Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Dodo, am mai luat ceva pt bb mic, abia astept sa le vezi 
Noi in trusol de 0-3 luni am avut 5 body, 5 cosmonauti, chestie din`asta groasa intreaga pt afara. Spune-mi te rog ce anume sa mai caut pt 0-3 luni !!! Sunt extazy, asa faine lucrusoare demult n-am mai cumparat 
Am retinut cu sirenele, dar papusa Luis nu este :( Vrea Bogdan o Cleo ??? (si io`st Cleo, Giulik e Emma - macar de`ar deveni asa o adolescenta ca tipa din film, moamaaa; io eram mai mult Ricky
).
Catutza ... io sper sa fie pace de acum incolo la noi 
Pup trupa, revin !
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo, am mai luat ceva pt bb mic, abia astept sa le vezi ![]() Noi in trusol de 0-3 luni am avut 5 body, 5 cosmonauti, chestie din`asta groasa intreaga pt afara. Spune-mi te rog ce anume sa mai caut pt 0-3 luni !!! Sunt extazy, asa faine lucrusoare demult n-am mai cumparat ![]() Am retinut cu sirenele, dar papusa Luis nu este :( Vrea Bogdan o Cleo ??? (si io`st Cleo, Giulik e Emma - macar de`ar deveni asa o adolescenta ca tipa din film, moamaaa; io eram mai mult Ricky |
Cred ca o sa-i placa Cleo
,eu eram o "compilatie" intre Cleo si Ricky
...ce nu mai am ...prosop cu colt pentru pus pe capsor dupa baie
,in rest nu mai stiu acum...

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
katty spune:
Neata (asa cum sunt obisnuita), chiar dc e seara!![]()
Azi n-am avut timp si loc de stat pe net, am avut SEDINTA cu toti cei nou angajati, cu directorii generali si cu nea prezidentele si am fost pusi fiecare la particica lui!
Maine voi avea si calc. pe birou, deci va fi mai usor sa comunic!
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor Ionilor, Ioanelor si Ionutilor din familiile voastre, sau daca aveti numele si nu stim cumva noi!
Pupici, tre sa plec, poate intru mai pe seara!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Leditia spune:
La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc azi ziua onomastica.
Eu sunt chiauna de somn,am dormit 4 ore in 2 zile...m-a terminat si fii-miu si vecinu' de vizavi care renoveaza si sunetul de bormasina,ciocane si alte ustensile din astea ma fac sa ma dau cu capul de pereti zau..
Catutza am mai zis,nu am laptic..David papa NAN.
Poze noi sunt la semnatura,ca eu le sterg pe cele mai vechi,pun altele si tot asa :)
O seara placuta va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Poftiti la
si 
Astrele spun azi:
Satisfa-ti curiozitatea explorand diverse domenii.
Reusesti sa-ti expui ideile cu mult talent si te faci inteleasa de toti cei din jurul tau.
Totusi iti revin anumite sarcini si responsabilitati si va trebuie sa iti gasesti echilibrul pentru a realiza tot ce-ti propui.
Anumite persoane de sex opus iti cam fac curte si asta te maguleste. Nu amesteca insa afacerile cu placerea.
drag sufletului meu
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
babyzapi spune:
Neatza Leoaice frumoase !
Pe mine m-a lovit vrednicia zilele trecute : curatenie, calcat rufe, spalat, am fost de mi-am ridicat banii - indemnizatia de nastere si am gatit o mancarica de cartofi si fasolica, ambele au iesit nemaipomenit de bune
...eu inca invat sa gatesc, asa ca atunci cand imi iese mancarea buna e motiv de mare bucurieee ![]()
Am dat comanda si de niste pantalonasi pt bebe si azi ma duc la posta sa ridic coletul ca a ajuns. Abia astept sa le vad...
Danyalo zici ca-mi dai 10 kile????
pai daca s-ar putea as fi taman bucatica buna dupa aia
...de ce nu mai se poate sa ne zici perlele elevilor? chiar as avea chef de o portie buna de ras...Saraca pisicuta prin cate a trecut...bine ca are niste stapani buni acum care o iubesc
si mie-mi plac pisicutele si vroiam sa-mi iau una anul trecut...dar cand eram in cautari am aflat ca sunt gravi
si nu am mai luat.
Adi zapada zici? ooooooooooo pai vreau si eu asa...sa-mi scartaie si mie sub picioare...![]()
Annie si eu am reprize d-astea cu sotzul : faci asa, nu asa...etc, etc...ieri ma luase ca de ce i-am dat cu crema de galbenele pe fata lui bebe? (are niste bubite de la caldura) i-am facut mai intai test sa vad daca e alergic la planta aia?????
, dar si eu : da' ce draga cand i-ai dat tu cu bepanthen i-ai facut test inainte???
...noroc ca ne calmam repede si nu punem la suflet...ca faze d-astea avem zilnic...
Leditia si bebe meu papa tot Nan cam de 2 saptamani, pana atunci papa prenan, lapticul de prematuri. Eu nu alaptez fiinca am avut hepatita C si exista riscul sa se transmita virusul prin laptic, chiar daca nu mai este actv. D-aia a trebuit sa nasc si prin cezariana...mai bine asa ca nu vreau niciun fel de riscuri pt bebe.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
copilutzu spune:
Am venit si eu la o cafelsito …
daca nu este prea tarziu…
Am lucrat noaptea trecuta si acum m-am trezit…
De obicei pot dormii 6/7 ore cand sunt de noapte , dar noaptea trecuta … auuu ...m-a daramat…
Am o catea la munca care sufera de Ascita si insuficienta cardiaca . Este batranica dar … mi-e mila de ea ca sufera ingrozitor.
Ma uitam la ea… nu se putea aseza si respira foarte greu.
De mai bine de 48 de ore nu doarme si nu a stat culcata… Offf.. groaznic.
Il astept pe sotul meu sa vina de la servici sa o luam, sa o ducem la vet. sa ii scoata licid din burtica . Sper sa reusim sa o ducem…
Dodolica sar’naaa ca m-ai trecut pe listuta!!!
Fetelor va multumesc ptr. gandurile voastre bune si ptr. urari !!
Stiu ca in general leoaicele sunt puternice si ambitioase. Sper sa am si un picut noroc sa reusesca FIV-uletzul. Mai cad in butoiul cu pulbere… Imi pierd si optimismul ..
Dar imi revin ..
Cu intarziere urez si eu Sfintilor ION La muuulti ani!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catutza Emma , in primul rand multa sanatate lui Andrei! In al doilea rand tu acolo vorbesti de lucruri sfinte! auzi la ea sala....cu ce mananca asta ?!? eu sincer dupa ce am nascut pana am inceput munca....adica la 3 ani si o luna ai Biancai nu am fost plecata niciodata fara ea, eram sclava ei. Acum mi-e foarte greu sa stau fara ea dar e ok, in schimb abia astept sa ajung acasa sa ne jucam si sa ne giugiulim Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil Bucatareala |
Da ai dreptate. Dar ma gandeam si eu ca sa fac cu schimbul cu tati si sa ma duc ca sa fac altceva. Sa-mi schimb si starea de spirit ca ii supar si e ei cu nervii mei. Toata ziua tip si zbier la ei si n-au nici o vina. Andrei face toata ziua boacane , eu strang dupa el si ma enervez cumplit.
emma
aeperju spune:
L-am serbat si noi pe tati ieri (desi era chiori de somn cu tipele lui ANdrei ca e bolnavior si plange toata noaptea) si dupa ce am inceput tratamentul lui Andrei pt laringita (am fost la pesdiatru si ne-a dat tratament) azi noapte chiar am dormit. Tati ffff multumit ca s-a dus cat de cat odihnit la munci. Deci..ne indreptam sper zile mai luminoase si mai optimiste...sper. (desi cum v-am zis Andrei azi a facut numia boacane si nu m-am putut abtine sa nu tip cand am vazut de ex castronul de apa de pe calorifer pe jos pe parchet...ufffff).
emma
szivarvany spune:
Semnez si io, dar sunt rupta de oboseli, nush dc 
Copilutz, sa fie cu noroc FIV-ul, vezi tu ce trucuri au folosit Andrada, ZisaCami ... ca io citesc tot pe acolo ![]()
Aeperju, sanatati la voi, e tare greu cu puiii cand sunt bolnaviori 
Ledi, lasa iubita ca creste juniorul mare-mare si vei recupera, la un moment dat, somnu` pierdut, nu zic cand
dar pana atunci incearca sa dormi cat doarme si el !!! Lasa incolo smotru, pregatiri si alte alea si accepta orice ajutor !!!
Catutza, ce-ti face mandra cu serviciul ei ? Cum e acum la gradi, dupa vacanta ? 

Adriana, ce face cea mai ocupata domnisoara ? 
Dodo, sar`na de horoscop. Dau de stire saptamana viitoare cand pleaca la voi coletul 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)

Bianca-Maria(2.11.2005)