Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 9
Annie80 spune:
Neatza 
Al meu sot iar cu fata-n spate, din acelasi motive, desi eu am fost cea care a sarit pe el, a facut cea facut si ma suparat :-S sa mor daca mai inteleg....
Dany tortilla papatas e cea cu ceapa si cartofi si oo
prestez si eu din cand in cand , yummy...cat despre mot...eu as da banutzi ca mami stie mai bine ce-i trebuie sau cum a spus si raluca, cumparat ceva ce mami n-ar cumpara.
Daria, asteptam linkul cu poze, cel mai apropiat patinoar aici e la Dubai, mie imi place mult patinajul, dar prfer mai mult pe cel practicat de altii
Dodo, cum e bb ? Donu
Cata, sanatate multa Biei, btw, noi am scapat de racelile astea de gradinita cu bromhovaxom
Pup trupa de feline! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Neatzaaa
Eu raportez un inceput de sapt. fainnn raauuu 
invadata de tot de armata rosie!Am niste dureri de numa!
Colac peste pupaza vecinii mei de de-asupra mai taranei asa ne-au trezit de la 4 nu stiu de ce dar tipa dintr-o camera in alta ca sa se auda... plus ca stoarce masina de spalat de la 5!In rest sunt bine!
Pisica miauna ca vrea sa o giugiulesc dupa ce toata dimineata l-a zapacit pe tat'su!!!
Ani- da tortilia e cea cu oo si cartofi si ceapa.
Am pus 4 cartofi ,i-am curatat/ spalat si taiat fasiute f. subtiri. Am pus in tigaia de teflon 4 linguri de ulei si am prajit pe rand toate rondelele. le-am scos apoi pe o farfurie cu un servetel .Apoi am calit putin o ceapa mica taiata marunt dupa care am asezat peste ceapa rondelele de cartof. Am lasat cateva minute apoi am turnat 3 oua batute bine. Am pus sare si piper peste cartofi si oua. Am lasat pana s-a rumenit pe o parte apoi am scos prin alunecare pe o farfurie intorcand pe partea cealalta. Asa am mai lasat inca vreo 5 min. Eu am mancat juma' de portie si pana seara nimic! mie mi-a tinut de foame sotului nu!
Daria- asteptam pozele!!!
Cata- pupam pe Bia sa treaca raceala mai iute!
Annie, Raluca
pt. sfat. Da o sa fie acasa... coincide si cu sarbatorirea zilei de nastere a tatalui dar pt. el am luat cadou!O sa merg zilele acestea sa ma uit de o jucarie frumoasa. Da... mamica lui prob. se asigura sa aibe tot ce trebuie de papa/ imbracat dar poate nu se indura sa dea banii pe o jucarie faina!E o ideea buna! Dar si asa nu ar trebui sa las niciun banutz acolo ? Intreb !
Adi- ce-ai patit ?? Un ochi pe aici macar asa de control!
Lilia- v-ati intors?? Cum a fost ? v-ati distrat??E zapada? ca ger sigur e acolo la voi!
Gabi
hai cu horoscopu' ca te-asteapta fetele! Da sa fie d'ala cu bani!![]()
Eu astept salariul care nu mai vine o data!
Da...referitor la patinat sa stiti ca eu nu m-am urcat niciodata pe patine dar voi incerca. Duminica ies cu copiii de la mine din clasa la patinoarul de la Kiseleff si o sa -mi iau si eu sa incerc. Am patinat mica fiind pe de-alea pe 4 roti. asta e alta mancare de peste dar incerc! Ce pot sa patesc altceva decat sa cad???![]()
Va urez o saptamana calduroasa!
Dany
Dodo-pui spune:
Horoscopul
Nu este o zi potrivita pentru a iesi din tipare si a te indeparta prea mult de la rutina zilnica.
Nu prea reusesti sa te concentrezi si te simti de parca ai avea doua maini stangi.
Petrece-ti seara in compania iubitului si relaxati-va mergand la un film sau chiar la o piesa de teatru.
Altul:
S-ar putea sa fiti mult mai sensibil si sa nu va simtiti în forma.
Va sfatuim sa evitati deciziile importante, sa nu semnati documente oficiale si sa nu faceti planuri de viitor.
Evitati discutiile în contradictoriu!
O zi frumoasa va doresc si numai bine si noi am inceput mai cu stangu' saptamana dar pana maine ne trece
.
Donu' e acasa pentru ca educatoarea lui are deces in familie si cealalta educatoare care-i tine locul nu a vrut sa-l tina azi intr-un cuvant sa-si faca meseria.
Prin urmare sunt un pachet de nervi ca-s atat de PROASTE.M-am linistit ca am un copil inteligent si nu a plans ca vrea sa ramana cu ceilalti copii(atunci ar fi trebuit sa ma cert cu ele si sa-l las)si pana la pranz cand il luam il gaseam si nemancat si plans
am mai patit-o.Nu i-au dat gentutza cand ceilalti copii au mancat el s-a uitat caci nu a inteles ca bananana este banana din geanta lui dar nici nu i-au permis sa le arate ce vrea sa spuna.Azi sunt "nervozata"
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
hello!
Dany , am salvat si eu reteta si cred ca o sa o incerc cat de curand ca nu pare greu de facut!
De mot nu stiu ce sa-ti spun...banuiesc ca il vor face acasa. Acum parerea mea e sa ii iei ceva copilului sa aiba ca amintire de la voi si eventual mai pui si ceva banuti ca diferenta. (de exemplu ii poti duce o icoana sfintita, sau o rama mai deosebita de poze, sau o bratarica sau o cruciulita de aur)...acum nu stiu nici la ce suma v-ati gandit voi sa cheltuiti.
Banii la noi nu sau bagat (eu oricum nu iau bani decat in febriarie
asa ca nu ma afecteaza) dar la soacra la scoala -aia de la Vitan au bagat banii de sambata.
Cat sunt paltoanele la magazinul ala la voi acolo? sunt lungi sau pana la genunchi?
sa treaca durerea de burtica 
Daria , hai cu pozele de la patinuar 
Raluca , ce bine ca ai colege noi ramance, cred ca te simti mai "acasa" acum ![]()
Gabi , un mare buchet de
sa treaca supararea si nervii 
Lilia , nu ai revenit inca acasa? abia te astept cu poze noi din RM ( eu sunt tare necajita, tu stii ca eu sunt mare fan bomboane de la voi de la "Bucuria" si acum au deschis uni la auchan magazin cu bomboane dar sa te tii nene ce preturi
abia astept sa ma mai lipesc de cineva sa-mi mai aduca
)
Katty , ce faceti, nu mai spui nimic?
Annie , mare belea e si sotul tau! vad ca nu e bine nicicum cu el ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bia azi a stat acasa cu Mihai ca e liber si sper sa se refaca si ea, dar acum problema e la mine ca sunt cobza, abia stau pe scaun ca ma dor toate oasele de mor si gatul si-mi e capul greu
mama ei de raceala !!!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
Dany eu o fac altfel, fara rondele de ceapa , calesc o ceapa in ulei, daug 3-4 cartofi taiati cubulete si ii calesc pana aproape de "gata" scurg uleiul din tigaie apoi bag oo-lele batute biiiiiiine cu sare piper si altele daca vrei, lasi la copt.. intorci prin metoda farfuriei.. si gata.
Cata refacere cat mai rapida
va interzic sa va mai imbolnaviti, voi sau prichindeii
Dodo sar'mana de horoscop, am ramas muta de idioatele de la gradinita lui Donu , le-as da numai cu capu de pereti, nu mai fi supi ca esti cu bb . sa fie totul bine 
eu am sunat-o pe mama ca azi e ziua ei, si ...
mia spus ca-i curge sange din nas, e avand vreo 2 atacuri cerebrale, e hipertensiva, anul trecut a avut o operatie la mana tot din aceeasi motive, si beleaua cea mai mare e ca mia zis ca nu vrea sa se duca la dr, ca ar fi satula de ei, dar mie mie ca nu au bani suficienti pt asta..si eu stau aici si nu pot sa o /ii ajut cu ceva 

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
Salutari de la Iasi !!
Bine v-am gasit dragele mele.
N-am lipsit de tot,v-am citit insa n-am prea avut timp de scris.
Am si deschis de cateva ori fereastra de raspuns si n-am mai apucat..
A fost putin agitatie pe la noi.
Am avut,inca mai e putin, copil bolnavior,am petrecut o jumatate de zi la usa doctoritei ca sa aflam ca are laringo-faringita .Am inceput sa-i dau si osteocare si septilin..ca m-am saturat sa tot fie mucoasa intr-una.
A fost ziua bunicii mele Ioana,mama mamei,care va face in toamna asta 84 de ani si am petrecut putin timp impreuna cu ea si cu Catalina si au fost tare incantate amandoua(una de alta).
Am mai avut si petreceri,una dintre ele la un fost coleg de gradinita a Catalinei,baiatul unor cunostinte cu care nu s-a mai vazut din toamna si pe care il mai tine minte deoarece " tin undeva in creierul meu imaginea si vocea lui subtire" petrecere de unde nu mai reuseam s-o fac sa plece..
Annie,tare -mi pare rau..tare rau trebuie sa fie sa stii ca mama ti-e bolnava si departe de tine si tu sa nu poti face ..mai nimic..
Dar sa suni pe cineva sa treaca pe la ea sa o vada,sa o convinga sa mearga la doctor sau sa-i dea banutii necesari,poate-i trimiti tu..
Of Doamne,sant alaturi de tine !!
Cata,ai cumparat cadoul ptr mot?
Multa sanatate la voi acolo,si Biei si tie..
Dodo...of..nici macar nu-mi pot imagina ce greu trebuie sa-ti fie cand te lovesti in viata de asa niste oameni si cat suferi si tu si copilutul tau in situatii de acestea.
Ce pot sa-ti doresc decat sa fii tare ca sa poti trece peste si sa-i poti ierta..
Dany..o sa vrem poze de la patinoar!!
Multa sanatate si tie,ai de infruntat o armata intreaga..cam greu..ia un calmant ceva. Pe mine m-a durut tare un ovar sambata ,si mi-a trecut dupa ce am luat (la insistentele sotului si dupa cateva ore de chin ,ca io nu ziceam ca-mi trece cu asa ceva)o solpadeina ,o pastila efervescenta cu care-si trateaza sotul meu durerile de cap.
Nu faci o incercare?
Raluca,ai fi zis ca daca-i scorpion ii place tot nisipul si soarele..se pare ca nu si ca ramai singura care doreste si se simte bine la caldurica..:)
Faine reduceri la voi,stiu de ele,,prin Franta se nimerise o amica de-a mea in toiul reducerilor de toamna si-si schimba toata garderoba pe te miri ce si mai nimic..de exemplu si-a luat blugi cu 5 euro..
Daria,ai gasit pozele?
Copilutz,si eu redevin copil cand dau de zapada si ninsoare..tare-i fain,nu-i asa?
LA noi n-a mai nins,ba s-a mai incalzit putin sambata si duminica si s-a mai topit de pe trotuare.
De pe la pranz am deschis subiectul sa scriu si acu e ora patru si eu nici n-am scris,nici n-am facut treaba..se vede ca n-am nici un chef de nik.
Am inghetat dimineata ,da am inghetat de tot.Duminica a fost cald-ut afara,1 grad, nici nu mi-a trecut prin cap ca poate fi atat de frig dimineata asta,au fost -11 grade si au am mers o ora pe jos.Am inghetat bocna,acu ma rog sa nu fi racit la burta cumva.
Am ajuns acasa transpirata pe sub geaca(de-am pus bluza direct pe calorifer) si picioarele de la genunchi in sus inghetate,de mi-au trebuit doua ore infofolita in patura sa ma incalzesc.
Pup si celelelte fete si ma duc la bucatarie,poate fac si ceva treaba azi.
szivarvany spune:
Salutare pe scurt si de la mine ... poze doar cu Giulia in dif ipostaze ... poate reusesc diseara sa pun si filmul cu dansul ... e asa, o party-animala ![]()
Dany, 
sa treaca durerile. Cu motzul ... as da bani si gata.
Dodo, cum steti ??? ??? ???
Catutza, cxum e Bia ?
Adrianaaaaaaaaaaaaa, unde esti ?
Annie, mai asteptam poze si de la voi ! Sanatate mamei tale 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Aurorra spune:
Buna fetele,bine v-am regasit pe anul asta!!
Nu am mai intrat de ceva vreme,dar am acum ceva timp si va salut asa rapid! Ma bucur sa vad ca sunteti bine si cu chef de vorba![]()
Si noi suntem bine,cam alintati si jucausi!!Nu ne mai place defel sa stam in pozitia orizontala si preferam doar in fundulet sau in picioruse,tontoroi cum ii zic eu!
Ledi,am vazut minune de baietel,va pupicim sa crsteti mari si frumosi!!
Pupam toata gasca de leoaice si va dorim o saptamana buna!!!
Aurora si Robert Matei,delfinas alintat!!!
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo, cum steti ??? ??? ??? |
Mai bine ,cred mai putini nervi ,doar cu o durere de cap crunta...de ce oare?
...In rest maine suntem la CT la recuperare Bodo abia asteapta ,a facut ,teme de ceva timp ne cere sa lucram(logopedie) in fiecare seara.Am achizitionat mai multe carti,cursuri,jocuri care-l tenteaza si-i place cand ne vede multumiti.Cand se plictiseste de astea are PC propriu
-Dana_e)care are 72 de jocuri ,logopedie,gramatica,matematica,muzica..
de vreo 3 zile cand nu-i multumit de reactia mea sau a lui Dan spune "bay mama/Dane" si asa de haiosDodo...of..nici macar nu-mi pot imagina ce greu trebuie sa-ti fie cand te lovesti in viata de asa niste oameni si cat suferi si tu si copilutul tau in situatii de acestea.
Ce pot sa-ti doresc decat sa fii tare ca sa poti trece peste si sa-i poti ierta..
Adi
nu o sa uit niciodata dar de iertat
...poate-i iarta DD

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!