Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi ... ningeee, ca-n povesti
Copilutz, sa fie cu noroc schimbarea ! Si fii optimista, cica ajuta sa gandesti pozitiv, cica Universul asa invarte conjuncturile ... zic si io ce se zice in filmul "The Secret"
Lilia, bine ati ajuns acasa, cum sunteti,ce-ti face printesa ?
Adriana, io ziceam de spital ca la noi se merge la aerosoli cand ai programare si gata, nu te internezi. Si poate frica asta de intuneric e legata de varsta, o fi o perioada prin care trec toti copiii indiferent de conjuncturi
Aeperju, pupam feciorul sa-i creasca repede dintisorii sa nu-l mai supere
Dodo, ma bucur enorm de mult cand spui de Bogdan si de evolutia lui Pupam si burtica ta cuminte
Dany, intelegem noi ca iejti de gashk d`aia te iubesc copiii
Babyzapi, pupam si bubele juniorului sa-i treaca fara urme si probleme
Annie, unde esti ???

Io raportez ca dupa depresia de ieri care s-a soldat cu hohote de plans si descarcari de nervi si suparari, azi ma simt o ideea mai bine. Ca nu am de ales.
Giulia e in continuare cum nu ma asteptam vreodata.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

seara buna

noi azi am fost la dubai , neam intalnit romancele de la cafeaua de emirate, a fost placut, apoi putin shopping.. a inceput Dubai shopping festival adica reduceri la greu...numai ca pt mine moda din zilelele astea ma omoara

In general suntem ok, revin maine si cu poze de la curcubeu... va pupic, o seara si we placute!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...
Va doresc o sambata frumoasa si numai bine.

Poftiti la si

Astrele spun azi:
Nu mai fi atat de critica!

Incearca sa nu mai scoti in evidenta doar greselile aratand cu degetul. Adopta o critica constructiva si vei avea rezultate mult mai bune.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

'Neata!

N-am dormit deloc asnoapte,is pe forum de pe la 6..toata noaptea am visat numai prostii ..m-am trezit din cauza ca visam ca plecam in conced la turci,eram in aeroport si eu mi-am dat seama ca nu luasem biletele si pasapoartele ..nici costume de baie si nici de spalat..nici medicamente..of.
Mi-a trecut si somn si tot.:)

Daria,tie tot nu ti-au trecut starile depresive?
Iei minerale?Ai fost sa te vada un doctor?

Va doresc o zi buna!(eu ma apuc de curatat mere pre o prajiturica..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Dodo, esti prompta ca intotdeauna
Adriana, i-au momentan complez de vitamine. Am inca acel ceva in creier, adanc bagat, cu dezamagirea pe care mi-o provoaca mereu oamenii. Nu sunt o idealista, insa imi place sa cred ca oamenii sunt buni, sinceri, blablabla ... culmea, am trecut de treij de ani.
Io am visat ca mai vreau un bb si ma apucara toate alea-alea si o frica teribila de cum ma voi descurca ... aici e efectul Giulia care in continuare poarta batalii cu mine si-si pune toate armele in functiune. Normal, aseara iar am zbierat la ea ... Sa-mi fie mare rusine. Dar efectiv o doare`n dos de ce zic eu si parca si de`al draq` se ambitioneaza sa faca aceleasi porcarii mereu.

Gata, merg imediat la piata. Facem sarmalute la cererea don`soarei. Dupa-masa avem party la o prietena ce implineste 4 anisori

Pup trupa, mai revin cum apuc !

Annie, sa pui poze

WE frumos tuturor felinelor mele dragi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Dany , ce cadou ai luat pentru mot? petrecere frumoasa si te asteptam cu poze si de maine de la patinaj Ce-mi place mie cum povestesti tu de clasa ta, se vede ca tii mult la ei

Daria , petrecere frumoasa azi la party. Iar cu Giulik te inteleg perfect ca si Bia mea tot asa este, nu mai asculta deloc vrea sa facem numai cum vrea ea !

Annie , ce te invidiez pentru Dubai mai ales pentru reducerile de acum. Ce ti-ai luat de acolo? Ce mai face Claudiu dat sotul tau?

Adriana , multa sanatate Catalinei! Cu teama ei de stafii si alte cele nu stiu ce sa-ti spun....si eu sunt ca si ea, adica tresar din orice, noaptea nu pot dormi daca nu am luminita de veghe aprinsa dar la mine e si mai rau ca eu sunt adult nu copil . Incearca sa vb cu ea sa ii spui ca asa ceva nu exista, eventual cauta ceva film in care sa arate cum se fac machiajele pentru filme (monstri si personaje arese pe fatza sau eu mai stiu ce aratari) poate asa se convinge ca e doar fictiune. eu te si multa sanatate voua!

Gabi , va si pe voi si merci de horoscop

Katty , ce faci, cum e la serviciul nou? Ce face Andrei nu ne mai spui nimic de el

Lilia , bine a-ti revenit abia astept sa vad pozici de la voi si sa ne scrii mai multe de voi. Cu acea colega nu stiu ce sfat sa-ti dau dar daca vezi ca nu merge cu vorba buna impune-te putin poate asa va fi mai bine.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

am sarmalele in cuptor (am avut prea multa carne tocata de revelion si am facut atunci sarmale iar o parte le-am congealt, asa ca azi doar le-am pus in ceaun si deja sunt la cuptor de o ora iubesc metoda asta de a gati ) mai tarziu fac cornulete si kem a'la krem ca fata mea nu mananca cornulete.
am bagat si o masina la spalat si mai am inca doua, mai am si un mare teanc de rufe necalcate dar le calc la pranz cand doarme fata.

va , o zi buna tuturor si revin mai tarziu ca azi am timp

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neatza fetele, cafea, ceai?

Lilia cred ca esti prima leaoica care "nu-i place' sa fie "the boss", sincer atata timp cat e in subordinea ta ar trebui sa faca ca tine ;)

Cata vreu reteta de saleuri, am mai salvat dar nush ce-am facut cu ea. Din dubai luat niste mergarici (sandale "gladiator", si ceva eftin fara toc,) si niste bluze, una sexoasa foc, sa vad unde oi imbraca-o

Eu sunt cu masina in service, de 2 zile aveam alarma la motor in bord, si azi dimineata cand s-o duc disparuse...e inca acolo, am de calcat o gashca de rufe printre care urgenta e uniforma lui Clau

Fetele azinoapte Clau mia vomat...de nush cate ori, printre care se vedea galben de la fiere, ce sai dau in astfel de momente / e prima oara cand se intampla, si daca nu as fi fost rupta de oboseala as fi mers la spital desi imi displace la maxim ideea.

Azi ca si masina nu mai are nimic, a baut laptic si iam dat la pranz orez

Soata e suparat nitel, dar o sai treaca

Poze curcubeu pozele cu curcubeul, scuze de calitate , le-am facut cu telefonul din masina

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata si de la mine!
Catutza, suntem bine! Eu m-am adaptat noului serviciu, am o sefa care e ok, iar in birou sunt cu 4 barbati, unul mai mare decat mine, unul cam de-o varsta cu mine, si unul mai la 25-26 de ani...Mi-ar fi placut sa am si o colega, dar pana acum toti se poarta admirabil. Mai sunt colege in directie, dar mai greu sa te duci in biroul altcuiva si stai la taclale, daca nu-l cunosti prea bine. Nororc ca ma mai duc un etaj mai jos la sot, dimineata cand imi iau cafeaua, ca filtrul e la el, si cand mai am diverse de vorbit, dar aceste momente sunt destul de rare, ca sa nu iasa discutii...
Si Andrei e bine, dintii lui din fata, cei care cazusera la sfarsitul lui iulie trecut si nu mai ieseau de eram cam speriata, au inceput sa iasa si mai au putin si se aliniaza cu ceilalti! Deja i se mai misca si un canin!
Maine mergem la o petrecere, azi am facut papica, ciorbita de purcel care e gata si musaca, care e inca in cuptor, iar dupa amiaza dam o tura la cumparaturi prin feeria ca sa vedem ce reduceri gasim si sa facem cumparaturile uzuale.
Ieri a nins si la noi, dar nu s-a asternut cine stie ce!
Daria, petrecere frumoasa si voua la petrecerea micutei! Poate visul tau cu copilul e premonitoriu, cine stie ce-ti rezerva viitorul!!!??? Un fratior ptr. Giulia?
Dany, ce frumos ca te intelegi asa bine cu copiii, sper sa fie frumos azi la mot, ce cadou ai luat ptr. sarbatorit? Sa vii si cu poze de la patinaj!
Annie, te-ai bucurat de intalneala cu fete de pe forum, ce frumos, si noi incercam sa punem de-o intalnire fetele din Bucuresti... sper sa iasa si sa gasim momentul potrivit!
Adi, ce matinala ai fost! Si ce vis ciudat, si eu am visat dar eu nu retin visele! Sanatate multa Catalinei!
Catutza, si tu si Daria sarmale, eu musaca, azi e zi de tocatura pentru Leoaice... Ce de-a dulciuri faci...!
Emma, sper sa-i treaca repede tusea lui Andrei, bine ca e mai bine !!!
Copilutzu, felicitari ptr. programare, e primul pas...BAFTA!!! Ne pregatim pampoanele ???
Va pup si va urez un weekend minunat!
Un big hug ptr. tot !!!
Pup toate fetele si mai revin pe seara!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Annie , sa stapanesti/porti sanatoasa lucrurile noi
Multa sanatate lui Claudiu , uite reteta de saleuri :

saleuri cu branza si mac : 250gr margarina pentru prajituri sau unt, o ceasca apa calduta, 250gr branza rasa, faina cat cuprinde.Se framanta o coca, se intinde in tava, se unge cu ou si se pune mac.Se taie si se coc

Katty , ma bucur ca e bine la servici mai ales ca esti cu sotul tau "vecina". Sa ne spui si noua ce ai luat din feeria.
Ai dreptate tu ca e ziua "tocaturilor" pentru noi leoaicele
Distractie placuta maine la petrecere

eu citesc povesti la fata, am facut o mica pauza de forum dar fug inapoi la "cei trei purcelusi"

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eu chiftele<Ai dreptate tu ca e ziua "tocaturilor" pentru noi leoaicele >
Insanatosire grabnica puiutilor;

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!