Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa Gynie, de curiozitate,nu s-a constipat bb dupa ce i-ai dat mucilagiu? despre sotul tau,sfatul meu este simplu...,comunicarea este cheia in orice relatie...,da' tre' sa ai cu cine comunica ![]() Familia stralucitoare |
Eu tocmai de asta i-am dat: a avut 4 scaune destul de apoase intr-o singura zi si m-am cam speriat. I-am facut zeama de orez sa nu dea in diaree.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
cata_myky spune:
giny cum ai facut zeama de orez?asa face Chris kk de vreo 3 zile de nu stiu ce sa ii dau.m-am gindit si eu la zeama de orez dar am zis ca e prea mic.ce cantitate i-ai dat?
Amalia spune:
Cata_myky noua cand am fost pe 30 decembrie la vaccin, ne-a recomandat pediatra un varf de cutit de calciu carbonic de 3 ori pe zi, dizolvat intr-o lingurita de ceai sau apa. I-am dat de vreo 3 ori, deci practic o singura zi, si n-am mai avut probleme. El avea 10-12 scaune pe zi, acum face cam 5-6!
| citat din mesajul lui cata_myky giny cum ai facut zeama de orez?asa face Chris kk de vreo 3 zile de nu stiu ce sa ii dau.m-am gindit si eu la zeama de orez dar am zis ca e prea mic.ce cantitate i-ai dat? de CHRISTIAN 16.10.2008http://community.webshots.com/user/catamyky |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
naty35 spune:
Ginye problema este ca poate sa pateasca noaptea asa ceva...Si daca nu sunt pe faza? Cum pot sa-l ajut ???
dandusa spune:
| citat din mesajul lui cata_myky giny cum ai facut zeama de orez?asa face Chris kk de vreo 3 zile de nu stiu ce sa ii dau.m-am gindit si eu la zeama de orez dar am zis ca e prea mic.ce cantitate i-ai dat? de CHRISTIAN 16.10.2008http://community.webshots.com/user/catamyky |

mai fetelor...,nu va jucati cu stomacelul lor...,sant micuti,sensibili...,de ce nu mergeti mai bine la dr?...dr. stie cel mai bine daca bb are scaun moale au ba...
la varsta asta,te poti insela f usor...,pt ca toate scaunele lor arata ca diareea...,sant moi si asa vor ceva timp de acum incolo...,kk tare n-o sa faca...poate dupa vreo cativa ml de mucialgiu

va rog eu ,vorbiti cu dr...,sant alte remedii mai bune pt diaree decat mucialgiu...la naiba...traim la oras,avem internet si tot de babisme tinem cont?
apoi Cata,tu ziceai ca bb face kk cu firisoare de sange...,pai crezi ca mucialgiu il ajuta?eu zic sa te mai gandesti...
Familia stralucitoare
babyzapi spune:
Am terminat de facut mancarica si a iesit tare buna
eu inca invat sa gatesc, asa ca atunci cand imi iese mancarica buna e un motiv de bucurie pt mine ![]()
Naty Doamne ce sperietura trebuie sa fii tras
Slava Domnului ca a fost mamica ta langa el
dulce.
Aleinad bine ai venit 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Am terminat de facut mancarica si a iesit tare buna
eu inca invat sa gatesc, asa ca atunci cand imi iese mancarica buna e un motiv de bucurie pt mine ![]()
Naty Doamne ce sperietura trebuie sa fii tras
Slava Domnului ca a fost mamica ta langa el
dulce.
Aleinad bine ai venit 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
cata_myky spune:
pai nu ii dau inca
dar am intrebat si eu
ca inca nu a venit dr la cabinet si nu stiu cce sa ii mai fac
nu am mai vazut firicele de sige de ieri ,dar nu ma culc pe o ureche.tre sa ajung la dr sa nu aibe vreun microb la stomac,ma gindesc si de la ciine
nu stiu.tre sa ii fac si testul de alergii sa vedem daca e alergic la lactoza
Amalia spune:
Aleinad.g bine ai venit printre noi!
Sa-ti traiasca micuta Teodora si sa te bucuri de ea!
babyzapi super mamico!
Te perfectionezi! O sa fie bebe tare mandru de mamica lui cand o sa creasca si o sa se laude la prieteni ce mancarica buna papa el acasa!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)