Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza si de la noi,asa mai la amiaza..
Isa,eu n-am alaptat ca la inceput n-am avut laptic deloc,apoi a venit nitel de colostru,dar putin,il tineam pe bb la san,dar ii dadeam si completare ca urla intr-una de foame neavand ce sa suga de la mine.Apoi eu am avut niste dureri crunte de la anestezie,dar crunte,ca plangeam si urlam de dureri.Ei pt asta am primit tratament,insa dr mea stia ca n-am laptic cand mi l-a prescris.Eu,in prostia mea nu am citit prospectul,decat in ziua cand mi se infundase o ureche,de nu mai auzeam.Cand am citit cate reactii adverse are si ce periculos e si ca nu se ia in timp ce alaptezi,nu l-am mai pus de David deloc la san pana nu am terminat tratamentul...Apoi nu mai voia(bine nici pana atunci nu era el fan titica),eu degeaba ma mulgeam ca nu aveam decat ff putin si iesea doar la mulsul manual,la pompa nu iesea nici macar o picatura.L-am tot chinuit apoi cu pusul la san,dar urla si se zbatea..pana cand m-am resemnat si am preferat sa fim amandoi linistiti.(ca eu plangeam cand il vedeam ca nu vrea tatica,chit ca stiam si eu ca nu are ce papa de acolo..)In fine,sanatosi sa fim,ca restul se rezolva.

Emma multa sanatate puiului tau si la multi ani sotului.In locul tau l-as lasa pe bb cu cineva si as iesi,macar 2-3 ore,face bine la psihic si-ti mai incarci bateriile.Iar puiul va fi si el fericit ca mami are o stare de spirit mai buna.Sau iesi cu sotul undeva...Eu deja am mai bine de-o luna de cand stau in casa si-mi vine sa-mi iau campii.Plus ca si pe perioada sarcinii am fost consemnata la pat..si mi-a fost foarte greu.

Daria,eu sper sa-si faca si David un program si sa dorm si eu mai mult.Azi noapte am dormit si eu 5 ore,ca i-a dat tati lapticul de la 3 si tare bine m-am trezit la 6..
Va pup ca plange galma..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Revin,sa termin ce aveam de zis
Copilutzu sa fie cu noroc FIV-uletzul si sa-ti tii bebelusul/bebelusii :) cat mai curand in brate.

Dany,mereu ma gandesc la tine,sper din suflet ca intr-o zi sa vii si sa ne anunti ca esti insarcinata si sa-ti vezi visul realizat tinandu-ti minunea in brate.Iti doresc sa ti se intample cat mai curand.

Am uitat intre timp ce si cui mai voiam sa-i zic una,alta.:)
O zi frumoasa in continuare.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Pai asta mi-as dori si eu dar nu se poate ca n-am cu cine-l lasa. NOi la-m crescut amandoi, noi ne-am confruntat cu toate cele ca nu stiam de nici unele dar n-a avut cine ne ajuta ne-am descurcat singurei. Asa ca nici acum nu putem pleca nu putem iesi trebuie eventual sa facem cu schimbul cand vine tati sa ies eu sau iesim toti (dar acum stam in casa ca e Andrie bolnavior).

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Feteeeeleee N I N G E E E E E!!!!!
WOOOAAAUU ce ma bucur!
Am iesit si m-am tavalit un pic... cat de cat... da maine ... ma duc cu sania in parc in IOR . Auuuu abia astept ...
Ledi sar'naaaa!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Dariutza
Unde sa citesc despre trucurile Andradei si Cameliei?? La ce subiect???

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Mai Daria tu vrei sa o pui de-un fiv-uletz mamica si sa ne dai noua apoi cu tifla????
Copilutzule- stie fata nspe-mii de trucuri...am si pus cateva in functie...tot degeaba ca sa zic asa!E numai chestie de noroc mamica...noi se pare ca suntem mai ghinioniste nitel!Am o maare rugaminte la matale: cand te duci la programare la madam dr. imi faci si mie o programare?? ca poate imi porti noroc!stiu ca am de asteptat vreo 3 luni nici nu ma grabesc asa de tare ( bine daca se poate mai repede nu ma supar)caci nu am acum bani dar vreau sa incep iar de undeva si prima consultatie e de baza nu????O sa-ti dau toate datele mele intr-un PM ( cred ca sunt consultatii mai seara nu???).Oricum eu abia astept sa-mi spui ce-ai facuuut!!!Ce mai face catelusa??? Offf..si pe frigul / ninsoarea asta???
LediDoamne ajuta! Cateodata mi se pare atat de irealizabil "visul" meu...de nu-ti pot spune! dar imi trece repede si revin la optimism!Mai nou sor'mea ( care nu prea se omoara sa-l creasca pe Teo mai mult mamaie saraca dar nu o condamn ca a trecut si ea prin muuulte pt. o fata de varsta ei)mi-a reprosat...: Ce-ti dai tu cu parerea( f. pertinenta de altfel) ca tu nu ai copii nu stii cum e!!!Off cat ma doareee!!!Pup micul Davidutz!
Adiiii- ia scoate capsorul din zapada !!!Tot vizionand eu pozele tale de la V. Dornei...ajung la o poza in care apare un colt din pensiune...si brusc....imi pica fisa!! Ati stat la Dl. Tarpan (ssuuupper om)prima pensiune cum intri in oras!Noi am stat la dansul acum 2 ani( vara) am trecut pe aclo si vara asta dar avea inchiriata vila la angajatii unei firme de construstii... am trecut pe la dansul si ne-a spus unde sa mai incercam. A fost intr-adevar mai elegant nitel dar si mai scump...insa nu m-am simtit asa de bine ca acolo!!! Ca sa vezi ce mica e lumea!!

Isa- felicitari pt. mancarica buna... si pe bune dau 10 kg...GRATISSS!
katty, Annie, Cata, Gabitza, Raluca, Emma-La multi ani sotului!!, Aurorra,
Da fetele - a nins si la noi : DE VIS!! Niste fulgi mari si frumosi ca atunci cand eram mica.Era un copil in statie cu mamaia lui si zice: uite mamaie ploua!!!La care bunica-i raspunde : Nu ploua mamaie NINGE! Da??? Ninge?? Ninge peste mine cu fulgi mari!! (zicea copilul). Ce bine e sa fii copil!!!

La sf. o perluta mica:Relieful Glaciar al Grupei Retezat-Godeanu este foarte ezpresiv!Inca una si gata:Limita dintre Romania si Rep. Moldova este data de granita naturala pe raul.... ( aici raspunde minunatul: NIL!!!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dany , am intrat cu intarziere sa-ti spun ca la noi azi sau adus tezele cu subiect unic la geografie/istorie
azi am fost singura la birou si nu am apucat sa-ti scriu iar acasa.....abia acum am ajuns la forum

va noapte buna!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza,

Mi-am luat incretitor de par

Copilutzu, dany va tin pumnii, si abia astept sa va vad 2 in 1

Dany vreu si u 5 kile please eu iau si vit C, bag cat in casa poporului si tot 50-52 kile am, avem o "perla " si aici in forum Navodari e in MAli, deci poate ne-am mutat in Africa si noi nu stim

Isa te vad "grasa" ca si mine cate Kg ai ? Ce face Raphael?

pup trupa de feline,

eu azi plec la colindat alte emirate, In limitele vitezei legale!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Cata- mercic...si la noi au venit tot ieri pe la 4 si s-au si afisat. In ansamblu sunt multumita dar se putea si mai bine!
Annie- nu am decat 10 de dat...eventual sa impartiti 5 si 5!tre'sa ma apuc de ceva miscare cam greu...sala exclusa din start !Nu e perla ce zici tu acolo crede-ma!A si explicat Gabi cum a fost!si mai sunt fete care aleg intentionat alt steag/alta tara!Asta nu se pune deci...nu e perla!Colindare placuta in Emirate!
O zi frumoasa va doresc! La noi zapezica e destul de maare!
Va invit la o cana de ceai cu miere si lamaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...
Poftiti si .

Noi suntem ok,mi-am revenit dupa o noapte dormita bine.

Astrele spun:

Esti foarte practica si responsabila in munca pe care o depui.

Reusesti sa reactionezi fara ezitare sau emotie, lucru care te face apreciata atat de colegi cat si de superiori.

Organizezi sarcinile de la birou in asa fel incat sa ramai cu suficient timp liber pe care sa ti-l petreci alaturi de cei dragi.

Sunt prin zona si revin

drag sufletului meu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput