Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
Andreea, adresa de domiciliu, deci in sect 2, dar nu la primarie, cred ca tot in Hambarului depui si tu,acolo depunem toate care suntem deja in CIC, acolo este Directia...care se ocupa cu asa ceva....
Am vb azi sa-mi faca si mie adeverinta de venit si cica o colega care intra acum in CIC, a adus de la primarie(sect 3) o adeverinta tip, asa ca o sa-mi copleteze tot pe aceea. In lege scrie ca venitul din luna in care ai nascut se considera cel din luna precedeta, cazul meu: am nacut pe 7 sept , deci in sept am acelasi venit cu august, nasol la mine ca eram in CO si nu aveam nici un spor.....asa ca mi-a zis ca pe adev imi scrie venitul din lunile oct2006-sept 2007.
Legat de banuti, banuiesc ca o sa luam 6+2 mil in continuare, pana o sa reglementeze ei situatia si o sa aiba bani, adica aprilie-mai, nu vad de ce nu ne-ar da nimic....nu ne dau marit, dar de primit tb sa primim.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Care va sa zica vrei nora o familista d-asta ca noi, care nu zboara prin flori ci doar pe forumuri. Si daca vrei impart rosia lemnoasa cu tine, ca o merit. |
Mey, eu sunt 'fidea', asta e singurul forum unde ma bag in seama, parol!
Nu stiu ce-ai facut tu de meriti rosie, dar nu-ti dau, ca-i 'speciala', din relatie. Sezi mumos pe latura ta din triunghi, ca amu' zboara una si catre tine, tot 'speciala'!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana freza si alte frumuseti Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
Faina freza,iti sta bine
Da pe cine pupa Rares asa cu foc??...sa stii ca si noi ne dam in hinta-palinta.. 
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danuta36
Faina freza,iti sta bine Da pe cine pupa Rares asa cu foc??...sa stii ca si noi ne dam in hinta-palinta.. ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Mdaaaaaa, mi-ai luat-o innainte cu admiratia frezei, iti sta foarte bine diwana
si cu intrearea....astept si eu raspunsCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
danuta36 spune:
Miru a mea doarme de amiaza abia acum,caci de trei zile se trezeste f tarziu,pe la 10-10,30 chiar...nu stiu ce are de doarme asa mult,de obicei la 8,30 era fresh..
bernix unde ai fugit aseara,te-ai speriat de mine??![]()
cecilia L spune:
Si daca tot am vazut pupaciosul sa va spun ce facem noi, ii spun ca ma doare obrajorul( are obiceiul sa ma ciupa de fata si sa ma mai plesneasca, cica ne alintam) atiunci Cristi vine repede si ma pupa pe obrajor, daca ii spun ca ma doare nasucul pupa nasucul, dar dupa ce termina el cu pupatul imi intinde nasucul sa-l pup si eu, sau mai nou imi da manuta sa-l pup si zice assssss(s-a ars in palmuta in ajunul Craciunului, am calcat, am dus fierul in balcon dar 
nu am inchis usa...a fugit, a pus manuta si s-a ars, nu are semn, a trecut...dar nu va mai spun ce sperietura am tras, noroc ca am mai gasit deshis la farmacie)... deh la domnisoara mea tb sa-i fie pupata manuta ![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
danuta36 spune:
Am mai descarcat si eu ceva poze,aici:
http://good-times.webshots.com/album/569458105laoCNR
diwana spune:
Mi-a plecat doctorandul, am pus la nani pupaciosul, si mai stau un pic cu voi. Merci de aprecieri (acu' ce era sa ziceti si voi? Ca-mi sta rau?
)
Se pupa cu o fetita de 5 luni (dar ati vazut ca ii placea si ei?
) E foarte pupacios (dar cu alti copii, pe noi ne pupa fooooarte rar) Pe mine m-a pupat o singura data la cerere, o data cand m-a lovit cu o usa (si eu nu am zis decat "au"
), si de vreo cateva ori din proprie initiativa, iar pe tati de si mai putine ori. In schimb cand vede un copil una-doua da pupicuri, unul dupa altul. Nu se mai opreste d-le ![]()
Bebeka ai o fetita tare desteapta.
Eu nu va cred pe astea care va tot laudati pe aici cu cate fac puiutii vostri
. Al meu e cel mai destept si nu face atatea
(Glumesc. Ca sa nu existe confuzii, bineinteles ca va cred si va felicit
)
Roxana, pun pariu ca n-ai par mai moale ca al meu. Imagineaza-ti ca eu mai am si parul rar (in sensul de "putin", nu "deosebit") ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
alinus_25 spune:
Offffffff, care mi-ati deocheat baiatul? ca am facut noapte alba. De la3:45 la 6:05 a stat treaz pe semiintuneric, si-a smotocit ursu. Cum atipea si ma foiam se punea [pe urlat. I-am dat si lapte. Apoi s-a pus pe tras partzuri
(laptele e de vina) si s-a zis cu somnul meu. Sunt cheauna,
pe mine si sunt solicitata la max de pui.
Nu raspund din urma ca nu am dispozitia necesara. Dar ca sa vedeti ca nimic nu e batut in cuie, si dupa 6 nopti fara lapte, ne-am intors la acelasi obicei
....
Nu vreau sa zapacesc nici eu pe nimeni, cu atat mai putin pe Dna C, DAR nici nu vreau sa ajung pe lista si apoi sa ma stergeti. Mai bine asa.
M-am confesat de la inceput, v-am rugat sa nu ma treceti pana nu va spun, cred ca listuta mai poate astepta, important e sa fie totul bine.
Va
pe
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz