LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 16
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris Zuzelor tremur toata eram in pat cu sotul,ii facusem baie Biancai si am pus-o in patut,nu stiu cum a reusit sa dat peste cap din patut si a cazut in cap.Asa ceva nu ma asteptam sa patesc,acum mie frica sa o mai las singura in patut. Va rog mult ziceti-mi si mie ati patit asa ceva??Sunt socata zau,cum a reusit sa vina peste cap nu stiu. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaPrimul 18.11.08 Al doilea 5.12.08 |
Cristina lasa salteaua la ultimul nivel !
Daca asa sta in pat si acum , ca in poza asta : http://good-times.webshots.com/photo/2701991430103063595SeXWHf va mai cadea cu siguranta.
Daca patul nu merge mai jos ( desi nu cred, trebuie sa se lase jos de tot) cumpara un pat de calatorie si pune-o in el.
Pup lovita frumoasa si mamica speriata

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Aventuri
cynthia_ spune:
LA MULTI ANI si numai bine,
s-aveti bani, s-aveti iubire.
S-aveti fericire-n casa
si-o viata cat mai frumoasa.
Primaverile s-adune
Anii multi cu fericire.
Mai inatai pentru mamici:
Lala_d 
LauraIoana 
Si acum pentru clopotei:
Anthoni Gabriel 
Sacha Dimitris 
Victor Mihai 
Edith Elena 
Adelina Mihaela 
Stefan Paul 
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaa
!!!!
Poftiti la
!!!
Sunt fericita caci eleni se simte mai bine. Cel putin am scapat de mucisori am ramas sa scapam si de tuse
. Ne "distram" pe cinste in continuare la fiecare administrare de medicamente. Si am vazut ca spuneati ieri ca erdomedul are gust nashpa.... E bine, erdomen trebuie sa-i dau. Si klacid care si ala este cumplit - stiu pentru ca l-am gustat eu...
LalaD, cum se mai sunt baietii tai ? A cedat febra? Tu ?
Vorba lui elle.... cum am putut sa nu vad ca mai aveam niste "sfinti" ieri de sarbatorit...

Cu intarziere dar din inima:
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE:
RARESELU'IOAN
si
LAURA IOANA 
Irinuk, cum se simte tatal tau ? Este totul bine?
sa se refaca cat mai repede!!!!
Cretulina, of, si tu cu dureri de dinti ?
. Bine ca traiesti totusi in romania si nu te va costa 600$ doar o mica interventie ca pe biata cati....
Iannis ar fi tare incantat sa afle ca cineva ii apreciaza in asa masura tara...
Sa stii ca sunt locuri in grecia unde terenurile sunt muuuult mai ieftine decat preturile din jurul bucurestiului nostru...
Daca Dani chiar este interesat, iannis se poate interesa cam cat ar costa un teren/casa in zona in care vreti si va poate ajuta sa cumparati
!!!
Roxanici, si eu sunt nebuna dupa creta....
Acolo - langa Hania - am facut cea mai frumoasa vacanta din viata mea
!!!
Ioanact - vazut pozele cu papusica ta. Foarte frumoasa balinita! Superba! Si fetita de asemenea
!
Ramona, mie imi place mai mult marul copt la cuptorul aragazului. La microunde se face repede dar mie mi se pare mai mult "fiert" decat copt. La cuptorul obisnuit se face aramiu, si mi se pare mie muuult mai gustos. Este adevarat ca il tin in cuptor cam o ora si ceva....
Aurel Cris, offfff ce rau a cazut micuta bianca
Papusica mica! Si eu sunt de aceeasi parere la lala si spun ca patutul are salteaua prea sus... grilajul ii ajunge pana la burtica si este clar ca se poate apleca din miljloc si sa cada jos astfel....
. A facut cucui ?
fetita sa treaca repede !!!
Larisuca, in dimineata asta cand imi beam cafeluta ametita de somn chiar mi-am amintit de tine si suzetele pipetzicii frumoase... Chiar ma gandeam ce faceti de nu ai mai aparut pe forum... Nu stiu ce sa zic de nou program al fetitei... Poate ii iese vreun dintisor...Doarme cumva dupa amiaza pana pe la 6? ca asa mi se intampla si mie cand eleni adoarme tarziu...
si sper sa-si revina papusica cat mai repede la vechiul program....![]()
Miriiiiii, cum a fost la doctor ???
Cati, mai te dor maselele ???
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
buna dimineata!
si de la mine!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Neata!
Aurelcris si eu cred ca am o problema cu patutul.Ieri l-am prins pe pici cocotat pe bare.E data salteaua foarte jos, dar el se catara si pune piciorul acolo de unde incep barele (na explicatie
), daca ma intelegi.Oare asa a facut si Bianca?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
laura_dimitris spune:
Acum mi-am dat seama...![]()
lalaaaaaaa.... dai de baut astazi
este ziua ta mami !!!!
laurici..... si tu dai de baut !!! ![]()

LALA 

LAURICI 

LA MULTI ANI ZUZULICI DRAGI !!!!
SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI, SA AVETI SANATATE SI MUUULTA FERICIRE, SA VA TRAIASCA COPILASII SI SA VA BUCURATI DE EI !!!!!
si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:

LALAD, LAURA IOANA si ADIAGROZAV, multa sanatate si iubire sa aveti parte toata viata!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Ellenuta spune:
neata,
.. va mai place
mea??
iri ma rog pentru tati tau sa fie bine! 
cretz eu nu sterilizez biberoanele .. le spal cu apa cat de fierbinte suport si atat.
alina imi pare rau de testul negativ .. iti tin pumnii! foarte frumoase pozele dar unde e tortul?
cristina cum adica? a sarit peste grilaj si a cazut in cap? Doamne .. sper sa fie bine piticuta. si eu am cazut din patut cand aveam un an si ceva .. am aruncat jucariile si m-am aruncat peste grilaj dupa ele .. nici in ziua de azi nu-si explica mama cum am reusit performata ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
SI CLOPOTEI CE IMPLINESC 1 ANISOR :
SACHA DIMITRIS 

VICTOR MIHAI 

ADELINA MIHAELA 

LA MULTI ANI SANATOSI !!!
SA FITI CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII !!!
LA MULTI ANI CU SANATATE si celorlalti clpotei mai putin activi pe forum:
STEFAN PAUL, ANTHONY DANIEL, EDITH ELENA, 

si Eleni - 05.02.2008

Bianca Maria 4.03.2008
18.11.08 Al doilea