D, LAURA IOANA, ADIAGROZAV
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copii vostri.

LA MULTI ANI! Anthony, Sacha, Victor, Edith, Adeline, Stefan
MATEI

aurel cris eu cred ca salteaua de la patut e prea sus, tb data cu un nivel mai jos. sa treaca buba Biancai.Aaa ..am vazut urmatorul mesajul in care ziceai ca e la ultimul nivel patutul, in cazul asta tb sa ii iei altul..
laura dimitris si mie imi place blanita.
Ellenuta multumesc..nu ai vazut tortul?sau la ce te referi? uite aici:http://home-and-garden.webshots.com/photo/2243630850104142649NxBMWe, azi am dat comanda, pt Duminica. scaunul auto. I-am luat si eu Ioanei..daca te uiti la poze il vei vedea, chiar a dormit in el..(era si obosita)..si dupa ce s-a trezit, s-a jucat cu papusa..deci nu am pb cu ea..sta f bine in el. E de la Bertoni (la fel si patutul) si am dat 300 lei.
monicaa asa e corect..ori iti platesc orele suplimentare, ori la sf programului pleci..Si BRAVO Clara , pt primii pasi.. cat mai multi si siguri..
creata2008 off ..ce sa mai patimesti din cauza unui colt de masea..refacere rapida..
danonique f frumoase poze am vazut..se pare ca nu s-au speriat copii de Mos Craciun..
miri mik poze, poze ..asteptam poze..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 3 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput