LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

ANTHONY GABRIEL,
SACHA DIMITRIS,
VICTOR MIHAI
EDITH ELENA
ADELINA MIHAELA
STEFAN PAUL

Sanatate, noroc, iubire si fericire, atat va doresc!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sacha, La multi ani! Esti un pui tare norocos sa ai o mami cum e mami a ta si un fratior ca Bruno! Sa-ti dea Doamne Doamne tot ce e mai bun in lumea asta si sa ai parte de cat mai multe bucurii, viata lunga si fericita!!! Sa-ti traiasca puiul, Mirik drag!!!

Anthoni Gabriel, Victor Mihai, Edith Elena, Adelina Mihaela, Stefan Paul Sa crestesti mari si sa aveti parte de bucurii, noroc si multa dragoste!!!! La multi ani!!!

Cu intarziere urez la multi ani papusii de Miky, Saara!!! Sa fii ocrotita de Doamne Doamne toata viata!!!

Si tot cu intarziere La multi ani, Ceska!!! Fericire si iubire!!

LalaD si Laurici I La multi ani, sa fiti sanatoase, sa va bucurati de puii vostri si sa aveti parte de muuuuulta dragoste!!! Va pup si va imbratisez cu mare drag pe amandoua!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc dau de baut dar nu ceai cum beau eu!
Nu prea simt aer sarbatoresc ca sunt mult prea racita.
Dar asta e.
Sunteti niste dragute
Baietii inca nu sunt ok, ne luptam cu ceva febra si muci multi. Dar sper ca azi sa fie mai bine.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LALA

LAURA

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI!
CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA,
LA MULTI ANI!
LALA SI LAURA SA TRAIASCA,
LALA SI LAURA SA TRAIASCA,
LA MULTIIIIIIIIII ANI!!

SA FITI SANATOASE SCUMPELE MELE, SA FITI FERICITE, SA AVETI LINISTE SI PACE SI IUBIRE IN CASE SI SA FIE TOTUL ASA CUM VA DORITI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Iuhuuu..ce de sarbatoriti astazi!!! SUPERB!!

La Multi Ani cu multa sanatate clopotzeilor care fac astazi 1 anisor:

Anthony
Sacha
Victor
Edith
Adelina
Stefan

La Multi Ani si celor doua mamici speciale care isi serbeaza astazi ziua de nastere. Va doresc din inima numai bine, multa sanatate si numai clipe minunate alaturi de familie.

Lala_D
Laura_Ioana

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LALA
LAURA I

Anthony
Sacha
Victor
Edith
Adelina
Stefan

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetele,

Buna-i , Helene
Asta-i a II-a; prima a fost la 5:30 cand am gasit-o pe buburuza in picioare, ne-comentand (suspect), morfolind de zor urechea iepurasului cu care doarme; m-am dus, am lungit-o si a adormit.
S-a trezit doar de 2 ori, peste noapte.
Eu in schimb, n-am mai putut adormi,

(hmmm, ce stil am...incep repede sa ma 'vait' )

Acum:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC PENTRU:

SACHA DIMITRIS,
VICTOR MIHAI,
ANTHONY GABRIEL,
EDITH ELENA
ADELINA MIHAELA
STEFAN PAUL

SA LE-ADUCETI NUMAI FERICIRE PARINTILOR!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC , SI SA VA BUCURATI DE MINUNI, LALAD SI LAURA IOANA.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

mai era o mamica, ce-i drept, nu prea e activa pe forum; dar dak citeste (desi nu cred):
LA MULTI ANI, ADIAGROZAV

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Laura ma bucur mult ca Eleni e mai bine.

Cristina ce sperietura pe tine!! Bine ca nu a patit nimic asta mica. Incearca sa lasi salteaua mai jós si daca nu asa cum spunea si Lala un pat de voiaj e tare bun.
La noi e inca liniste si pace la capitolul evadat din pat pentru ii pun in continuare cand doarme sac. Asa ca nu se poate desfasura cum vrea ea. Iar cat e treaza nu prea sta in patutz.
Tu cum esti? Ti-ai revenit?

Eu sunt plina de draci asa dis de dimineata. V-am povestit ieri ca am sunat la birou si printre altele am enumerat noua echipa (au mai angajat 2 programatori : unul bun si unul incepator). Ca sa aflu aseara de la un coleg de la business ca cel bun si-a dat de fapt demisia asa ca iar sunt singura pe campie. Inainte mai aveam consultantii de la IBM care ma mai ajutau. Acum sunt chiar solo voce pana isi da drumul colegul incepator. Sa fiu eu a naibii daca fac vre-o ora suplimentara fara marire consistenta de salariu. Pana acum am acceptat ca de am invatat si eu o gramada dar acum nu dau eu timpul cu Clara pe gratis. Cash sau la 5 am rupt usa! Uff..sa vezi razboiul nervilor ce o sa am!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Asa, acum:

LauraD, ce bine ca Eleni, a mai scapat de muci!
Cat despre Creta - c-ai adus vorba - eu am fost, odata in Hersonissos (si am vizitat si Santorini) si odata in Vai.

memories...memories

Cristina (aurel), cum mai e Bianca? Si eu zic, ia un alt patut, dak la cel pe care-l ai, nu se mai poate cobori salteaua.
doi ochisori.

Simona (gata), PRIORIX-ul nu e gratis; chiar ieri, l-a cumparat Dan, de la Matei Bals - 50 RON.
Din ce stiu eu, vaccinurile de la GSK nu sunt gratis. Eu pe toate le-am platit.
Si eu am fost in cumapana, dar mi-au zis 2 dr ca formele de pojar si oreion de acum sunt mult mai grave ca cele pe care le-am facut noi.

Miky-mami, te citesc pe blog si-l admir si pe Luca.

Ramo, fapta la examen!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput