LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani ceska si Saara Maria!!! sa fiti sanatoase!
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf Ioan.

va multumim mult pt urari.

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Avem si noi urari de La Multi Ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!!! Sa va dea Dumnezeu numai sanatate ca-i mai buna decat toate ...

Sper ca nu ne-ati uitat pt ca noi tot v-am citit dar din lipsa de timp nu prea am mai scris ...

Avem si noi un filmulet si doar o poza pe blogul nostru (tot din lipsa de timp, asta e ...) si pentru cine are timp linkul e : http://jurnaluluneimamicinebune.blogspot.com/

Mai multe detalii poate mai tarziu ca deja puiul meu rasfatat trage de mine si de calc ...

Pumpam toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

madalina28 asa e.
ginnette multumim pt vizionarea pozelor, nu ii este frig in dresuri pt ca e aproape biserica, in 2 minute ajung la biserica, iar in biserica e cald, avem centrala cu care incalzim.
grati.ela multumim de urare.
ramonab eu am copt marul cu tot cu coaja, pe o farfurie, apoi il las sa se racesca dupa care il cojesc..e f bun.
miutza multumim.
Am mai pus poze facute in seara asta si cu Dorina si Stefi.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 4 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Va invit pe toate cu mic, cu mare la sarbatorit! Eu ar trebui sa o tzin asa 48 de ore ca azi e Sf Ioan si maine e ziua mea de nastere Deci poftiti aici Ati prin ideea, da?
Va multumesc mult celor care m-au felicitat (evit sa mai dau nume, ca sigur iar ma pun pe ratat) Sunteti de milioane, de aia va iubesc io si nu ma las de DC!
La multi ani urez si eu clopoteilor si mamicilor care poarta numele Sf Ioan!

De fapt petrecerea mea si a Theei e sambata, vom fi cam 35 de persoane cu tot cu copii (majoritatea familiilor au si copii). Azi si maine doar primesc telefoane si stau in casa, ca daca Thea e racita ce pot sa fac

V-am pupat si mai vb maine

Sa nu uit: multa, multa, dar muuuulta sanatate tuturor clopoteilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare si fratiorilor bolnaviori

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Apuc si eu in sfarsit sa va scriu.
Sunt restanta cu niste urari, si imi pare asa rau ca nu am reusit sa le fac la timp...

LA MULTI ANI si o viata lunga si plina de impliniri sa aveti clopotzici frumoase, Theutza si Patty!

LA MULTI ANI si numai bucurii sa aduci la parinti Stefanutz blondut si frumos foc (vazut pozici)!

LA MULTI ANI Cristian si numai bucurii sa aduci parintilor tai

LA MULTI ANI pt Robi si la cat mai multe aniversari fericite alaturi de parinti.
Si acum ca am ajuns la zi

LA MULTI ANI! pt o clopotzica frumoasa Saara sa fi sanatoasa, cuminte si frumoasa. Miki ne e dor de tine .

Happy Bday Milan mik. Inca putin si cantam La multi ani si pt tine pui frumos

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Zuzelor tremur toata eram in pat cu sotul,ii facusem baie Biancai si am pus-o in patut,nu stiu cum a reusit sa dat peste cap din patut si a cazut in cap.Asa ceva nu ma asteptam sa patesc,acum mie frica sa o mai las singura in patut.
Va rog mult ziceti-mi si mie ati patit asa ceva??Sunt socata zau,cum a reusit sa vina peste cap nu stiu.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

La multi ani Laurici si uturor clopotzeilor si parintilor care poarta numele sf Ioan.

Fetelor io de la revelion sunt capiata, d'aia nu am mai putut intra. Din programul frumos de somn, seara pe care il avea Pipe s'a transformat totul in haos. Pana azi a adormit numai la 11 seara
in mari maraieli. In prima seara m am speriat nu stiam ce are, i'am luat temperatura...nu avea, dinti in plus nu, tot aia 3, o gingie inflamata dar parca nu se explica. Prima seara m'am plimbat cu ea in brate oata casa si io si taica'su. Nimik. Abia a adormit plangand la 11.
A 2a seara am lasat'o sa faca ce a vrut ea. S'a jucat a busilit, a mers tzinuta de pereti.Pe la 9 si ceva a luat'o plansul. Si tzin'te pana la 11 iar sa'i intram in gratii. Nici laptele de seara nu l'a mai baut.
Spuneti'mi va rog ce credeti? De la ce sa fie????

Astazi a dormit 30 min la prans si apoi s'a culcat la 7jumate seara. Pe la 9 voia sa planga...i'am dat bibe cu lapte si doarme si acum.
Cred ca la 6 e in picioare . Dar bine ca a adormit.

Deci ma iertati pt absentele nemotivate. Am avut pogram 'artistic' seara de seara. Si radeam de taica'su, zicea aseara: ce copil am avut anul trecut si ce copil avem acum

Multa sanatate la bolnaviori, nu am apucat sa citesc decat de Lala cu puiutzii si sotz, Theutza si Danybv toata familia ca sunt bolnaviori.
Sanatate muuulta va doresc.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Zuzelor tremur toata eram in pat cu sotul,ii facusem baie Biancai si am pus-o in patut,nu stiu cum a reusit sa dat peste cap din patut si a cazut in cap.Asa ceva nu ma asteptam sa patesc,acum mie frica sa o mai las singura in patut.
Va rog mult ziceti-mi si mie ati patit asa ceva??Sunt socata zau,cum a reusit sa vina peste cap nu stiu.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Doamne fereste! Bine ca nu a patit nimic.
De care patut ai? Ai lasat saltelutza jos? A avut vre'o pernutza pe care sa se ridice?
fata sa nu faca cucui

EDIT:
Am vazut pozele si am vazut patutul...nu stiu ce sa zic, cred ca s'a aplecat peste el pt ca destul de inaltutza. Nu poti lasa salteluta mai jos?
By the way....e frumoasa foc, parca e un ingerash. again

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ottilia spune:

La Multi Ani zuzelor!!!
Multumesc mamicilor care si-au adus aminte de noi chiar daca dam destul de rar pe aici.
Vreau sa le urez La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi!!!

emabucuresti,te admir pt curajul de care dai dovada si te felicit pt noua sarcina!Sa iti dea DD sa iti mearga bine atat tie cat si copilasilor tai,multa,multa sanatate si putere sa le poti duce pe toate cu bine.

Ottilia de Daniel 07.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti si multa sanatate Laura Ioana !

La multi ani fericiti clopoteilor ce azi implinesc un anisor : buclatul frumos de miri - Sacha Dimitris ,Victor Mihai- pui de doniro , Anthony Gabriel puiut de Ank , Adelina-Mihaela printesa de remiclea,Edith Elena si Stefan Paul ! Sa aveti numai bucurii in viata

La multi ani fericiti Adiagrozav !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput