Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Dany,sunt convinsa ca sora ta nu a vrut sa spuna asa ceva,probabil sunt vorbe aruncate aiurea la nervi..Nu ca i-as lua partea,ca nu prea e indreptatita sa-ti spuna asa ceva,insa oamenii mai spun si tampenii la nervi,stres,iar ea a trecut prin atat de multe si sunt convinsa ca-i e foarte greu.O sa ai si tu un bb,ai incredere.Oricum imi place cand vorbesti de finut si de nepotel,se vede ca esti topita dupa ei.Nu vreau sa-mi imaginez cat de innebunita vei fi dupa propriul copil. :)O sa fi o mamica perfecta.

Annie,plimbare placuta.

Dodo,ce face Bogdanel?

Isa,Daria,Adi,Catutza,Katty,Emma,Lilia,Copilutzu,Nikoll,Ralcat,Aurrora ..sper ca n-am uitat pe nimeni.Hai iesiti la interval si semnati condica.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Dany,
Copilutz, spor la treaba si sa se lase cu bb(i)
Ledi, cum esti azi ???
Dodo, sar`na de horoscop, voi ce faceti ?
Adrianaaa ... unde esti ?
Anca ... ???
Annie, shopping zici ?
Ralu, Katty, Catutza, Aurorra, Octavia, Babyzapi, Nikolle, Aeperju, la toata trupa !
Spor la trebi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu astept sa se dezmeticeasca sotul ca abia s-a trezit si iesim in gradina sa ne jucam un pic in zapada

Aeperju multa sanatate lui Andrei! Ce tratament face pt laringita? Si LA MULTI ANI sotzului !

Copilutzu un gest foarte frumos sa mergeti la veterinar cu catelusa bolnavioara. Ati rezolvat ceva?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Annie daaaaaaaa nu mai pot de 'grasime'...'curge slanina pe mine' deci impartim cele 10 kg de la Dany, tot e bine . Raphael e un cumintel, inca ma chnui cu bubitele de pe fatzuca lui, dar suntem pe drumul cel bun, macar acum stiu ca de la caldura le facea. Plimbare placuta si sper ca ai condus regulamentar

Ledi asa este! Sanatosi sa fim ca restul se rezolva si bebicul meu chiar daca nu are anticorpi ca n-a papat laptic din tzitzi e foarte rezistent si nu a racit deloc, desi tati a avut o mica gripa.

Dodo cum e cu horoscopul azi?

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mamagiuliei mersi . Pana pe la 12 lenevesc, dupa aceea intru in priza cu treburile casnice.

Dodo scuze, acum am vazut ca ai pus deja horoscopul

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Isa se mai intampla
Ledi Bodo este ,acum plin de viata si traieste intens H2O,abia mai respira si participa cu tot sufletelul lui la actiunea din film.In rest multumim lui DD e bine.
Daria azi suntem fresh,azi noapte am reusit sa ma odihnesc toata noaptea(asta-i f rara de cand mi-s la "oferta 2in 1".In rest papica am,produsele de avon mi-au venit le-am pus pe "caprarii"si de maine incep distribuirea...suntem ok ceea ce va doresc si voua

de feline

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Pt laringita mi-a dat: eferalgan 4 ml la 8 ore, clorfeniramin si prednison.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello , si eu la o la sfarsit de program

donez si eu 10 kg...care mai doreste...care mai pofteste le dau gratis si cu draga inima

Dany , si la noi sunt note bune la teze, am avut chiar 33 de note de 10
De sora ta nu stiu ce sa spun, decat ca ce a spus a fost urat mai ales ca stie ca te doare , multe ca sa treaca supararea

Annie , pe unde te-ai plimbat? ceva cumparaturi ?

Gaby , ce bine ca ai dormit bine! stiu ca e rau sa nu te odihnesti cum trebuie mai ales acum gravidoasa aveti zapada, ii place lui Bogdan?

eu mai stau putin si plec la gradi dupa fata , abia astept mai ales ca stau 2 zile cu ea acasa

va pe toate fara exceptie!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

EDIT : am trimis de doua ori mesajul
scuze

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine, va scriu de la calculatorul meu (nou-nout) de pe birau!
Am intrat in paine, am tot ce-mi trebuie ca dotare, inclusiv mi s-au repartizat task-uri! In fine, ma simt ca acasa!
O sa citesc d.a. tot ce-ati scris si mai scriu!
Diseara tb. sa merg cu Andrei la doctor, i se irita si se inroseste urat si tare pielea pe maini (deasupra), eu pun pe seama frigului, dar nu-i trece cu nicio crema, am dat si cu galbenele, si cu nivea, si cu crema de iritatii mustela, si deja saracul plange cateodata de durere....aveti idee ce-o fi? La visi i se inrosisera mainile pana aproape de cot intr-o seara!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput