Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo, felicitari pt bb cuminte din burtica
Offf, imi pare rau pt Bogdan ... educatoarele sunt de toata jena, sa le fie rusine; cred ca iti este nespus de greu

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Dodo, felicitari pt bb cuminte din burtica
Offf, imi pare rau pt Bogdan ... educatoarele sunt de toata jena, sa le fie rusine; cred ca iti este nespus de greu

Da imi e greu.... dar...n-am cu cine ma lupta.Si sa nu creada cineva ca nu am cateva incercari la activ......dar asta-i viata
Cum iti spuneam candva totate cadourile de la tine vin la momentul potrivit si acum are alta ocupatie si sper sa uite si sa numai tipe noaptea,chiar si miercuri a mai primit ceva(puzzle cu mica sirena-plecat la drum pe 16 dec din B si abia miercuri ajuns in Navodari)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Isa,imi pare rau ..off,e atat de micut si de scump,imi pare rau ca aveti deja probleme.Multa sanatate.
Si eu am probleme deja cu David si imi vine sa ma dau cu capul de pereti.Acum 2 nopti am stat langa patutul lui pe un scaun de la 1 la 7 dim si eram nedormita de nush cand.A fost super agitat si mi-e frica sa nu se sufoce sau sa se inece...Nu stiu cum de s-a ales cu rinita asta..ma simt atat de vinovata,ma gandesc ca daca aveam laptic la san si ii dadeam poate nu facea.Ma invinovatesc pt starea lui si mi se rupe sufletul cand il vad ca se chinuie,de parca nu era de ajuns ca-l chinuiau colicile..Suntem pe tratament,dar nu vad nici o imbunatatire :(Si ma apuca groaza ca daca nu-i trece pana duminica luni o sa-l treaca pe antibiotic.A facut si putin rosu in gat din cauza ca a respirat pe gurita.Luni mergem iar la un dr,marti la altul ..
Va pupic pe toate,ma duc sa-i fac un laptic ca parca da semne de trezire..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Ledi, respira adanc si lasa vina ca NU ai niciun motiv. Stii ce are nevoie un copil ??? De dragoste neconditionata. Atat. So, nu e cazul sa te simti vreo secunda vinovata.
Eu am "dormit" nopti la rand cu Giulia in brate ... stand in scaunul de birou si leganandu-ma ... sa aiba mai mare efect umidificatorul.
Ti-am scris si dincolo.
Revin imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, Leoaice!
Si noi sunte bine, nu avem nimic de raportat!
Azi ne-am trezit cu o intarziere de o jumatate de ora, in loc de 7,30 la 8, iar la 8,30-8,45 trebuia sa fim la munca, in conditiile in care si Andrei trebuia sa fie devreme la gradi ca-i ducea la Muzeul Militar, a fost o intreaga nebunie, care s-a terminat fericit (fiecare la locul lui in timp util), dar cu o mare durere de cap! Acum am luat doo pastile si m-a mai lasat capul!
Adriana, mi-ai facut pofta de racitura de curcan, dar imi trebuie curcanul! Trebuie sa-mi fac meniul pentru weekend, si primul lucru imi vine in minte sa fac cartofi frantuzesti cu branza si cascaval la cuptor.
Si eu sunt ca tine (suntem Leoaice, nu?) ma uit seara sau dimineata cand doarme si imi dau seama ca inca e mic si ca-i cerem cam multe pentru varsta lui... e inca fragil si prea mic!
Am vazut ca aveti o gramada de activitati in viitor... BAFTA!
Dany, am vazut pozele de la mot, e tare scum Edi, si de la patinaj, mi-ar fi placut sa te vad mai in action!
Vad ca va pregatiti de o vacanta in toata regula! Sper sa aveti o vacanta ca in povesti!
Cu intalneala, ramane cum am zis, ne vedem pe mess...si dupa aia live...
Catutza, ai printesa mare, bravo! E bine sa o "santajezi" cu premii pentru asa ceva! Ai gasit pana la urma Mickey Mouse de plus?
Daria, merci de linkul cu cartea,o s-o caut si eu, chiar avem nevoie de asa ceva, caci vine vremea intrebarilor...
Isa, am vazut pozele cu bb Raphael, dragul de el, ce iritatie urata, sper ca o sa-i dati cat mai repede si va scapa de suferinta, mititelul!
Gabi, imi pare rau de ce-a patit Donu la gradi, dupa cum ai citit nici Andrei al meu n-a fost mai breaz! Trebuie, totusi, sa invete ca in lumea in care traim mai exista si violenta! vanataia puiului tau! Cat despre cel mic isi arata personalitatea de samburel!
Ledi, sanatate multa si lui David, nu te stresa, tu n-ai nicio vina ca a facut el rinita! S-a demonstrat stiintific ca nu conteaza neaparat ca a fost sau nu alaptat copilul la san! Pur si simplu a racit! Exista copii alaptati bolnaviciosi si copii nealaptati sanatosi si fara probleme (ex. nepotica mea)...

Am vazut ca v-am distrat, asa ca va mai pun un banc (doo):

O barza ducea un batrānel in cioc.
La un moment dat, batrānelu-i spune:
"- Hai recunoaste ca ne-am ratacit!"

Si inca unul tot cu blonde, ca e tare...
Doua blonde stau de vorba:
- Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina!
Cealalta, foarte curioasa:
- Si au fost grele īntrebarile?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Katty, multam de bancuri, sunt faine-faine

Din capitolu` ce mai citesc io despre cresterea copiilor ... am sa revin diseara cu titlurile exacte.

Annie, unde esti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Emma , stodalul la Bia e apa de ploaie ! incearca ceva mai puternic gen Humex (noi avem acasa si pentru tuse seaca si expectorant) si e chiar bun fatza de stodal. La Bia mai merge si eurospl dar nu se pare rau la gust si nu ii prea dau.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

da, mare dreptate ai! I-am intrerupt oricum stodalul dar vad ca e mai bine. Daca o sa mai tuseasca o sa icnerc altceva. Multam oricum!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutari cu temperaturi ridicate de la IAsi!

Intai si intai pupam baieteii cu vanatai...apoi pe cei cu bubute si rinite..si la urma pe domnisoare fumusele si sanatoase!

Mandra mea ne-a facut-o...vom avea un wk-end petrecut in casa.
Asta noate a vomat de la ora 1,cand mi-a facut varza astenuturile si salteaua si a trebut sa ne mutam cu totii in sufragerie pe canapa...pana dimineata la ora 10 cand am iesit pe usa spre doctor.
Acum are temperatura 38 cu 9 liniute(de la 39 cu 2),bag spuzitoare in ea la doua ore (o data novocalmin o data paracetamol)si-i iau temperatura la ora fixa(:)),dam cate o lingurita (la juma de ora)de ceai,sau supa strecurata sau hidrasec .Mai trebuie sa-i dau si debridat dar nu am curaj inca,mi-e frica sa nu inceapa iar sa verse.

A adormit dupa ce am ajuns de la doctor si a dormit aproape doua ore,iar cand s-a trezit ,a inceput sa intrebe de taica-su si ca de ce e in sufragerie ca parca era in dormitor..???i-am bagat termometrul imediat si am vazut ca avea aproape 40..si doctora mi-a spus ca nu va face temperatura mai mare de 37 cu 8 cat avea dimineata,noroc ca aveam in casa spuzitoare.
ma invart pe langa ea ca un catel,o tot verific de temperatura,de una ,de alta,i-am facut orez fiert,supa,ceai..mi-era si mie somn,ca asnoapte am dormit de la 11 la 1,insa mi-e frica sa adorm sa nu cumva sa se agraveze ceva.

Doctorita a spus ca are enterocolita.De unde???
N-a mancat nik stricat,nimic din ce n-am mancat si noi si eu sant tare sensibila la mancare,daca ceva nu e in regula intai eu simt..

Sigur a luat de pe la gradi..sau eu stiu de unde...

Imi spunea mama la tel mai inainte...ca atat grija ce avem de ei,si asa de repede ce se mai imbolnavesc,cum ii atinge ceva cum pica..si ca tiganusii aia de merg desculti pe afara si abia imbracati cu mucii pana-n gura nu mai au nik..si eu ce sa fac? S-o las sa mearga desculti pe afara?

I-am pus si sosete muiate in otet in picioare,mi-am adus aminte ca asa ma sfatuia homeopatul (pana pe la doi ani am dus-o la homeo)sa procedez cand are temperatura mare ...ce sirop as putea sa-i dau ptr temperatura,in caz ca nu-i mai scade,in afara de nurofen?Ca nurofen i-am tot dat ma gandesc ca sa incercam altceva.

Heeii..acum s-a dat putin jos din pat si a spus ca vrea supita..poate o fi semn bun..ma duc la ea..

Va pupacesc si va doresc wk-end placut si multa sanatate!

Mergi la inceput

Adriana, offf, multa sanatate va dorim
Imi pare tare rau ca s-a imbolnavit printesa ta
Noi cu febra nu ne avem, insa cand am avut de-a face am alternat Nurofen sirop cu paracetamol supozitor (cica se gaseste si sirop !!!) si Novocalmin (supozitor, insa de la nu stiu ce varsta se poate da juma` fiola de algocalmin - ceea ce in spitale se administreaza de fapt intravenos si este fff eficient).
Pt prevenirea convulsiilor citisem de Fenobarbital.
Stiu ca contine saruri de rehidratare !!! Sprite-ul si e bine sa pape ceva sarat sa i se faca sete sa bea lichide, asta dupa ce-i trec vomitaturile alea in serie :(
Sau daca crezi ca e cazul, de la farmacie saruri de rehidratare, la plic.
De asemenea, daca crezi ca e cazul, baie calda in care adaugi inceeet apa rece.
Sper sa fie ok cu regimul si sa pape cate ceva

Eu intrai sa va spun ce carti am studiat, insa tot nu e indeajuns in fata unei feline fioroase
-Intre parinte si copil de Haim G.Ginott, edit.Humanitas
-Mami, tati, ma auziti ? de Jaques Salome`, edit. Curtea veche
-Copiii sunt din rai de John Gray, edit. Vremea
-Secretul copiilor fericiti de Steve Biddulph, edit. Cosmos

Sper sa aveti un we frumos, linistit, sa treaca bolile astea urate si suparatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ufff, sanatate multa puiutilor bolnaviori!

emma

Mergi la inceput