Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 8
babyzapi spune:
Neatza !
Annie nu am pe nimeni acolo, dar am vizitat Dubaiul in 2005, abia construiau insula palmier si am fost ataaaat de placut impresionata
de tot ce am vazut acolo... am stat doar o saptamana timp in care am alergat peste tot, la propriu, ca sa le vedem pe toate. A fost o experienta care sper sa o mai repet in viata asta
. Si la mine azi e zi de curatenie si mai ales tre sa despodobesc si bradul.
Dodo multumim de horoscop
. Chiar ma simt melancolica azi si am cef de niste romantism...sa vezi ce cina ii pregatesc lui iubi
si mai ales desert, prajitura casei : Isabela cu frisca ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Annie80 spune:
DODO
cel mai bestia horoscop...cina romanitica cu partenerul, al meu sot a comandat fasole la cina
Isabela, eu stau aici din 2004, Plam Island e terminat, arata.... normal, doar faptul ca e rasarita din ocean din muntii de prin imprejurimi o face interesanta, world map, e gata si inca alte 2 Palm Island-uri, si pe mine ma uimesc la ce fac in Dubai si cum il transforma, si vb aia cel putin o data pe luna merg acolo...
nebuntic-o ce desert ai pt sot!,
restul de fete, nu semneaza azi?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
katty spune:
Vin doar la semnat condica, nu am nika noutati!
Am facut papica, acum ne pregatim sa plecam la cumparaturi prin Unirea ptr. unul dintre fini (Ionut) la care tb sa mergem dupa-amiaza.
Asa ca azi petrecem in familie!!!
Weekend placut!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
babyzapi spune:
ooooo...nu prea e activitate pe aici in weekend...deci, se lasa cu timp petrecut in familie sau plimbari...eu ma multumesc sa ies cu bebe doar pana in curte, atat deocamdata. Si o sa-i calc hainutele lui Strumficu meu.
dulce toate fetele si sa aveti o zi frumoasa!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Annie80 spune:
ziua buna!
Ce faceti fetelor? Cum petreceti? Abia astept sa povestiti ce-ati facut! 
La noi..monotonie !
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
copilutzu spune:
Bunaaaa !!!
Eu am intrat sa semnez condica ... cu toate ca este duminca...![]()
Azi am fost pe afarica .... am dat zapazica de pe masina (asteptam sa mai ninga ... sa nu muncim de 2 ori
) Si cam atat.
Va pup si va imbratisez!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
szivarvany spune:
Vin si io ... sa va urez o saptamana frumoasa.
Am avut we cu chefuri de plozi, am fo` si la patinoar dar din lipsa de curaj si cu una bucata ploada care nu se mai oprea din ras ... n-am facut nimik, macar sunt intreaga
fizic 
Am si poze, vin maine cu linku` pen`ca nu`l gasesc 
Dodo, marti-miercuri trimit pachetu`, am gasit si o chestie mijtoaca pt dupa baita 
Pup trupa de feline 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
hello!
si eu la semnat condica, ieri am facut curatenie in toata casa, azi am fost la palatul copiilor la un specatacol 
in rest nimic nou, decat ca Bia tuseste si muceste asa ca maine sta acasa cu Mihai si sper sa-si revina pana marti ca va merge la gradi.
Dany , cand sunt reduceri la voi in big la magazinul ala de care tot vorbeai tu cu Lilia?
va
, noapte buna!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
Bonsoire
Semnez si eu mai pe la miezul noptii asa
Raportez un we linistit in care am stat acas' amandoi si am lenevit ca doi porumbei am dormit si ne-am uitat la filme!
Am si gatit asa pe loc : mi-au picat ochii pe niste retete spaniole asa ca am gatit pe fuga tortilla patatas( nu-i mare filosofie mai complicat e de scris decat de facut) si maine fac o ciorbita de pui si paella(pana acum o luam congelata eu doar o caleam acum incerc tot procedeul . In rest nimic nou !
copilutzule- bafta multa mamica tin pumnisorii stransi sa fie bine tot si sa-ti dea startul la facut bebei.Ar cam fi timpul!!![]()
Am notat tel. tau. Daca nu raspund inseamna ca sunt la ora . Te sun eu imediat ce pot!
Ce voiam sa va intreb.Sambata viit. mergem la un taiat de motz la un baietel ( copilul unui prieten -coleg de liceu cu sotul meu) oare cum ar fi mai bine sa procedez. Sa-i cumpar un cadou sau sa ma duc cu mana-n buzunar si sa-i lasam banuti?? Voi cum ati proceda?? Daca raspunsul ar fi sa-i cumpar ceva ce ar fi mai potrivit pt. un baietel de 1 an si 2 sau 3 luni nu mai retin exact?Daca ar fi cel cu banuti cam cat se da???Habar nu am...nu am fost la motz decat la Teo si nu se pune caci lui i-am dat si banuti si i-am si cumparat. Eee si la vara iau eu motul finutului dar mai e pana atunci in principiu cam stiu la el ce si cum...![]()
Tuturor felinelor va doresc o saptamana minunata sa va mearga totul din plin.
Edit.
Cata da au afisat reduceri la ac. magazin dar doar la paltoane ( 2-3 modele sunt) si alte lucruri groase. Am intrat chiar alaltaieri dar ce-mi placea mie tot scump era asa ca...m-am lasat pagubasa!
Dar merita s afaci un drum...nu se stie pe ce-ti pica ochii! La voi la scoala cand au zis ca intra banii in card? tot asa sunt pb. si au zis ca dupa 15? Vad ca in tot sistemul bugetar s-a cam dat ac. data.
ralcat spune:
Pup si eu leoaice in iarna :).
Am intrat repede de tot la raport: la noi a fost super frig, toti belgienii se plang in orice imprejurare ca asa iarna grea n-au mai vazut de o tona de timp ... adica au -12 grade. Frig rau, mai ales ca se combina cu vantul ala al lor care se numeste cica briza usoara de la marea nordului. Nu stiu cat e de usoara pentru ei, dar io una simt ca-mi ingheata obrazu ca de la crivat. Si eram asa fericita ca-s departe de sursa crivatzului
. Si inca o faza de o mie de puncte: pentru ca nu-s invatati cu friguri d-astea mari, nu prea au casele izolate bine asa ca la mine in apartament au fost cam 16-18 grade in medie (cred ca am mai scris pe viperisme) ... numai bine pentru piticul meu fericit ca e "bine mami asa... nu e bun cald rau" ... scorpion contra leu ... ma asteptam sa-i placa si lui nisipul fierbinte, nu doar mie :).
Alta noutate e ca am reusit sa ne inmultim (nu va ganditi la ce m-as gandi eu
), ideea e ca ne-am inmultit trupa de romance de aici. Am doua foste colege de firma, si actuale colege de comisie, care incep si ele munca aici luna asta. Si a fost super, ca le-am invitat sa stea la mine pana isi gasesc si aranjeaza un pic casa, aducandu-mi aminte cum a fost pentru mine experienta din octombrie. Si uite asa ... refacuram noi "sedinte de departament", adica ne-am povestit si trancanit o droaie si despre fosta firma si despre actuala.
Aici au inceput reducerile la greu ... io inca sunt la buget de austeritate dar tot ma tenteaza sa iau pentru pitic o geaca buna pentru la anu ca sigur economisesc cam 50 euro. Oricum, sunt consistente reducerile spre marea mea uimire ... multe au chiar 70%, oau.
Dodo, stii ca de abia acu am observat o coincidenta ? Si noi doua ca si puii nostri suntem nascuti in aceeasi luna la 2 zile distanta (io pe 11 tu pe 13, piticu meu pe 27 al tau pe 29), ce ne-am potrivit :).
Dany, unde te duci la taiatul motzului ? Ca daca e acasa, mai bine ii duci o jucarie faina (una interactiva, pe care stii sigur ca nu ar da parintii banii dar pe care si-o doresc), dar daca te duci la crasma, sigur sunt preferati banutii.
Dodo, te rog mult in horoscopul de azi (deja) sa fie ceva cu bani, da ? Plizzz
Pup fete, sa avem o saptamana buna
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,