Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
Maty, bine ai venit! Spune-ne despre tine, despre bebe. E baiat sau fetita, cum il/o cheama? Cand ai nascut, cum, unde? Cum te descurci in Italia? Dupa ce scrii primele 10 mesaje vor apare instant pe forum. Primele 10 le vede intai un moderator si apar mai tarziu, asa ca sa nu te miri daca cumva ti se pare ca nu-ti raspunde nimeni.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andrada79 spune:

CATINCA MARIA
, BIANCA
, MIRCEA IOAN 
SI LA MULTI ANI! PT TOTI CEI CE ISI SERBEAZA ONOMASTICA AZI!
Cleo am cautat pe net si o fata zice ca la „la farmaciile helpnet de ex exista de la firma Sana fasa ombilicala” dar parca am intrebat eu mai de mult si stiu ca si farmaciile Dona au!
Cami multa sanatate si sa va faceti bine repede! Mereu zic ca abia astept sa inceapa si Tiberiu sa mearga in 4 labute dar cand ma uit in jurul meu si vad prize, cabluri ma gandesc moama ce de pericole dar eu tot abia astept !
Simonacip si eu tot asa inteleg dar ca sa fiu sigura inainte de a depune fie voi suna fie il pun pe sot sa dea o fuga sa vada daca e ok! Ca nu mai incredere in nebunii astia deloc!
Alysh bafta la examene si pupici pt puiut si pt tine!
Socrate uite eu cand ma doare in gat, mai ales cand eram gravida ca sa imi treaca mai repede imi dadeam cu sare in gat. Ce sa zic e nasol, chiar barbar dar chiar ma ajuta sa imi treaca mai repede.
Maty bine ai venit!
Chinabulina La multi ani! Sa iti traisca sotul si sa va bucurati de gogoasa balerina!
Bafta la tort sa iasa bun si daca se poate si frumos ca daca nu tot se papa. Sa pui poze sa vedem ce a iesit!
Monik sanatate multa si sa treaca repede durerea de gat!
Micaela legat de medicamente eu i le dadeam cu lingurita si uite asa am facut o prostie..........cum vedea Tiberiu lingurita inchidea gurita si binenteles si cand venea ora de masa. Am inceput sa ii dau cu siringa, fortat la inceput si usor usor s-a invatat si acum e mai prieten cu siringa. Cu lingurita am zis ca nu ii mai dau in veci! Sanatate multa!
mi_bebelina spune:
Micaela, si eu tot cu seringa ii dau medicamentele...cu cea de la nurofen.......2,5 ml de medicament cam de 4 ori inseamna...adica unlu seringa la 2,5 ii deschid gurita si pompez un pic, apoiscot ca sa poata sa inghita, iar bag seringa si pompez si tot asa cam de 4 ori....facem o pauza si apoi alt siropel la rand....la inceput a fost greu dar acum s-a invatat. Si cred ca e mai bine asa decat cu ligurita.....vad ca sunt fete care spun ca din cauza aceasta nici mancarea nu o mai accepta. Si dupa ce ii dau medicamentele ii dau un picut de apa...ca sunt atre dulci. Fug la pitica. Sanatate multa!
Deliutza Broscutza
aelita spune:
De Sf Ion,La multi ani tuturor care-i poarta numele !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p salutare si La multi ani sarbatoritilor!!!! noi avem: 6 luni 70cm 8.400kg |
Stefany - bravoooooo sunteti mari....

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maty_2008 Salutare fetelor! O prietena mi-a povestit de acest site si m-am hotarat si eu sa scriu ca sa vorbesc cu voi. Sunt o mamica unui pui de om de 6 luni pt care as face orice pe lumea asta. Dar cred ca stiti deja si voi cum este... Va scriu de departe din Italia si-mi face placere sa vad ca mamele romance se ajuta intre ele indiferent de situatie sau loc. Carmen |
Bine ai venit pe la noi. Scrie repede inca 9 mesaje sa scapi de moderare.
fetelor, nik despre ce sa puna cunoshtintsa mea pe buricul i esit? i-au dat de la Sensiblue o centura, fasha ombilicala,cred, dar e greu de pus, cica se uda cand se pisha...
edit: mi-a mai zis o prietena de leucoplast de operatie, care e poros, transparent.

IONI, IOANE, IONEI, IONICE, IONELE. 

am depus dosaru in Hambarului. Am intrebat: nu se stie cand se aproba, cat dureaza, etc, mi-au cerut nr de tel . si mi-au dat nr de inregistrare. Asteptam....
A, sa nu stati ca mine la coada de afara. Direct la camera 2. Si-a batut joc o angajata si nu m-a lasat in cladire, m-a trimes la subsol.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Alysh spune:
Cleo, camera 2 sau etajul 2? Intr-un mesaj anterior ziceai etaj 2 camera 8?
Il trimit si eu pe barbata-miu zilele astea, sa-i spun tinta unde sa mearga ca il apuca nervii daca sta prea mult pe acolo. Saru'mana 
Mai invat o ora, plec la soacra-miu ca-i sf Ion si sa-mi recuperez baiatu' si diseara cand ma intorc va scriu!
Vlady
Magdone spune:
tuturor Ionilor si Ioanelor
multa santate si fericire!
Maty_2008 bine ai venit!
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
bratafel spune:
tuturor celor care isi sarbatorsc astazi onomastica!!
maty bine ai venit la noi. sa pui poze sa vedem si noi minunea.
stefany felicitari, sunteti mari. 
Bianca a dormit foarte bine azinoapte 10.30 - 7.30 cu 2 treziri calmate cu suzeta. la noi are efect doamna suzeta. daca nu era ea nush ce m-as fi facut.
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png