Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Daria , sa-mi spui si mie cum se numeste cartea si de la ce editura este ca si eu sunt interesata. Bia mea a venit acasa si ne-a spus ca baietii de la gradi au "dodoshel" adica cocosel a invatat ceva fata mea

Dany , azi sper sa apuc sa vad si eu pozele tale , unde plecati la munte?

Katty , sa porti sanatoasa hainele si sotul tau incaltarile

va pe toate , revin de acasa ca azi am muuulta treaba

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Emma , stodalul la Bia e apa de ploaie ! incearca ceva mai puternic gen Humex (noi avem acasa si pentru tuse seaca si expectorant) si e chiar bun fatza de stodal. La Bia mai merge si eurospl dar nu se pare rau la gust si nu ii prea dau.

Adriana ,a ce pofta-mi faci cu briosele tale !

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cartea: http://www.humanitas.ro/humanitas/ce-le-spunem-copiilor-si-adolescentilor-despre-sex
E super ok dpmdv. Am citit-o demult si am aplicat unele chestii din start, astfel incat pt noi nu e tabu ce avem noi (vulva) sau baietii (penis), avem carte de anatomie, avem bb-baiat deci discut orice si oricand si eu sunt aia care intreaba. Si atata timp cat mie nu imi este rusine, sper sa nu-i fie nici Giuliei. Cand ne uitam la tv si sunt scene cu pupici si saruturi, o intreb daca vrea sa intrebe ceva anume sau ii spun ca uite, aia se iubesc Inca nu am avut ghinionul sa prindem alte scene hot thanx God

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Daria , asa si la noi cu Bia ii spunem orice , DAR ma intrebat odata de copii mici, de bebelusi si i-am spus ca atunci cand mama si tati se iubesc la mamai in burtica se dezvolta un bebelush...si acum sper sa nu creada ca eu nu il mai iubesc pe Mihai ca la mine nu apare niciun bebelush

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

celor mai si mai,
am citit din urma tot.
Dar eu stau prost cu rabdarea de a raspunde fiecaruia .
De maine dimineata sper sa fiu la datorie

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetelor!

Va multumesc celor care v-ati gandit la noi . Am avut mari pb cu dermatita asta, bubitele de pe fatzuca se unisera si se facuse 2 pete mari rosii pe obraji, parca era oparit, carne vie si supura ...a fost groaznic. Folosim crema pe baza de cortizon Fucicort si e mai bine acum, mai dam si cu Triderm si Pediatril si trixera si ulei eucerin la baita. Fatzuca arata bine acum, dar pe corp sunt la fel de rosii bubitele si in fiecare zi mai descopar 2-3 bubite noi. Am facut si analize sa vedem daca are alergie la lapte, saptamana viitoare vom avea rezultatele si tot atunci mergem din nou la control. Am scos covorasul din camera lui, dat jos perdele, curatenie zilnic, schimbat lenjeria de pat zilnic, nu-l mai pup....o gramada de lucruri. Vreau sa descopar la ce este alergic, unde este buba.

fetelor Dodo, Adi, Annie, Dany, Leditia, Copilutzu, Mamagiuliei, Katty, Lilia si toata gashka.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lilia foarte frumoasa povestea nasterii. Multa sanatate printesei tale ...si...ai uitat sa mentionezi in poveste ca fetita s-a nascut perfect sanatoasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...

O zi frumoasa si numai bine

Poftiti la si .

Astrele spun:

Totul se leaga in activitatile tale zilnice.

Este una din acele zile in care totul pare mai usor de rezolvat. Esti linistita si nimic nu-ti poate strica buna-dispozitie.

Petrece-ti timpul in compania prietenilor si puneti la cale o petrecere.

Isabela cu rabdare o sa se rezolve si aceasta problema

Azi o sa fiu cu ochii pe voi.

drag sufletului meu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Babyzapi, multi la voi sa treaca bubele
Dodo, cum sunteti azi ?

Eu doar mor de somn

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Dodo, cum sunteti azi ?

Daria pentru pachettoate sunt suuper,iar Donu' deja isi aduce sirena de cate ori isi aminteste la pieptanat.

Bodo e bine,acum.Miercuri l-am luat de la gradinita vanat in obraz,mai aproape de ochi.L-a impins/trantit o fetita.Normal ca educatoarea nu era acolo ( in clasa).Inca tipa noaptea din cauza fricii si durerii care a suferit-o(el fiind o fire f pasnica si vesela care nu stie ce-i bataia nici in joaca....- a fost un soc sa vada ca exista si asa ceva.

Ieri am fost la controlul lunar si mi-am vazut "samburelul".Care daca data trecuta parca a vrut sa arate ce-i acum a stat cu picioarele unul peste celalt.S-a mai rasucit o data (nu mai e cu capul in jos),e cu capul in partea mea stanga,fundul in coloana si picioare in ficat si vezica.La fiecare intindere imi trage una in vezica si simultan in ficat....dar important e ca-i f bine dezvoltat si totul pare in regula

si revin.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput