Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Maine dupa-masa ma duc cu bebicu Strumficu la dr la control. Are o iritatie foarte urata pe fata, care nu trece desi i-am facut baita cu apa cu tarate si i-am dat cu crema de galbenele, i-am curatat fatzuca si cu ser fiziologic, etc. Cred ca are dermatita atopica...vedem maine la dr si o alta pb si mai mare...mi-e teama sa nu aiba torticolis ...cand e in brate isi tine capul numai spre stanga, adica barbia este paralela cu umarul stang si cand incerc sa-l intorc sa se uite si pe partea dreapta plange...ufff! sunt foarte stresata si ingrijorata. Sper sa avem vesti bune maine de la dr.

Ralcat, Dodo si puiutul meu este scorpionas.
Catutza insanatosire grabnica!
Annie imi imaginez ce groaznic tre sa fie pt ine acum sa fii atat de departe......multa sanatate mamei
Adi La multi ani bunicii.
Mamagiuliei eu zic ca daca ai fi incercat sa patinezi te-ai fi distrat si mai mult, chiar daca nu te descurcai...tocmai asta e farmecul. Eu am patinat prima oara iarna trecuta si a fost foarte distractiv, dupa 2 ore puteam sa patinez frumusel fara frica de a cadea
Dodo cum naiba de pot tine copilul la gradi nemancat? educatoarele alea nu au copii???? Doamne ce m-am enervat, mor pe oamenii astia car nu-si fac treaba cum trebuie si mai lucreaza si cu copii

Va dulce pe toate.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, dragi Leoaice!!
Ieri v-am citit dar nu am avut timp sa scriu, am si fost la fostul loc de munca si mi-am luat cartea de munca si am ajuns ceva mai tarziu!
Copilutzu, m-ai intrebat de crema de galbenele, am folosit-o si pe asta, alternativ cu baneocin, si i-au mai disparut iritatiile alea de pe mana dar nu complet! Sper sa nu fie psoriazis, nici nu stiu in ce consta exact boala, stiu ca e de piele, dar tb. sa ma documentez pe net!
Lilia, ai revenit in Romania, sau tot pe meleaguri moldovene esti?
Annie si Dany, multumim de retetele diferite de tortilla papatas, par super bune, si merita incercate!
Dany, ref. la motz, sunt de acord cu fetele, poti sa-i iei o jucarie mai desteapta copilului, nu stiu daca tb. sa dai bani, mai ales daca mergeti acasa!
Raluca, ce frumos ca te-ai intalnit cu colegele si nu mai esti asa singura! Profita cat poti de reduceri, si noi dam o raita sambata prin Feeria sa vedem ce si cum!
Catutza, Adi, sper ca intre timp Bia si Catalina sunt mai bine!!
Catutza, ce vorbesti tu acolo de bomboane Bucuria??? Cum sunt ca-mi facusi pofta?
Tu cum te mai simti?? Sper ca esti mai bine! Da-i cu Coldrex ca face bine rapid!
Adi, la multi ani bunicii tale!!! Vad ca o tineti din petrecere in petrecere!
Daria, pozele cu Giulia sunt minunate, ea si-a pictat fata, sau tu?
E foarte expresiva, draga de ea! Si vesela...
Dodo, multam de horoscoape, am fost si eu revoltata de atitudinea educatoarei, daca o poti numi asa!!!???
Annie, bafta cu sotul, tot trag speranta!!! Cat despre mama ta, nu poti face ce-a zis Adi, sa rogi pe cineva sa mearga pana la ea sa vada ca e ok?
Aurorra, ce repede evoluaza bebelusii, uite deja se tine in fundulet si in picioruse, pititcutul tau! Totusi sa nu-l fortati, e cam mitittel ca sa se ridice in picioare, noua ne interzicea categoric doctorita sa-l incurajam in picioare la 4 luni!
Babyzapi, succes la doctor, sper sa nu fie ceva foarte grav cu dermatita lui bebe si sper sa nu aiba nici torticolis...te asteptam cu vestile de la medic.
Leditia, tu ce faci? Mai spune-ne despre David!
Aeperju, tu?? Ce face Andrei?

si revin mai incolo!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la Iasi!

