Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Inais, n-am mai fost la altcineva dupa Jeana Rodica. Nici n-am mai avut probleme asa mari cu David, dupa anul acela de singulaire si poate si odata cu virsta s-au mai estompat fenomenele alegrgice la el. Acum voiam iar sa fac o reevaluare lui david si un control lui Matei tot la Jeana ROdica, dar daca mi-ai spus ca nu mai e...nici nu stiu unde pot merge daca apar probleme..
Era un subiect depsre alergii, n-am mai intrat demult pe el, acolo se recomandau fel de fel de dri. Poate ai timp sa-l frunzaresti.
Mihaser, da merci de sfat. O sa incercam cu hamul si dc nu merge il donez cu siguranta. Imi pare rau ca nu v-ati vazut ru si diana.
Socrate, eu cred ca as mai lasa o saptamina doua sa se linisteasca apele, sa se lamureasca si ei...
Adriana, succer la dr!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Si un mare LAAAAAAA MUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAANI! pentru Andreap pentru onomastica!
sa fii fericita si iubita si sanatoasa si sa te bucuri de minunile din viata ta!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
in primul rand, multumesc ralu_t, socrate si Alysh de raspunsuri. alysh, se vede ca am citit din 2 in doi, pierdusem faza cu vladut taiat la piciorus in suportul ala. sa nu-i omori pe astia care fac lucruri pt bebelusi (si nu numai) cu picioarele?
ieri n-am mai reusit sa intru, ca am avut multa treaba. azi e ziua lui tati (de nastere si onomastica, 2 in 1 ) si m-am gandit sa-i fac un tort, ca si asa bani de cadou n-am, ca i-am tocat pe toti la craciun ... a iesit cel mai urat tort din istoria torturilor , dar cred ca e bun . dar e uraaaaaatttt!!!!!!!!! urat rau!!!
asa ca ieri n-am apucat sa-i spun lui raducu de gabitzam "La multi ani" si sa creasca mare si sanatos, ca frumos e din cale-afara. apropos, gabitza, multumesc de sms-ul de pe 31, am fost tare placut surprinsa sa vad ca ai pastrat numarul meu
si n-am apucat sa-i spun "la multi ani" nici lui cassie de daria_ioana . dar ii spun azi, ca stiu ca e si Ioana.
si "la multi ani" antoniei melissa de alexutza si mariei de ainigriv (asta pentru ieri) si catincai maria si biancai, pentru azi
si un "LA MULTI ANI" special pentru Mirci !!! si pentru toti ionii si ioanele de azi
si acum ma duc sa fac frisca, sa mai acopar putin hidosenia (deh, chelului ii mai trebuie tichie de margaritar )

p.s. pentru toti bebicii bolnaviori. sa se faca bine repede si degraba!!!! am zis!

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Neata si de la noi la pranz.
La multi ani lui Mircea Ion, sa ne cresti sanatos si frumos.

Fetelor pe mine gatul asta nu ma lasa zici ca imi baga cutitul cineva in gat. E nashpa, dar am sunat medicul mi-a zis sa iau un spray dar am uitat cum se cheama, sper ca stie farmacista.

Da Simona si eu zic ca se pot depune si la Agentiile locale, dar la noi am sunat si erau complet pa, "neoficial" stiau dar "oficial" nu. Ce pot sa spun, am luat prima de nastere sau cum se numeste dupa ce copilul facuse 6 luni, si trusoul tot atunci pentru ca a uitat de 2 ori la rand sa ma treaca pe lista. Asta a fost raspunsul: a uitat. Sa vedem ce rezolva Cleo in Hambarului. Oricum mi-e groaza ca trebuie sa ma duc cu copilul ca nu am cu cine sa il las. Ma gandesc sa vbesc cu tanti care imi face curat sa stea cu el intr-o zi cateva ore sa ma duc eu sa rezolv problemele astea

mami de Edvin Sebastian

Pentru gat incearca sirop de ridiche neagra: scobesti interiorul si pui miere sau zahar si lasi pana se topeste apoi bei siropul.... sau ceai de frunze de ceapa.

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani tuturor puiutilor, mamicilor, taticilor, fratilor si surorilor care poarta numele lui Sf Ioan.
La multi ani si multi pupici lui Mircea Ioan de Laurita
La multi ani pt Andreap
La multe lunite pentru Bianca, Catinca Maria !

Mi bebelina - Multumesc mult de sfat, asa ma gandeam eu, mai ales ca adeverinta de la service nu se obtine greu la mine, o face u si ei o semneaza si stampileaza
Cami m- sanatate multa si voua si puiutilor
Simoncip – asa se pare din articolul respective, oricum mai cercetam
Alysh – ce greu trebuie sa iti fie cu puiutul departe si bolnavior. Sa treaca repede si examenele si bolile. Aaa si legat de taietura la picior, si eu il gasesc pe David cu zaraieturi, dar sunt de la unghiutele lui, la voi a fost foarte nasol….mititelul
Mihaser – multam de sfat, am sa incerc.
Socrate – eu am luat faringosept, farmacista mi-a dat chiar daca alaptam. Aaa si sirop de ridiche neagra cum zice Mi bebelina, eu la-m incercat la David si a dat rezultate, e mai mult pt tuse, dar merge si la gat.Eu zic sa astepti pana se clarifica si apoi sa te duci, sa nu fii nevoita sa faci 15 mii de drumuri, doar pt ca sunt ei incompetenti, mai ales ca te duci cu puiutul…Uite ca si Simo zice la fel.
Adriana – sa ne spui ce ai facut la doctor.
Chinabulina – la multi ani pentru tati de 2 ori

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

LA MULTI ANI!!! LA TOATA LUMEA!

maty_2008 bun venit!!! Primele 10 mesaje apar mai cu intarziere. Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de asta si ce scrii sa poata fi vazut instant.
Si eu am o buna prietena in Italia, si mama mea e acolo de cativa ani.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Eu n-am mai intrat pe forum de anul trecut si cred ca o sa intru din ce in ce mai rar...
Vad ca inca mai sunt bebelusi si mamici care au racit... Intram si noi in clubul vostru. Deocamdata Sara are doar muci si sunt transparenti dar are, nu gluma. A trebuit sa bag aspiratorul ca pompitza nu mai facea fatza. Oricum am fost norocoasa ca pana acum n-a racit. Acum a fost vina mea ca am tot trambalat-o cu craciunul si revelionul... Medicul zice sa ii dau doar vit. C. Eu as fi vrut sa-i dau preventiv ceva...
Eu sunt mai racita ca ea; gatul ma omoara si pe mine...

Va urez multa sanatate si "La Multi Ani!" Ionilor, Ioanelor, celor care s-au nascut intr-o zi de 7.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

La multi ani tuturor puiutilor, mamicilor, taticilor, fratilor si surorilor care poarta numele lui Sf Ioan.
La multi ani si multi pupici lui Mircea Ioan de Laurita
La multi ani pt Andreap
La multe lunite pentru Bianca, Catinca Maria !

Mi bebelina - Multumesc mult de sfat, asa ma gandeam eu, mai ales ca adeverinta de la service nu se obtine greu la mine, o face u si ei o semneaza si stampileaza
Cami m- sanatate multa si voua si puiutilor
Simoncip – asa se pare din articolul respective, oricum mai cercetam
Alysh – ce greu trebuie sa iti fie cu puiutul departe si bolnavior. Sa treaca repede si examenele si bolile. Aaa si legat de taietura la picior, si eu il gasesc pe David cu zaraieturi, dar sunt de la unghiutele lui, la voi a fost foarte nasol….mititelul
Mihaser – multam de sfat, am sa incerc.
Socrate – eu am luat faringosept, farmacista mi-a dat chiar daca alaptam. Aaa si sirop de ridiche neagra cum zice Mi bebelina, eu la-m incercat la David si a dat rezultate, e mai mult pt tuse, dar merge si la gat.Eu zic sa astepti pana se clarifica si apoi sa te duci, sa nu fii nevoita sa faci 15 mii de drumuri, doar pt ca sunt ei incompetenti, mai ales ca te duci cu puiutul…Uite ca si Simo zice la fel.
Adriana – sa ne spui ce ai facut la doctor.
Chinabulina – la multi ani pentru tati de 2 ori

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Uite ca mie mi-a fost teama sa ii dau Deliei sirop de ridiche, am zis ca e prea mica, insa daca tu ai incercat si a fost bine, data viitoare n-o sa mai am retineri.
Chinabulina, sa va traiasca tati si sa fiti fericiti

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maty_2008

Salutare fetelor! O prietena mi-a povestit de acest site si m-am hotarat si eu sa scriu ca sa vorbesc cu voi. Sunt o mamica unui pui de om de 6 luni pt care as face orice pe lumea asta. Dar cred ca stiti deja si voi cum este...
Va scriu de departe din Italia si-mi face placere sa vad ca mamele romance se ajuta intre ele indiferent de situatie sau loc.

Carmen

Bine ai venit pe la noi. Scrie repede inca 9 mesaje ca sa te putem vedea toate si mai ales povesteste-ne mai multe despre voi..

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Multumesc fetelor care mi-au dat sugestii pentru pacalit copchilu cu medicamentele.
Am incercat in ceai, in lapte dar nu vrea cand simte alt gust gata, refuza, pana la urma am fortat-o cu seringa ca nu mai stiam cum sa fac, mare lucru nu a inchitit din ele, dar macar acolo ceva.
La noi evolutia in rau a fost foarte rapida, luni dimineata avea muci si imi facea 37.7 ca toata noapte de luni spre marti sa nu doarma si marti a afacut 38,5 , super muciaoasa si ragusita. Doctorul ne-a dat si antibiotic, in drum spre casa oscilam daca sa-i dau sau nu dar mi-e frica de complicatii, le ei e foarte usor sa ajunga la plamani sa dam in alte alea.
Pentru toti copilasii bolnaviori si multa sanatate si mamicilor voastre multa rabdare.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput