Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
Doloress spune:
Andrada hai ca nu e chiar un capat de tara! Nu suntem chiar perfecte. Eu de exemplu de asta cumpar borcanele si mai pun si la congelator, ca de multe ori uit cu desavarsire de papica lui bebicu. Si ma consider cea mai buna mama ![]()
![]()
![]()
Vianne spune:
La multi ani Ionilor, Ioanelor si un pupic pt Mircea Ioan
Gabitza, l-am vazut pe Raducu in poze, e adorabil
Inca nu am terminat de citit.
Reallaura spune:
Mi-bebelina ei, ce frumos ca va intalniti asa! Si eu am pe 16 ianuarie intalnire cu fosti si actuali colegi de serviciu - unii au plecat de acolo. abia astept.
Eu nu mai apuc deloc sa intru ca Mirci vrea numai in brate, pana fac mancarea, pana spal tonele de vase...hm...si sotul ma acuza ca stau numai pe net...dar crede-ma, eu nici nu intru decat pentru forum. uneori nici mailul nu-l verific cu zilele...hmhm
Nicole pai ce banutii astia sunt de colo?? Mie mi se pare ca ti se cuvin, deci incearca
Doloress, Gabitzule, Sis, mi_bebelina, Alyshuca, Mihaser, Socrate, Inais, chinabulina, Nicole, Andrada multumim de urari
Maty, bine ai venit! zi-ne despre voi!
Chinabulina
pentru tati al vostru pofta buna la tort...efortul tau e mai important decat aspectul tortului.![]()
Andreeap 

Stafanyfelicitari pentru masurile lui Eric...e baiat mare
Micaela ce ami buna e seringa pentru medicamente. In primul rand ca nu scapa nimic pe jos si apoi tocmai, sa nu capete oroare de lingurita.
Trimit mesajul asta si revin. atat am reusit sa citesc pana acum
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Daria_Ioana spune:
MUltumim fetelor care ne-au urat LA multi Ani!
Urez si eu LA MULTI DE SF ION!
Lui Mircea IOn....si tuturor care poarta numele asta.
PRAG spune:
Miss, iti multumim si tie mult pentru aprecieri. Si noua ne place tare David al tau. Imi pare rau de experienta de la doctor. Of, daca ar fi asa de simplu, ne-ar da la nastere un manual de utilizare pentru bebe, nu? Tu fa asa cum simiti ca e mai bine. Sincer, nici eu nu i-am pus pe nici unul din copii cu noi in pat. Dar asta din motive de frica, noi suntem amindoi mari, sotul meu doarme de poti taia lemne pe el, eu fiind obsita dorm si eu adinc, pur si simplu mi-a fost frica. A stat fiecare in patutul lui, linga patul nostru si am preferat sa ma ridic de cite ori a fost nevoie. Cu Alex am incercat faza cu plinsul, dar ar fi fost in stare sa plinga pina dimineata si am renuntat. Si din pacate (ATENTIE, nu cititi daca nu vreti sa va speriati), el si acum, la 5 ani si jumatate, se trezeste de 2 ori pe noapte (uneori de 4) si ma cheama. Ma vede si se culca la loc. Dar somnul meu e intrerupt. I-am explicat, intelege, ca e mare, insa daca el are inca nevoie de siguranta ca noi suntem aproape, ce pot sa fac? Astept si sigur o sa vina ziua/noaptea cind va dormi cap coada. Ma doarme uneori, dar m-am obisnuit asa de tare sa se trezeasca, ca daca nu se intimpla, ma scol eu sa-l controlez sa vad ca e totul bine.
Cu Roxana sper (of, chiar SPER) sa nu patesc la fel. Dar nici nu o sa o las sa plinga. Nu stiu cum o sa procedez. Eu nu sunt convinsa unde am gresit la Alex, si/sau daca eu am gresit, sau a fost si este el un copil mai sensibil si demanding. Voi vedea cum evolueaza Roxana. A dormit perfect pina la 6 luni, apoi a inceput sa se smechereasca si tipa uneori, de trebuie sa o iau in brate. Intr-un minut, doua, o pun la loc, dar mi se pare ca daca ea are nevoie sa ma simta, cum pot eu sa ii refuz asta? Stiu teoria cu satisfacut nevoile bebelusului versus satisfacut mofturile, dar practica ne omoara.
M-am intins mult pe tema asta, la mine somnul copiilor e un subiect sensibil.
Maty_2008 bine ai venit!
Uram si noi LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi, fie cu zi onomastica, fie celor ce implinesc lunite.
Daria_Ioana spune:
Miss, dupa parerea mea, nu trebuie sa ii spui multe detalii doctorului.
La inceput asa faceam si eu ca tine, acuma cand ma duc sunt mai rece, mai distanta...si fac numai ce trebuie facut si atat.
El si-a zis doar parerile lui, iar ca doctor nu vad de ce trebuie sa il intereseze cu cine doarme copilul.
Oricum , sunt convinsa ca pana nu aplici o crema cu cortizoni asa o sa va chinuiti amandoi.
Cred ca e bine sa ii aplici cateva zile pana ii trece ,apoi ii mentii pielea hidratata.
Tu faci cum simti, dar Darius a fost tot ca DAvid,si de cand l-am dat eu 3-4 zile cu acea crema ...doarme mult mult mult mai bine, nu mai are mancarimi , nu se mai agita chiar asa de mult in somn.
Eu dorm cu cine apuc, ba cu Cassie , ba cu Darius...depinde cum se scoala fiecare noaptea..si cum apuc sa ma duc la Darius in camera..atipesc acolo..apoi ma mai duc la CAssie .
Insa cand o sa vina sotul acasa, deja mi-am cumparat o canapea care se desface si o sa dormim separat acolo noi doi.
Insa am dormit data trecuta si cu sotul si cu Cassie in pat..dar nu aveam canapea.
Ideea e ca fiecare face ce crede , cum simte...de ce trebuie sa facem toti la fel?
MissParker spune:
Saru’mana de comentarii, fetelor, imi face bine sa vad ca si pe voi v-a indignat dom’ doctor nazist (chiar ca nazist). Sa va mai zic una sa vi se ridice parul? Bogdan mi-a zis acum o ora ca el a observat ca individul a scos chestia aia de lemn cu care s-a uitat in gatul lui David din buzunarul de la spate al halatului, deci nu era ceva sigilat cum au ei cate 15 bucati intr-un pahar pe birou
I-am spus lui Bogdan ca mai bine nu-mi zicea, ca eu – socata de perspectiva ca voi dormi cu fi-miu pana la pubertate – nici nu am fost atenta. Pai si aici sa-i verificam, mai frate? Chiar asa?
andreap, si tie
pentru ziua de azi 
Lilly, of, ai mare dreptate, cum zice si socrate, nimic nu e mai bun decat instinctul nostru matern, noi ne dam cel mai bine seama ce functioneaza pentru fiecare. Prietena mea, Tini, cea cu baietelul Felix care doarme de la 9 seara pana la 6 dimineata fara sa-si deranjeze colocatarii
mi-a zis ca l-au pus in patutul lui, dar in camera cu ei, iar daca el ar fi fost ca David de la inceput si n-ar fi dormit asa bine, evident ca l-ar fi luat si in pat la nevoie...
Alysh,
Cleo,
ca mare dreptate ai cu cetitul de carti de educatie, mai rau ne incurca, tot de sufletul nostru trebuie sa ascultam...
Ah, si voiam sa va spun ca ieri am reintrat definitiv in normal cu
. Si nu e musai sa dormim impreuna, ca noi si-asa seara eram f.f.f. obositi, asa ca acum profitam de somnul lui David de dupa-amiaza si ... reaprindem focul pasiunii 
Noapte buna! 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
socrate spune:
Andreap mie mi se pare absurd chestia cu intreruptul alaptatului. Nu voi repeta ce ti-au zis si fetele legat de avantajele laptelui matern vs lapte praf, stii si tu nu e cazul sa o lungesc. Iti spun doar ca de ex. fetita prietenei mele nu a acceptat niciodata laptele praf nici inainte nici dupa ce a intarcat-o. Ceea ce a facut ea si poate merge si la voi, a amestecat laptele praf in cereale sau in alte mancaruri. Poate asta e solutia si la voi, amesteca cu ceva ce ii place.
Gabitzam mie mi-a venit desi alaptam. Ce sa zic, imi era bine fara. Acum de ex. tb sa imi vina si ieri eram un car de nervi, am tzipat la copil pentru ca manjea totul in jur. Dupa aia m-am luat la palme, am plecat in turul apartamentului ca sa ma calmez, am caftit pisica etc. (a meritat-o ca mieuna la usa cand abia adormise bb).
Andrada nu iti mai face probleme eu tin pentru acesta situatii borcanele si cereale. In caz de maxima urgenta poti sa ii dai si fructe. Nu e o catastrofa. Eu am uitat de mai multe ori si sunt o mama model. ![]()
Sebastian a spus azi "tata" evident fara legatura cu destinatarul evident. Dar s-a trezit de dimineata cu tata dupa care a continuat toata ziua. Ceea ce e bine ca sunt luni intregi in care i-am repetat.
Micaela06 spune:
Ce tuta sunt am uitat sa urez la multi ani sarbatoritilor de azi.
La Multi Ani tuturor care isi serbeaza astazi ziua onomastica!
Si un pupic special pentru MIRCEA IOAN un puiut cu o mamica speciala 
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...