Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 7
copilutzu spune:
Catutza si io cu cafeluta intarziata..
Eu zic sa facem un clasament cu fetele care doresc sa doneze kg. Ma inscriu si eu..
Eu donez 10 kg. plus bonus 5 … SUPER OFERTA!!!!
Danyalo trimite cat mai urgent datele ca daca imi merg bine …ploile… s-ar putea sa ajung luni . Astept PM de la tine .
Emma ce mai face Andreiutzu?? Cum se simte???
Dar frumoasa Giulia?? Ce mai face ?? Daria mai povesteste despre ea imi place muult!!!
Leditia maine , poimaine vine Davidutzu la mami sa ii prezinte prietena…
Isaaa da ce mananci mamicaaaa de esti asa slabuta ??? Ca eu zici ca am inghitit frigiderul… Iar bbRaphael este o minunatie !!!
Despre catelusa … am intrebat la veterinar si ne-a zis ca ne primeste oricand sa ii faca punctie. Dureaza cam o ora . M-am dus la muncutza (scuzati diminutivul dar este defectul meu…) sa o luam dar dormea . Nici nu s-a ridicat in picioare cad i-am bagat pastilele in gura… Saracuta… Si am amanat .Lasam de luni.
Acum ii fierb piept de manzat sa ii duc maine sa pape.
Dar hai sa va povestesc ca… acum 2 zile a pus mama la fiert carne ptr. supa si cand s-a dus la baie am “furat” 3 bucati sa ii duc si animalului amarat. Daca o vedeati cum manca… m-a impresionat.. Si ma intristeaza ca numai eu si inca o colega ii ducem mancare. Daca ii las in frigider mancarica sunt 2 colege care nici nu se deranjaza sa ii dea sa manance . Dar asta este…Ma multumesc ca o accepta si asa. Doamneee ce mi-e miluta de ea.
Asaaaaaaaa imi place ca afara mirose a iarnaaaa. Iar am stat in parc .. am admirat pomisorii incarcati… zapaduta … ce fruumos!!! Mi-am incarcat bateriile
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
babyzapi spune:
Copilutzu mersi frumos
de complimente pt Strumficu' meu. Eu sunt slabanoaga asa din fire, nici cu sarcina nu ma ingrasasem, aveam doar burta...si aia foarte mica...in poze nu-ti dai seama bine, dar sunt numai piele si os...si nici asa nu e bine
...asta e o pb generala : ba prea multe, ba prea putine kg 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Katty e super daca la birou te simti ca acasa
. Multa bafta la dr cu Andrei si te asteptam cu vesti bune 
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Annie80 spune:
seara buna
Isa uite ce ofeta de kile avem
... eu mai am doua prietene , "grase" la fel ca mine de zici ca mancam numai miercurea si vinerea, dar asa e feul meu, metabolismul, tutunul...
si da am cindus in limita legala..100 km/h cam greu, dar nush cum la intoarcere e o portiune prin munti ...superb (nu muntii, astia-s stanci goale) fugea pedala pur si simplu spre 120 ..dar e super s conduci pe acolo....si cand ma gandesc ca primul drum pe acola l-am facut cu 70
Cata ce cumparaturi, n-am avut destul la radare ? offf si ieri a venit mosul la mine cu un ruj, creion de bot si ondulator, azi nimic, doar papuci pt Clau si un joc.. (
), neam vazut cu niste prieteni romani tot din emirate, ea activa aici pe forum.
of topic : mor de ce se intampla in Gaza, maine merg sa vad pe unde pot dona si eu ceva
au fost si mitinguri, al meu nici n-a vrut sa auda
va pupic pe toate, sunt rupta 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
babyzapi spune:
Annie ru esti stabilita de mult in Emirate? Unde anume? 
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Katty intrasem special sa vad daca ai scris despre vizita la dr...se pare ca nu, deci maine 
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
katty spune:
N-am mai scris nimic, Isabela, fiindca nu ne-am mai dus, mmainile lui Andrei nu mai erau asa iritate, o sa ma duc odata cand e cu ele asa rosii si iritate!
Emma, sanatate lui Andrei, poate e deja mai bine!
Copilutzu, n-ai de ce sa te scuzi ca folosesti diminutive, chiar si nick-ul tau e un diminutiv, ma bucur sa mai vad pe aici un om asa sufletist ca tine
! Sper sa aduci vesti bune despre catelusa!
pe toate!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
copilutzu spune:
katty stiu ca ati incercat cu creme de tot felul dar .. iti fac o intrebare ..
Cu galbenele ai incercat ? Alifie de galbenele.
Eu sufar de psoriazis si la frig petele se inrosesc si sangereaza. Folosesc mult alifia de galbenele ptr. ca nu are parfum si hidrateaza .
Stiu ca nu are nici o legatura manutele Andreiutului cu Psoriazisul dar sper sa-i faca bine Galbenelele.
Pupicei si imbratisari leoaicelor si puilor de feline !!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Annie80 spune:
Neataza
?
Isabela eu stau in fujairah , undeva la vreo 100 si ceva de km de Dubai un oras destul de linistir, comparativ cu Dubaiul sau Abu Dhabi, Ai pe cineva pe aici, ai fost in vizita?
Al meu sot e cam bosumflici
acelasi motiv ca de fiecare data, nu ca nu sunt atat de rea numai ca eu sunt cu "musafirii" si au venit si cu neamurile lor. Cica pt el nu ar fi o probema, dar am si dureri, se pare ca lui nu-i pasa 
Copilutzu
ceea ce faci pt catelusa bolnava 
Azi am zi de smotreala, si deja m-a trezit cu durere de spate!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Va poftesc la
si 
Astrele spun azi:
Astazi iti doresti sa iti petreci timpul cu partenerul.
Ai nevoie de afectiune si sa te simti protejata. Pregateste o cina romantica si surprinde-ti iubitul.
La Navodari e geeer.
drag sufletului meu.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!