Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)
Raspunsuri - Pagina 18
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Nu vreau sa zapacesc nici eu pe nimeni, cu atat mai putin pe Dna C, DAR nici nu vreau sa ajung pe lista si apoi sa ma stergeti. Mai bine asa. M-am confesat de la inceput, v-am rugat sa nu ma treceti pana nu va spun, cred ca listuta mai poate astepta, important e sa fie totul bine. |
Asta e ceea ce dorim si noi. Si o sa fie!

Sper ca macar in timpul zilei sa te lase sa te odihnesti nazdravanul tau!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bebeka spune:
Diwana sa stii ca unii fac ceva ,altii altceva.UIte de ex a mea nu papa singura cu furculita lingurita ca altii.Daca ii pun almete pe lingurita(ca nu se prelinge)baga lingurita in gura dar in rest mana sa traiasca. Si la fel aveam un pitic ca nu bea din cana sau sticla,tot ca altii.Acum 2 sapt a cerut sa-i dau ce beam eu din cana si asta a fot.Iar acum 3 zile mi-a smuls sticla de la gura si a vrut si ea.asa ca ritmul lor e ritmul lor
Alinush imi amintesc de perioadele cand se trezea asta mica la 2 noaptea si se juca pana la 5-6 dimineata de eram zombi rau.Dar a trecut si si-a mutat si ora de somn.Acum la 9,30 la tzitzi si la 10 e in patut.la 6 se trezeste pt tzitzi si apoi somn pana la 9.La noi asta e laptele pe toata ziua la sase dimi si la culcare.
prisi spune:
buna
uau , ce ninge afara ... sper sa nu se depuna ....
Diwana sa-ti fie de bine
, si
-ici pupaceosului
Bebeka ce frumos povestesti de Rebeka 
Yaia nu vreau haine de calcat, ca am si eu 4 masini si nu stiu cand le vine randul, ca tot au fost sarbatori , cred ca maine imi fac curaj ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
bebeka spune:
Ce frumos ninge! Si cu fulgi din ce in ce mai mari!
In casa deja sunt sub 20 de grade si mi-e frig de mor iar la aragaz nu-mi vine sa dau drumul.Asa ca ma duc sa mai pun o hanta pe mine ca in cele 2 perechi de sosete am picioarele bocna si mainile sunt la fel.
bebeka spune:
Prisi te pup si pe Mirunica ta frumoasa.De povestit frumos ,multumesc dar sunt ceva fete care imi dau clasa la povestit.
Cred ca azi nu mai iesim afara ca mi-e groaza numai cand ma gandesc sa dau jos ce am pe mine si sa-mi pun dres,bluza etc.Mi-e frig rau!!
diwana spune:
Alinus
Sper sa fie mai bine azi. Si-ti tin pumnii sa te trecem cat mai repede in lista 
Dana, am rezolvat cu albumele. Am o prietena care locuieste in zona cu Carrefourul si am rugat-o pe ea sa mearga in 24 dec. sa intrebe. Chiar nu speram sa le mai am. Insa din fericire am pus mana pe 2 dintre ele. Din pacate n-a venit si al treilea (nu cred ca v-am zis, dar am mai facut unul si pt. socrii ca sa nu apara mai mult fetzele alor mei
) Ei tocmai ala n-a venit
Asa ca le-am dat pe cele 2 (identice) si le-am explicat socrilor ca al lor inca nu e gata si cand vine facem schimb. Azi o sa intru in posesia si celui de-al treilea album. Scandal n-am mai facut, ca n-avea niciun sens, daca nu mi-au raspuns nici macar celor 2 mailuri
Insa ma voi mai gandi alta data daca mai apelez la ei sau nu. Totusi, sa fiu sincera sunt foarte multumita de albume.
Cecilia, cum spuneam mai inainte, nu te cred nici pe tine ca face Cristi atatea ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Mai fetelor nu carecumva sa intelegeti ca nu va cred
. Normal ca va cred. Si sa nu intelegeti nici ca-mi fac probleme (al meu e cel mai destept
) (Nu va mai pun emoticonuri, va zic direct ca in timp ce scriu astea rad cu gura pana la urechi, ca sa nu credeti ca sunt cea mai cioara de pe aici
)
filmulete Rares
prisi spune:
sa va zic si eu de Miru , aseara vroiam sa o invat sa zica, ca are un an , iar ea murea de ras si zicea "tei", eu nu mami unu, dar nu a fost chip , am mai lasat-o un pic si am intrebat iar si tot "tei" a zis ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
diwana spune:
Prisi, multam de aprecieri si de pupicii dati pupaciosului, insa daca nu vin din partea Mirunicii, te anunt ca Rares nu e impresionat
Cred ca am uitat sa-ti spun ce mult imi place fata ta cocheta. Mereu e imbracata asa de mumos. Si are niste carlionti 
Super faza cu "tei"

Succes la calcat haine. Eu calc de vreo 3-4 ori pe an, vreo 3-4 haine
. Marta draga, vad ca tu iti doresti sa nu se depuna, eu cand vad ca ninge, imi tot doresc sa se depuna ![]()
Bebeka, imbraca-te sa nu-ti inghete degetele pe tastatura ![]()
filmulete Rares
valentina_22 spune:
alinus, tinem pumnii, si nu uita ca acolo sus Cineva te iubeste.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu