Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Catutza,
felicitari Biancai, e fetita marea de`acum 
Vezi ca Mickey si Minney de plush sunt la benzinarii Petrom 100%
dar si in supermarketuri gasesti.
Io i-am promis Giuliei o sirena H2O daca va sta cuminte la analizele de sange si control oftalmologic ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
aeperju spune:
Noi suntem bine, multumim de intrebare. Andrei mai tuseste cand si cand. Tusea asta se duce tare greu. Dar trecem noi si peste asta.
emma
Annie80 spune:
cata, nu stiu, nu stiu ce sa fac 

Eu am facut supa de "pui" cu taitei de casa ![]()
ce misto de voi sa va "santajati" copilele...la mine nu merge 
Daria
sa si reusesti, si sigur ca o sa reusiti, ea fiind tot Leoiaca
o sa fie puternica
si o frumusete!
Dani, Lilia, Adi Katty, Emma, si trupa 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
Daria , merci de idee
, o sa caut la petrom. Am fost aseara in cora dar nu mi-a placut ce am gasit nici pretul (cam 25-30ron pentru un plus de 20cm) si nici calitatea dar cred ca erau atat ca erau de disney.
Cum este sirena H2O? ca eu habar nu am ![]()
Annie , baiatul tau e mare normal ca nu il mai poti santaja.
te
si succes sa gasesti cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor voastre 
Emma , ce bine ca se simte bine puiul tau ! noua pediatra ne-a spus ca tusea tine de regula cam 10 zile dar....se poate si mai mult ![]()
am facut mancare, am spalat o masina si acum as zace putin in pat dar nu pot totusi , ma duc sa ma joc cu Bioasa va pupic, noapte buna 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
Bonsoire dragelor
Azi dmineata am tras de mesajul de l-am scris cam 2 ore si l-am trimis nemaicitind ca ati scris mai sus ...de aceea nu am vazut mesajul tau Adi!
Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea pusa mai demult...ati facut Rev-ul la Dl. Talpan in V. Dornei( prima sau a 2-a pensiune la intrarea in oras)?? caci noi am stat acolo acum 2 ani ( vara) si vara trecuta am fi vrut dar era ocupat de angajatii unei firme de constructii. Ne-a placut mult la domnul... verdeata multa ieseam cu paturica la aer...etc.
Si eu am facut o ciorbita...de vitel !Buuna!Ii prezic viata scurta!
![]()
Gata fetele incarc pozele pe picassa si dau link pe mailul comun! Promit!
Ioi ...desi eram prima data pe chestiile alea...a fost frumos...si cand ma laudam io ca stiu si am prins spilul ...am cazut mai frate pe noada...cam rau...si acum simt o parte asa...cam dureroasa!
. Apoi la sf. rog un tatic ce-si astepta cupila linistit pe margine sa-mi faca o poza asa cand ma intorc eu cu maare avant....dar vai....am cazut inainte sa-mi iau avantul!!!![]()
Deci 2 cazaturi carevasazica!
Ideea e ca nu mi-am dat seama ca o sa pic pe spate...si am cazut cam ca bolovanu'.![]()
O sa pun si cateva pozici cu Baietelul la care am fost la motz( Edisor cel mic si cuminte si mancacios)-e tot ce nu e Teo!!!Dar tot pe Teo i-l iubesc eu mai mult!
Copilutzule- ca intrebai de Teo...nazdravan,dragalash,sclifosit, mofturos pana la extrem...deh copil crescut de bunica! Vrem la vara sa-l luam cu noi pe unde om merge. L-am intrebat si cica a zis: DAAAAAAA.
Normal ca ni-l da sor-mea...
Adi am aranjat plecarea la munte. Pe 2 feb. gata suntem la saniuta!![]()
Cata-da e mult..si mie mi se pare la fel!
Felicitari pt. Bia ca n umai face pipi. Mama nu stie cum sa mai faca cu Teo...nu vrea si pace olita..asa ca se amana totul pana la vara cand e musai sa se deprinda caci din sept. va merge la gradi'.
Katty,Cata, Lilia, Isa cand punem de-o intalneala???
Va
si fug la incarcat poze .Urmariti contul comun.
Noapte buna
Dany
aeperju spune:
10 zile... la noi tine mai de mult. Vad ca Stodalul nu are efect. Cred ca ma duc iar la dr sa-l mai vada in gat. SI eu tusesc ca la nebuni. Auzisem de Tantum Verde spray dar pe prospect vad ca nu se da la copilasi.
emma
adi69 spune:
Salutari calduroase de la IAsi!
La noi a venit primavara..s-au topit zapezile si gheturile si au navalit peste noi noroaiele.Ma fac ca un porcusor de cate ori ies din casa.Mi-ar trebui cate o pereche de pantaloni la fiecare iesire..:) asa de tare reusesc sa ma stropesc,si e un sos /mag,maglavait pe jos..!!
DAny,am uitat sa-ti raspund..scuze..da ,am stat la pensiunea Danareta,insa nu stiu cum il cheama pe domnul respectiv,un domn tare vorbaret..:) daca ia un paharel..
Aranjamentele de cazare le-a facut o tipa din Piatra ,ea a gasit-o si rezervat-o si da,cand a facut rezervarea ,in toamna, inca mai stateau muncitori in ea.
Acum a terminat cu muncitorii,a varuit-o,a pus parchet pe jos in camere,boiler nou (tot pe lemne) la baia de la etaj,covoare noi,avea si televizoare in camere..destul de dragut si suficient de rustic.:)
Cel mai mult mi-a placut sa fac focul in camera si sa stam seara,inainte de culcare sa urmaresc jocul de lumini de la foc pe tavan si sa adormim in pocnetul lemnelor de pe foc..
De verdeata n-am avut parte :),insa am avut zapada la greu,domnul proprietar ne-a pus la dispozitie trei sanii solide ..si ne-am dat pe derdelus,acolo in stanga pensiunii,spre casa omului si in dreapta ,pe delusor pe langa gratar.
Asta daca stateam acasa,caci,de obicei mergeam la partie in oras.
sa-mi spui,daca-ti mai amintesti ce tarife avea la camere,si daca face si mancare la cerere .
Emma,nu e bine tusea asta prelungita..ce a spus doctorul?
Daria,de ce-i faci analize la sange si oftalmo?
La oftalmo o duceam si eu,anual(ptr ca eu am miopie mostenita de la mama),adica am dus-o la 3,la 4 si la 5 ani,cand mi s-a spus sa n-o mai duc pana nu incepe scoala ,sa nu cheltui banii degeaba(la un doctor bun e 100 lei consultatia).
Cat despre increderea in ea,cu Catalina mai am de munca..mi-e cam greu si in mare parte ma invinovatesc,tot imi spun ca din cauza mea e asa..eu am fost cea care i-a spus mereu sa fie cuminte,sa nu supere lumea,sa nu fie rea,sa stea langa mine,sa nu fugasa nu cada,sa nu se catere,sa nu aia,sa nu ailalta..si acum..mi-e cam ciuda ca sant alti copii mai obraznicuti care o iau inainte.
Mai am o speranta,copiii din grupa ei sant tare dezinvolti si poate se molipseste si ea..
E o idee buna ce spui tu ,am sa incep sa-i spun si eu Catalinei,plus ca vreau sa incep sa-i spun si s-o invat despre faptul ca nu trebuie sa lase pe nimeni s-o atinga in anumite locuri,s-o pipaie,s-o pupe pe gurita(inca nu prea stiu cum sa vorbesc cu ea despre aceste lucruri..sa gasesc calea de mijloc sa n-o sperii )..Imi spunea sora mea ca de pe la 7 ani incepe sa se inteleaga ca fetitele sant diferite de baietei si sa apara curiozitati..
Catutza,da,incep iar spectacole,nu stiu daca sa ma bucur sau nu cand ma gandesc cat timp imi va trebui sa pun la dispozitie.
Catalina e incantata de muzica si vrea sa mearga in continuare insa cam trebuie sa stau cu gura pe ea sa-si invete cantecelele si sa le repete
Este totusi cam micuta ptr studiu acasa ,zilnic,singura,asa cum doreste doamna de muzica- copilul sa studieze singur acasa,la ea sa vina doar sa-i corecteze anumite greseli.Om vedea ..
Felicitari ptr Bia!
Asaa..
Am facut ieri briose cu ciocolata..foarte bune,mai sant 4 din 12 bucati..
V-am pupacit..
szivarvany spune:
Mneatza.
Adriana, incepe acum cu educatia sexuala. Eu recomand cartea Ce le spunem copiilor si adolescentilor despre sex, ma uit acasa editura. 
revin ca am sefi ...
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
katty spune:
Hello,
N-am mai intrat ca ieri am fost iar la fostul loc de munca, am avut ceva de facut, asa ramasese stabilit sa mai vin sa fac declaratiile lunare, iar seara am fost la cumparaturi.
Ieri Andrei a venit cu o mare zgarietura sub nas si o pata rosie in jurul gurii de la julit, s-a certat cu un coleg pe un scaun si baiatul celalalt l-a lovit/impins/atins (nu stiu cum) cu scaunul...noroc ca era de plastic, si noroc ca n-a fost mai sus spre ochi, sau in dinti...Mi-era si mila bietul de el!
La cumparaturi am fost in Unirea si m-am ales cu un palton si cu o scurta mai de primavara
, imi plac la nebunie amandoua, noroc cu reducerile astea...
cado de la sot, ca eu n-am salariu pana in februarie...Sotul si-a luat ghete de la Leonardo, le ochise mai demult in Plaza Mall, dar nu gasise atunci nr. lui, acum a gasit nr. lui si la reduceri...
Vad ca sunteti foarte vorbarete, ma duc sa cetesc din urma si revin!
Va pup, stai sa caut ceva sa va inseninez!
1.
Sondaj de opinie in Italia; intrebarea: "Credeti ca sunt prea multi
straini in tara ?"
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza:
20% dintre respondenti au spus "Si"
10% dintre respondenti au spus "No"
70% dintre respondenti au spus: "E, pe dracu!"
2.
- O blonda si o bruneta sar de pe un zgarie nori. Care ajunge prima?
- Bruneta, ca blonda se rataceste...
Have a nice day!![]()
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13