Katty,sa inteleg ca n-ai ajuns cu Andrei la doctor?
Nu se poate sa fie o iritatie? Sau o alergie la ceva?Un detergent?

Isabela,sa ne spui ce a zis doctorul..

Dodo,uau ce ocupati santeti voi acolo..

Multam de urari ptr bunica mea,stiti cum ii spun eu si fratii mei? Ii spunem " mama una".
Pe sora mea ea a crescut-o,mama lucra in ture si sora ajungea mereu in grija bunicii,ei i-a spus prima data mama..si asa a si ramas,"mama una"(prima in limbajul unui copil de sapte luni-atunci a inceput sor'mea sa vorbeasca)
Bineinteles ca si eu si fratele meu i-am preluat numele..si acum ma intreaba fiimea ce inseamna "mama una"..pentru ea e strabunica..

Asaa..una peste alta,eu n-am scapat de ce ma temeam mai tare..Am racit la burta tare de tot,inghit pastilute si stau in casa.Si pentru-ca nu ies din casa,deci n-am cum duce copilul la gradi,stam impreuna..
Sotul meu nu sacrifica o ora de somn sa duca copilul,plus ca ar trebui sa plece din casa la 8 fara in loc de 9 si n-are ce face la munca asa devreme..
So..stam in casa.Azi,poate maine pot iesi..

Va doresc uturor o zi buna...cat a mai ramas din ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...
Azi am avut zi de recuperare la Ct si mi-s tare mandra de progresele Donului si de vointa lui de a recupera.

Cat despre ce s-a intamplat as vrea sa spun ca m-am obisnuit ...dar nu-i asa ci doar nu-i pentru prima data si probabil nici pentru ultima.Dar sper sa-i fereasca DD sa inteleaga vreo data prin ce trec eu(caci atunci ca si altii ma vor cauta si-mi vor cere scuze)

drag sufletului meu

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo, io n-am zis nimik ieri, pur si simplu nu inteleg uni "oameni", sunt atat de dezamagita in fiecare zi de ceilalti, nu ca eu as fi perfecta sau mai stiu eu cum, insa ca nesimtita asta de educatoare, si-a ales o meserie cu drag de ... bancute si scaunele in miniatura ???
Eu maine trimit coletul, vroiam azi, dar nu am gasit sirena pt Bogdan. Va trimit o sirena cum are Giulik si care e superioara oricarei sirene ce am mai vazut in comert, chit ca nu scrie pe ea H2O, dar rezista la tot.
Dau de stire.

trupa

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
Scriu si eu repejor pana nu mi se trezeste galusca...scriam mai devreme nitel,dar am stat sa citesc un subiect,cel cu alaptarea la 7-8 ani si is socata si acum atat de ce am vazut si cat de ce am citit.In fine,trecand peste..noi suntem bine,galusca mi-a dormit azi noapte de la 1 la 5,30 deci am dormit si eu in intervalul asta si apoi de la 6 la 9..eu m-am culcat pe la 7,ca am stat sa spal bibe,sa le sterilizez..etc.Apoi am fost agitat si n-am vrut decat la mami in brate,ca patutul nostru are uneori ace,iar la mami in brate sau la tati e cel mai bine.
Eu sunt suparata ca am niste vergeturi oribile si nu cred ca mai scap de ele..cantarul a intepenit si el la 56 de kg si chit ca mananc o data-max de 2 ori pe zi nu slabesc deloc.Ma batea gandul sa ma apuc de sport,dar mi-e sa nu patesc ceva,ca n-a trecut nici o luna de cand am operatia..

Dodo,imi pare rau ca ai de-a face cu asa oameni.Din pacate exista si asa specimene,este trist..Totusi ,nu am inteles de ce nu l-a primit pe Bogdan?E dupa ea..sau cum?Primeste ce copii vrea ea?Chiar nu pricep!E la gradinita de stat?nu-i poti face o reclamatie la directoarea gradinitei?Ca mi se pare absurd ..

Isa,sper sa nu aiba nimic puiul tau.Am inteles de la o prietena care-i si mamica ca nu e bine sa pupi puiul pe fata ca s-ar umple de bubite.Eu recunosc ca nu ma pot abtine si ii mai pup obrajorii si fruntitza..vad ca e ok pana acum.
Sper sa fie bine totusi si sa nu aiba nimic.Aa btw,imi place mult numele lui..

katty,sanatate puiului tau.

Aurorra,wow,ce repede a crescut delfinutul tau...Abia astept sa gangureasca si puiul meu,sa faca diverse..Eu vorbesc mereu cu el,ii cant(saracul copil ce tre' sa suporte..),ne alintam si ma topesc toata cand il vad zambind.

Va pupic,mai revin..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

foarte pe fuga ca altfel nu mai apuc sa scriu

va pe toate , am citit tot dar nu am timp de scris

noapte buna si multa sanatate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neatza, aici ploua marunt...rar si mai avem si cate0un fulger pe ici pe colo

Multam pt sfaturile cu mama, din fericire are niste vecini/prieteni saritori, sora ei sta langa ea, nu stiu in ce relatii sunt, dar cred ca are grija de ea, mai ales cand e si ceva de castigat "dupa" fratele meu e acolo , sta cu ea... numai eu sunt departe si nu o pot ajuta cu nimic, daca o sun incepe sa planga ca ii este dor de noi, daca o sun mai rar, plange ca nu o sun.... offf

AL meu sot e ok... motivul se stie [alcool...cred ca sunt cu capu, de ce insista de aia nu i-as da

Dodo felicitari pt progresele lui Donu asta e cel mai important,

Daria pozici si cu tine, nu ? cum te mai simti ?

Isa si CLau a avut bubite pe fata si pana la urma a tebuit sai fac ceva injectabil, nush ce ca a fost acum 5 ani si in urma si-s foarte uituca

Ledi Pupici pt galushca ta, sa stii ca cam asa e patuturile pt bbi au ace multa sanatate si nu rata nici o sec de somn, cat despre greutate ..mai ai rabdare, abia ai nascut

Cata cum e Bia?

Dany, Copilutzu, Adi, Katty si restul va pupic

PS: pisica mea "sforaie"

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Dodo, o am pe Cleo Maine pun cutiuta la posta !
Annie, ce tare esti cu pisica sforaitoare

Io `st varza ... murata, m-am umflat de la dinte asa ca sunt pe antibiotic, na, ca ma plictiseam

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna dimineatza,ce fac fetele?
mamagiuliei, imi pare rau de dintisorii tai,e tare urat cu durerea de dinti,sper sa-ti treaca repede.
Annie,tare pisica sforaitoare,pot sa consider ca am si eu un motanel in casa (sotul meu) care sforaie de numa'numa.
Dodo,nu te mai necaji de rautatea celor din jur,important e ca e copilul sanatos si face progrese!! Bebe mic din burtica ce face?
Ledi,ai sa vezi ce repede trece timpul,acusica o sa gangureasca! Si asa e patuturile au ace si spinisori Dar nu-ti fa griji,o sa se invete el si in patut,e important sa-l faci sa se simta in siguranta si ocrotit.Si eu il tin in brate si il alint si cel mai bine doarme in brate
Salut toata gasca si va doresc o zi cat mai buna!!
Aurora,mami fericita de baietel minunat!!!!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
http://good-times.webshots.com/album/569619157Cyyqvw

Mergi la inceput