Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 15
Annie80 spune:
neatza ,
?
Eu sunt 
..ma bate gandul sa vb cu seful lui sami cumpere bilet dus pt romania, si ca sa fiu si nitel "a dracu" sa-l las pe Clau aici sa vada si el cum e (dar nu pot sta fara sufletelul meu)
un we placut, va pupic 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Hop si io cu sarmalele pe foc.
Buna dimineata.
Annie, nici vorba, teoretic daaa, te si vad cum pleci, dar never nu vei putea pleca fara Clau, asa`st si io 
si noi toate.
Io m-am umflat deja de plans citind despre Emma, Doamne Dumnezeule, ce e in sufletul Aidei
Sper sa aivba puterea sa mai traiasca.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
hello!
Annie , cat vrei sa stai in tara? eu nu cred ca vei putea pleca fara Claudiu. Te
Daria , ceva poze de la party de ieri nu ne arati?
Eu nu am puterea sa intru sa citesc de Emma 
va
pe toate, revin mai pe seara acum vreau sa adorm nazdravana mica

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Leditia spune:
Buna.Voiam sa va salut.Din pacate nu mai am starea necesara sa scriu mesajul lung pe care voiam sa-l scriu..la noi la odisee s-a intamplat o tragedie,am plans pana acum si nu-mi pot revenii din soc..Nu mai am chef de nimic..
va pup.
POZE CU NOI
de David Christian
danyalo spune:
Buna fetele
Nu stiu cum a fugit asa de repede We acesta!
Voiam sa va pove' mai multe dar SUNT MUTA!!!Parca bucuria mea ce deriva din lucruri marunte PALESTE in fata DURERII !Offf...am plans de nu am mai putut! Ma rog pt. EMMA !Am intrat si am citit si postarea Aidei m-a rscolit rau de tot!
Si am intrat si la odiseea Leditiei si iar am mai tras o boceala! Of si iar of.
Revin maine poate cu o alta dispozitie pt. a povesti una alta!
Va
pe toate!
Viata asta este asa nedreapta! Sau unii oameni indura ataaat de multe ! Sunt absolut convinsa ca se platesc pacatele strabunilor !
catutza spune:
ce tristete pe forum astazi 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
LiliaToma spune:
Si eu sunt trista, trista, trista... e asa de greu numai sa citesti, d-apoi sa traiesti asa clipe... e ingrozitor, e dureros, e de neconceput, e... plang...
Annie80 spune:
Neatza, fetele, ce faceti?
nu-mi vine sa cred ceea ce citesc 
Azi am in program un peeling, dupa curatenie, smotreala etc 

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Sunt foarte , foarte trista, pt Emma, pt colega de odise a Leditiei.
Doamne, pe langa aceste probleme care depasesc orice imaginatie, ale mele sunt egale cu zero. Azi am fost la tribunal si ca niciodata pana acum in viata mea, am venit impacata. Asa a fost sa fie.
Va pup pe toate.
Cateva pozici din we
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Leditia spune:
Buna fetelor.
Daria ma bucur ca esti impacata cu tine.O sa fie bine.Ai niste oameni alaturi care chiar te iubesc si te apreciaza si-ti sunt acolo,alaturi,indiferent de toanele tale...te accepta asa cum esti,te iubesc asa cum esti,sunteti sanatosi si asta conteaza cel mai mult.
Eu sunt nedormita ca am un pui urlaret si mancacios...am atipit si eu azi jumate de ora,cam atat am reusit..ca a inceput showul cu papa,kk..spalat,etc etc.Aseara abia am reusit sa fac ceva de mancare de urlaretul meu.
,parca simte ca nu-s in camera cu el..
Annie ce s-a mai intamplat acum de vrei sa pleci?Oricum stii foarte bine ca fara Clau nu te-ar lasa sufletul sa pleci. :)
Isa am vazut pozici cu puiul tau...inclusiv cele cu bubitele pe fata..pupam obrajorii sa treaca si multa,multa sanatate va dorim.
Copilutzu ,multa bafta.
va pupic,ma duc sa intind niste rufe pana nu mi se trezeste galma :)
POZE CU NOI
de David Christian