LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Monicaa si Elle multu pt sfat.
Eu am incercat acum in coaja dar cred ca l-am facut prea tare ca nu am mai avut ce alege din el .
Acu sa fac altu e prea tarziu, ca piciu papa la ora asta deja, ii da tatasau.
Maine o sa incerc iar.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

lala d...mi-e si teama sa te-ntreb...lista aia ai citat-o din memorie? :-)
puuuup

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

lala d...mi-e si teama sa te-ntreb...lista aia ai citat-o din memorie? :-)
puuuup

irina de bebe rares (23.01.2008)

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

chiar asa tare nu-s

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:

Vroiam sa intreb daca puteti sa-mi ziceti eu ii dau cereale cu lapte inclus de la humanna, mi-a cumparat sotul azi de la milumil si mai am unele de care uitasem de la hipp, mentionez ca toate sunt cu lapte inclus este bine sa-i dau azi unele maine altele si tot asa sau trb sa merg pe o singura marca ca la formula?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Madalina , eu ii dau Sarei cereale cu lapte de la Humana si de la Nestle in aceeasi zi , ba mai mult ...ii pun cerealele cu lapte in laptele ei Topfer. Dimineata mananca coctail de lapte Topfer cu cereale Humana ( piersica si maracuja cu lapte sau banana cu lapte ) iar seara papa coctail de Topfer cu cereale cu lapte de la Nestle ( grau cu portocala , banana si lapte sau grau cu 5 fructe si lapte ).Pana acum n-a patit nimic , are 2 scaune pe zi , unul tare dimineata si unul mai moale seara. De cateva zile i-am introdus Topfer 3 cu fructe , in care pun si cereale tot cu fructe.Ii fac un fel de carcalete pe care ea il papa cu multa placere. Sara nu papa fructe deloc , nici piure , nici intregi ...asa ca ma bucur ca macar papa lapte cu fructe.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

bebelutzilor cu nume Ion sau Ioana!
pentru mami Ceska!
pentru Saara de mami Miki!
pentru Robert de mami Moni!
pentru sarbatoritzii de astazi dragi voua!
pentru Milan!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala D , deci Priorix-ul e gratuit ? Eu credeam ca-l platesc
Ai spus tu odata de ce-ai facut Trimovax-ul in loc de Priorix dar am uitat .Mai imi zici o data , pliz ?
Sunt tare , tare nehotarata in privinta vaccinului asta...pe de-o parte nu vreau sa i-l fac pentru ca am inteles ca nu da imunitate 100% , ca se poate face boala dar in forme mai usoare si ma gandesc ca ar fi mai bine sa faca acum decat cand va fi mare , pe de alta parte , daca nu i-l fac , ma gandesc ca m-as simti groaznic de vinovata daca Sara s-ar imbolnavi si as vedea-o ca-i e rau.Chiar nu stiu ce sa fac...
Daca e inclus in lista obligatorie de vaccinari si nu i-l fac , ce se poate intampla ? Poate sa mi se refuze inscrierea la gradinita sau la scoala ?

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Iry Doamne ajuta ca tati tau sa se refaca repede si sa alerge prin parc cu Rares!

Mergi la inceput

fetelor pojarul si pojarelul nu-s fioroase...nu mai mult ca ultima viroza supercomplicata a lui Tudor...varicela a facut Ozi si iar nu e de speriat (in plus au facut si copiii vaccinati forme mai rele decat a Ozanei)...trist e oreionul ca ai dureri mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Lala D , deci Priorix-ul e gratuit ? Eu credeam ca-l platesc
Ai spus tu odata de ce-ai facut Trimovax-ul in loc de Priorix dar am uitat .Mai imi zici o data , pliz ?
Sunt tare , tare nehotarata in privinta vaccinului asta...pe de-o parte nu vreau sa i-l fac pentru ca am inteles ca nu da imunitate 100% , ca se poate face boala dar in forme mai usoare si ma gandesc ca ar fi mai bine sa faca acum decat cand va fi mare , pe de alta parte , daca nu i-l fac , ma gandesc ca m-as simti groaznic de vinovata daca Sara s-ar imbolnavi si as vedea-o ca-i e rau.Chiar nu stiu ce sa fac...
Daca e inclus in lista obligatorie de vaccinari si nu i-l fac , ce se poate intampla ? Poate sa mi se refuze inscrierea la gradinita sau la scoala ?

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Am facut Trimovax deoarece atunci asta era vaccinul ce se cumpara, la stat se facea doar antirujeolic.
Voi face tot Trimovax probabil deoarece nu am auzit/citit nimic rau despre el.

Mie personal atat la inscrierea la gradi cat si la scoala mi-au cerut fisa de vaccinari obligatori. Nu stiu ce se intampla daca nu o ai dar la gradi probabil iti pot refuza dosarul pe acest motiv, gradinita nefiind obligatorie.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Buna seara!!!
Am copt si eu azi in coaja putin taiat la codita sau daca nu intepat cu o scobitoare ca daca nu face bum , si pus pe o farfuriuta.

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Fetele, cum coaceti marul in cuptoru cu microunde? In folie sau simplu, cu coaja sau fara coaja?Eu nu i-am dat inca asa ceva de aici asa multe intrebari.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput