Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
BillyBilly spune:
Fetelor, va rog doua sfaturi pt bebelina mea Ana-Maria de 3 sapt si 3 zile:
-bebe la inspiratie, scoate un zgomot ciudat si parca nu are suf aer; cateodata zgomotul se repeta de cateva ori de ma sperie rau, zici ca are astm.Nu pare sa o deranjeze (nu plange) dar nu mi se pare normal. La iesirea din spital nu mi s-a semnalat vreo problema in acest sens, de fapt in nici un sens, au spus ca-i perfect sanatoasa. Au ascultat-o doi dr pana acum si au spus ca-i totul ok, alta explicatie decat ca-i in dezvoltare, nu mi-au dat. Mai are cineva genul acesta de problema?
- suntem constipate rau, avem scaun doar cu supozitor. Bem doar laptic de la mami. Stiti vreun remediu? Nici nu stiu cat ar sta copilul fara scaun daca nu i l-as provoca cu un supozitor. Stiu ca sup nu-i tocmai o solutie, dar nici alta nu stiu. Aveti vreun sfat pt noi, va rugam?
Mesajul de predare de stafeta m-a emotionat f tare. Este f frumos!
Sunteti niste scumpe! 
naty35 spune:
Billybilly si bebele meu face la fel, fornaie - asta mai ales dupa ce mananca....
Mie dr pediatra care a venit in seara asta - cand cu incidentul mi-a spus sa merg sa il vada un orl-ist. Si eu stiam ca nu este nicio pb ca se dezvolta bebelusul si este normal sa faca asa. Acum cine sa-i mai inteleaga pe medici si cum sa facem sa le fie bine bebelusilor ???
brie spune:
aleinad, aninom100 Bine ati venit fetelor la scutece ! Sa va traiasca micii ingerasi si sa va aduca numai bucurii.
aninom100, nu stiu ce sa-ti zic de faptul ca ai stors punctul acela cu puroi de la vaccin. Si fetita mea a avut o asemenea reactie dar incetul cu incetul s-a retras. Pana la urma ai mers la un doctor? Ce a spus cum e?
mav,
hahahaha ce "moasa" tanara a venit la noi de Craciun!! Tati era cel mai fericit ![]()
carmendu, multumesc de aprecieri
....si eu o pupacesc pe pulpite si fundulet de nu mai pot.o s-o albesc intr-o zi, cred..nu mai pot dupa ea!
babyzapy, iubita si eu am gatit pana la urma.Am incercat sa bat niste icre si au ajuns la wc. Nu stiu ce le-am facut dar aratau ca o maioneza asa nicidecum a icre. M-au apucat toate spumele pamantului si le-am facut vant pe conducta.
lauramiron, la mai multe lunite! 
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
naty35 spune:
Billybilly, referitor la constipatia bebelusului, este bun ceaiul de musetel. Si el a avut pb cu constipatia din cauza laptelui praf pe care il dadeam. Acum este ok.
acinom100 spune:
Multumesc de primire.
Referitor la problema mea .... nu am ajuns la doctor fizic, doar ne-a consiliat prin telefon. Ce nu stiu eu e ce se poate intampla daca il storci. peste tot scrie sa nu storci si atat.
Doctorul ne-a zis doar sa il bandajam cu comprese sterile 2-3 zile si atat. Baie sa-i facem in mod normal si sa dezinfectam cu betadina.
BraveGirl spune:
ce mult ati scris. noi am facut azi prima sedinta de masaj pt talus valgus. a plans mititica...acum are piciorusele puse in fase.
Voi cat ceai le dati la bebei pe zi?.am inceput si eu sa-i dau ceai de ieri.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
naty35 spune:
Si eu as vrea sa stiu daca le dati ceai la bebei, de care ceai si in ce cantitate. Mie pediatra mi-a spus sa-i fac de musetel cu tei, dar am citit ca teiul nu este asa de indicat , ca la bebelusi provoaca agitatie.
bebecris spune:
dandusa...david a avut bubite doar pe fata, urechiuse si la final in cap...pt cap am luat sampon spuma pt nou-nascuti de la mustela...puneam putina pudra in palma, imi frecam mainile si apoi ii tamponam obrajii...pt urechi am folosit o crema de la mustela...
eu folosesc BABY DRINK...ii dau cand sughite..dar pana bea dureaza...se joaca cu tetina...si cand il vad ca se forteaza sa scoata basinica..are efect imediat...ii dau si 3 plicuri pe zi...depinde...sunt zile cand abia bea un plic
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
brie spune:
bravegirl, naty
teiul pt baietei din cate stiu eu nu este bun dat zilnic, dar teiul este calmant linistitor.
musetelul nu este indicat la sugari deoarece nu au stomacelul inca dezvoltat si ii ataca flora microbiana.
eu ii dau ceai de fenicul (de la Milupa) este calmant si pt colici.ii dau nu mai mult de 40ml pe zi. Pana acum ceai i-am dat cam de 2 ori pe saptamana.
in uleiul de masline fiert eu la un sfert de L pun vitamina A - 30 ml
carmendu, vai de mine ce sa patiti voi cu pisica. iubesc mult animalele dar pisicile nu le suport. cred ca daca eram in cauza, muream cu pisica de gat. pupici pe obrajorul lui victoras.
mai fetelor eu am cam intrat in panica un pic. mie mi se pare ca nu se brodesc bine cutele la picioruse. la piciorul drept cutele sunt mai sus decat cele de la piciorul stang si parca dreptul are 3 cute iar stangul doar doua 

pana vine pediatra din concediu sa o chem la control cred ca mor tot masurand. voi cum stiti? trebuie sa se brodeasca cutele din fata sau cele de pe spate?
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna