Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor,

sper sa pot repara cat mai repede pc din dotare.

Daria gasesc eu o solutie sa te anunt cum soseste pachetul.

O zi cat mai buna.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Dodo, unde esti ?
Annie, sanatati la voi !

Io raportez ca fi`mea si-a revenit, este asa cum o stiu eu, ptiu-ptiu sa nu fie de deochi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

am reusit sa pap 2 babane, nu le-am eliminat ...sper sa nu

Daria, poti da mai multe detalii cum a fost prima infatisare

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Saaalutare de la Iasi!

Ce mai faceti? Putin mai optimiste si mai vesele astazi?

Eu am avut doua zile de ".." am motait mai tot timpul,si cand nu motaiam eram tot fara vlaga.
Am facut ciorba de curcan(aripi) a iesit o bunatate,ma gandesc sa bag si o racitura de curcan...acum am in frigi racitura de peste.
A facut sotul si mie nu-mi prea plac,adica e prima data cand gust,si nu-s prea incantata,insa mi-a starnit pofta..si parca as face de curcan sa pap si eu.

Annie,multa sanatate la voi .Rau v-a mai pocnit,de la un capat la altul..

Ma uitam dimineata la fiimea cum dormea,cat de fragila parea si cat de micuta..un ingeras..
Si eu care m-am obisnuit s-o tratez ca pe un egal- adult,si am atatea cerinte de la ea si cat de rau ma supar daca mai greseste..

Mda..

Ne-a anuntat doamna de muzica ,ca ne-a pus pe lista de participare la un festival de muzica...alta bataie de cap si alte presiuni,abia am scapat de decembrie..
Trebuie facuta alta inregistrare,130 ron,pregatit foarte bine cantecelul,facuta tinuta de scena in concordanta cu cantecelul(se puncteaza si asta),pieptanatura la fel,plus emotii si tevatura cu actele,transport dus-intors,emotii,trac,taxa de participare....uf!!
Vedem noi..

Va pup si va doresc o zi buna..

Mergi la inceput

Annie, ce sa-ti zic ...pt mine a fost groaznic, dar am apucat sa discutam inainte de a intra mai bine de o ora, se amanase pe orele 10, asa ca mi-am spus off-urile in cea ce-l priveste pe el ca homo-sapiens-sapiens si ca "tata"; am norocul sa-l cunosc mai bine decat el insusi, asa ca mi-a fost tare usor. Stie ca daca e vb de integritatea emotionala si fizica a Giuliei ii scot ochii, asa ca inainte de orice imi va cere mereu parerea si daca e nevoie va executa ce-i voi cere; stie ca pt mine Giulia e mai presus de viata mea sau a oricui. Am intrat in sala, am asteptat si am ascultat alte divorturi, apoi am fost intrebati daca dorim divortul din culpa comuna, daca avem martori si daca toate punctele amintite in dosar raman si suntem de acord, am spus da (din pacate) si pe 16 martie se va finaliza totul. As minti sa spun ca nu ma doare, insa macar stiu ca am facut totul, dar absolut totul sa fie bine, sa fim o familie "normala". Acum ramane sa ma lupt ca Giulia sa nu se simta niciodata altfel, sa invete sa fie mereu obiectiva si sa nu se lase calcata in picioare, sa faca doar compromisuri care sa o ajute pe ea insasi.

Adriana, fetita ta este de exceptie si o spun cu toata sinceritatea.
Si eu o admir mereu pe Giulia cand doarme si o puuup de trezire diminetile ca nu ma mai satur. Ea nu e un copil lipicioso-pupacios ... asa ca profit cand pot
Eu mereu ma uit la ea si ma gandesc cat de greu trebuie sa-i fie, asa, la 4 ani juma in lumea asta nebuna, cat de greu trebuie sa-i fie sa-i suporte pe toti in jurul ei, sa mearga la "servici", sa se comporte bine, sa, sa, sa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Daria sunt prin zona cu ,se inchide la 15-30 min si apoi daca nu-l inchid din butonul din spate se restarteaza ca prostu' continuu.
Sper sa mi-l repare repede.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neata si de la mine dragelor
Pupici si insanatosire grabnica bolnaviorilor!
Gabi- ce a patit PC-ul tau?
Daria- pyiu-ptiu sa nu o deochem pe don'soara!
Ledi- m-ai dat gata cu vestile de la odiseea ta!
In alta ordine de idei... i-l tot admir pe printul tau...mai-mai ce obrajori are si ce perisor...si ce frumos doarme el... Asa este fetelor multumiti lui DD pt. comorile pe car ele aveti..ele sunt cel mai de pret lucru in lumea asta nebuna-nebuna-nebuna!
Aurorra, Emma, Izabela puisorii vostri ce mai fac dragelor?
Adi nimic -nimic? Cum mai sunteti voi? sanatosi voiosi??
Katty Lilia -faine bancuri mai vreau dar eu tot astept romanul sa stii !
Annie- da de la ce v-ari dat voi peste cap?? si refacere rapida!
Raluca- ce noutati mai sunt pe la voi??
Copilutzule te-ai evaporat?? nu mai zici nimicuta?? Cand incepem injectoarele???

Cata- a fost soacra mea acolo sa-si ia palton cica i-a placut de lana romansesc...ma rog eu am picat pe spate la pret 320 lei...mie mi se pare mult. Nu si l-a luat dar a fost prin Unirea si tot cam pe-acolo a dat.
eu am ramas datoare cu niste pozici . Incerc sa le incarc diseara. La patinaj nu am luat decat 2 cazaturi..una mai rea exact pe noada...dar a trecut!A fost f. fain! Daca n uar fi fost copiii probabil ca nu as fi ajuns pe acolo...asaaa mai ma copilaresc si eu nitel!
Va pup
fuggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Pai Danny,cum nimic,scrisei mai sus..:)
Ai gasit locatie la munte?
Asteptam poze sa stii,mai ales cu cazatura

Daria multumesc,nu e chiar de exceptie,insa e a noastra si o iubim.
Sa-mi spui si mie cum o inveti pe Julia sa nu se lase calcata in picioare.Eu ma chinui sa-i intaresc increderea in sine Catalinei si nu prea reusesc..

Eu am o multime de poze de la revelion,mi-au trimis cei care au mai facut..sant faine insa trebuie sa am timp sa le aleg si sa le pun..

Deocamdata ma duc sa vad daca -mi ies niste briose cu ciocolata..

Mergi la inceput

Dany, po-ze-le ! Alea de la patinoar ! Si zi-mi, ai picat rau de tot sau doar rau ??? Io nu ma risc , sunt bleaga ...

Adriana, nush ce sa zic.
Eu ii repet mereu ca orice ar fi sau s-ar intampla, eu o iubesc cel mai mult in lumea asta; ca nimeni nu are voie sa o loveasca sau sa o faca sa se simta rau, iar daca se intampla, sa-mi spuna imediat, oriunde am fi. Ii repet mereu aceleasi chestii care sunt sigura ca-i vor ramane undeva si-si va aminti de ele daca va fi, Doamne fereste cazul. Dar ... si aici este un dar. Giulia are o foarte, exagerat de mare incredere in ea insasi, si nici asta nu e bine. Nu stiu cum sa gasesc calea de mijloc.
Mereu o intreb cum se simte, daca o deranjeaza ceva, daca am suparat-o cu ceva; daca ii este bine, daca o pot ajuta cumva; o incurajez cat pot eu de mult sa-si spuna gandurile si impresiile, indiferent daca sunt bune sau rele; ii repet non-stop ca are dreptul sa se simta bine sau rau, fericita sau suparata, doar sa-mi spuna si ii sunt alaturi sa incercam sa fie bine.
Nu stiu cat intelege din toate astea, eu sper ca in timp sa inteleaga cat de mult conteaza pt mine EA, ca persoana, ca fiica.

Scuzati ca scriu mesaje kilometrice ... doar de maine am sefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Adriana , si eu o pup si dragalesc pe Bia cand doarme, o pup de barbita si pe gat si o miros ca inca e laptoasa ca un bebe mic
felicitari pentru Catalina ta, foarte bine ca are iar spectacole .
Mi-ai facut pofta cu ciorba de curcan, eu vreau o supa de curcan su taitei de casa

Lilia , am ras cu pofta la bancurile tale azi

Annie , multa sanatate ! mai vii in tara sau inca nu stii ce sa faci

Daria , din partea mea toata admiratia pentru tine pentru felul in care o cresti pe Giulik si cum o educi

Danny , hai cu pozele de la patinoar, abia astept! nu am ajuns si nici nu cred ca mai ajung la voi acolo la magazin, merci mult de info dra totusi un palton 320 mi se pare mult totusi.
Acum sunt disperata ca vine vara si eu nu am fuste de vara si nici sandale de mers la servici asa ca ma gandesc cu goaza cate trebuie sa cumpar acum

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

azi si ieri Bia nu a mai facut pipi pe ea deci e un lucru bun acum i-am promis ca daca nu mai face pipi ii cumpar ce vrea ea.....si ea vrea un mikey mouse de plus, acum trebuie sa caut prin magazine un mikey

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput