Leoaicele *(28)*-alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 13
LiliaToma spune:
Salutare dragelor!
Io nicidecum nu pot scrie daca nu am citit tot si pentru ca am fost absenta am de recuperat inca 12 pagini( ieri am citit sfarsitul celuilalt capitol)
Vroiam insa sa va zic, ca asa cum ati vazut pe mess :D ( unele dintre voi)si spre cunostinta celor care nu sunt in lista mea de messenger( de ce oare?) ca am revenit ieri in sfarsit acasa.
Am petrecut frumos, revederea cu cei dragi e mereu superba.
A fost cam frig, dar am suportat. Pacat ca din cauza frigului, eu nu prea am avut chef sa scot nasul afara, asa ca nu mi-am revazut si prietenii pe care as fi vrut sa ii vad. Dar poate alta data cand o fi mai cald..
Dar am petrecut cu mese pline si satioase si m-am ingrasat... asa ca de luni incepem dieta.. sotul a inceput de azi cica.. si eu taman muream dupa o cioco... dar acuma tac si eu chitic, o sa o mananc cand nu ma vede
( dar ma tem ca el o sa dea jos mai repede si sa faca misto de mine)
In Moldova am umblat mult si sa imi fac pasaportul si buletinul( deh, inca nu mi-a dat tara romaneasca cetatenie, asa ca iaka, ma chinuiesc) si am strans tare mult frig. Nu stiu cum lucreaza lumea acolo in ghetarele alea... saracii de ei.
Azi am revenit la serviciu, cam greu si am fost intmpinata cam cu ostilitate de fetele din subordine.... ceea ce mi-a stricat ziua...
Eu chipurile sunt sefa lor, si zau ca incerc sa fiu cat mai amabila si chiar sa nu le cer aproape nimic, sa nu o fac pe sefa, doar sa isi faca treaba bine... dar tot se supara pe mine daca le atrag atentia ca unele chestii numai s-au prefacut ca le-au facut, dar le-au lasat asa, nefacute...
Eu incerc sa fac lucrul cat mai bine si chiar daca nu il verifica nimeni sa zicem, nu ma simt bine, sa il las pe jumatate facut. Dar am o fata, cu care nu ma pot intelege deloc, cum zic ceva, cum nu mai vorbeste deloc si are o atitudine de zici ca ii sunt datoare cu ceva... Doamne, cat imi strica dispozitia cu atitudinea asta si cat de stresata vin acasa...
Sfaturi ceva pentru o colaborare cat mai buna? Nu vreau sa o fac pe sefa, sa urlu la ele, sa fiu autoritara, vreau doar sa colaboram, ele sa isi faca lucrul cat mai bine, fara scapari, iar eu sa stiu cum pot sa abordez o problema( atunci cand apare) in asa fel incat sa nu vad fete imbufnate
Va pupic si o sa incerc sa recuperez si sa scriu mai multe.
O sa pun si poze, desigur
katty spune:
Buna, Leoaice dragi!
Lilia, bine ai revenit, imi pare rau ca ai intampinat asa probleme la munca, trebuie sa fii putin mai infipta in colega/subordonata ta, stiu ca nu poti si vrei sa fie un mediu prietenos, dar daca nu se poate cu vorba buna, fa-te inteleasa altfel:
Scoate
si pune-o la punct! Apoi intreab-o ce nu-i convine si daca e totul in ordine cu cel mai dulce zambet din dotare!
Dany, cum a fost azi la olimpiada? Cum s-au prezentat copii?
Si eu zic ca si tine, daca ar fi sa lipseasca iarna nu i-as simti lipsa, imi plac tot primavara si toamna lunga... Numai sarbatorile de Craciun sa ramana!![]()
Eu as vrea sa ne vedem saptamana viitoare, sau dupa ce iau si eu primul salariu sa pot da de baut macar un suc!!!
Annie, te invidiez ptr. curcubeu... ce frumos! La multi ani si ptr. mama ta
!
Daria, ce program fain aveti asa ca fetele, e normal sa fiti asa de apropiate atunci! Ce face Giulia?
Copilutzu, sper sa treci peste toate aceste "mici" probleme cauzate de sistemul medical romanesc, si pana la urma sa ai rezultatul viu, micut si plapand in bratele tale!
Adi, si eu zic tot cu aerosoli se rezolva... La Olanesti se faceau aerosoli cu unul din izvoare, nu mai stiu care dar stiu ca aveau mare efect! Sau la salina ai incercat sa mergi cu Catalina? Cat despre teama de intuneric, si eu zic ca si Daria sa-i iei o lampa de veghe micuta in camera...
Asteptam si celelalte Leoaice...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
babyzapi spune:
Am fost foarte ocupata cu spalatul hainutelor lui bebe, mai am de bagat o masina maine si gata, calcat o gramada si curatenie in casa si mlt mai multa atentie lui bebe care e mai nefericit de 2-3 zile, zambeste foarte putin, el care era un mareee zambaret. Nu am cum sa-i pun doar manusi pt ca tot se freaca pe fatzuca foarte des si asta nu face decat sa inrautateasca si mai rau fatzuca. E atat de iritat si se cojeste pielea si supureaza!!! deci spre binele lui il tin infasat ca se ne facem bine cat mai repede. Il mai las si liber si ma joc cu el si am grija la manute sa nu-si atinga fata, dar tot trist este. Si il mananca foarte tare pt ca si la mine in brate, incearca sa-si frece fatzuca de mine ca sa se scarpine...
Fetelor va multumesc mult de tot [Catutza, Dodo, Mamagiuliei, Katty, Danyalo,Copilutzu]
si 
Copilutu multa bafta sa-ti gasesti un dr pe placul tau si sa fie cu noroc si eco si Fiv-ul 
Adi pt frica de intuneric neaparat o veioza sau lumina pe hol aprinsa. Si mie imi e frica de intuneric inca de mica si nici acum nu am scapata de fobia asta. Eu nu stau noaptea singura in casa! Cand ma duc la culcare singura si iubi mai ramane la tv las lumina aprinsa! Mi-e atat de frica incat incep sa plang daca face glume cu mine cu intunericul...si toate astea din cauza ca atunci cand eram mica mi se spunea ca noaptea vine bau-bau si ma ia daca nu sunt cuminte, iar dupa aia s-au amplificat cu filmele de groaza cred eu.
Lilia eu cred ca o atitudine mai autoritara cu respectiva ar rezolva lucrurile. Indiferent de cum esti tu, o sefa buna, cateodata trebuie sa te adaptezi in functie de persoana si daca de vorba buna nu intelege, atunci ar trebui sa intorci foaia...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
danyalo spune:
Buna dimineata la doamne si domnisoare
Asa mai tarzior am venit si eu cu frigul dupa mine! I-l urasc deja!
Am tot incercat aseara sa trimit acest mesaj dar netul era de slaba calitate si m-am multumit doar sa salvez ce am scris si sa trmit dimineata!
Ieri am dat olimpiada faza pe scoala...stiti vorba aia: Multi chemati putini alesi!
Din 25 de sufletele sper sa dibui macar 4. Pe 3 cam contez ...nu am corectat inca dar de maine le analizeze atent! Le-am dat greu caci mai departe greu se da (unora li s-a parut usor)
e adevarat 3-4 dintre ei chiar sunt copii buni si au luat 10 la teza.E un baiat care s-a calificat la municipiu la fizica, azi are la info si sigur merge mai departe, si sunt sigura ca o sa ia mai departe si la mine! Si se mai duce si cu fetele la un film...sincer eu i-l admir f. mult!E f.f.f. inteligent .Si frumusel foc( roiesc fetele pe langa el) putintel cam obraznicut dar sa zicem ca se mai admit mici scapari. Asaa...eu tot ma sucesc si ma invartesc sa plec macar 3 zile cu ai mei copii ( o parte )la Busteni. ba gasesc per. pe care o vreau dar ne conditioneaza sa inchiriem toate camerele ba...ba...maine vad exact cati copii am si ce variante de cazare si masa . Vor si ei la sanie si ii inteleg!
In rest se apropie sf. de semestru cu nebuneala de rigoare and stuff.
Daria
sa treaca toate asa cum au venit!
Divortul e de comun acord? daca da atunci merge repede si nu mai umbli prin tribunal!Fa-ti planuri pt. ce va fi de acum incolo si nu te mai uita inapoi! Fuse si se duse!
Ledi- offf greu cu bebeluseii astia mici ...da se fac ei mari hi-hi -hi. sa stii ca am invatat statusul tau de pe mess:"cumpar timp si ore de somn". Astept sa-ti pui la status : dorm linstita si puiul asemenea!

Adi-aha am inteles pb. cu transportul. Vai...ce scumpa o calatorie la voi! Pai la noi e 1,3 lei transportul in comun si mai putin o calatorie la metrou. In legat. cu aerosolii and stuff....nu stiu ce sa te sfatuiesc ca nu am avut probleme si nici nimeni prin preajma mea nu....deci sunt pe dinafara subiectului.
In legatura cu fobiile Catalinei...si eu zic la fel sa-i cumperi o lanterna draguta si mereu sa pui accentul pe faptul ca nu exista asa ceva...etc.Vezi ca exista mici lampi de veghe ce se baga in priza.Sa nu stea totusi pe intuneric caci acestea ii vor alimenta anxietatea si teama/ frica de crocobauri.![]()
si sanatate multa va doresc!
Katty- oricand ziceti voi,cum va e mai usor!Cine mai pofteste cine mai doreste o intalneala???
Annie si eu te invidiez pt. curcubeu.![]()
Copilutzule drag- vrei sa scot bata???Ti-am zis sa gandesti pozitiv. daca nu reusesti sa faci asta amani cu o luna!Chiar daca e dr. Codreanu nu-i pb. ca e f. draguta si stie ce face! Doar nu degeaba a fost mana dreapta a lui Marinescu . Amandoua stiu ce stiu si fac ce fac pt. ca a avut cine sa le invete. Plus de asta Codreanu e si asistent universitar.Acum 2 ani se putea spune ca e la inceput de drum dar acum nu...are reusite dar si esecuri ( ca toti de altfel...ti-am zis doar ca e chestie de noroc si gandire pozitiva).
Asa ca mergi cu DD inainte si nu cerceta! Cateodata e bine sa nu stii prea multe!
Era cand am facut eu acum 2 ani o fata de la tara... 2 sarcini extrauterine trompe scoase singura posibilitate fiv. Habar nu avea cu ce se papa fiv-ul. De la spital se ducea acasa( statea cu socrii) sa hraneasca animalele .Muncea mult saracuta! Era la celebrul dr. cu care ai pierdut tu timpul.Si uite ca a reusit din prima.Acum cred ca are baiat de-un an!Nu a interesat-o sa se intrebe ce si cum...a facut ce i s-a zis probabil ca a avut si noroc... era destul de tzapanoasa nu era o silfidica.Si mult mai mare decat mine.Si a reusit!eu atunci cand am facut ti-am povestit au fost niste conjuncturi nefericite ( moartea cumnatului)exact cand trebuia sa fac testul de sarcina! plus ca ma obseda gandul idiot ca daca nu voi reusi eu ce ma fac! Doamne ce proasta am fost!!!Asta este din greseli invata omul!
Intreaba-ma orice nu ma supar. Da...te programezi atunci cand ti s-a zis. Eu m-am programat in prima zi de CM... asitenta te mai intreaba una alta si stie ea ce sa treaca acolo!Incearca sa nu te mai panichezi pt.orice.Toate au o rezolvare !
Noi sa fim sanatoase!
Gabi- cum mai sunteti azi???
Lilia- bine ai revenit draguta mea! te-am vazut pe mess dar nu am indraznit sa te deranjez!In legatura cu colega ta...da treb. sa stie clar ce are de facut si ce asteptari ai de la ea!Asa din descrierea ta succinta as zice ca e scorpioanca si ca oricum ai da-o nu o scoti la capat cu'mneaei. Mai am eu una buc. sorela in dotare...
nu razbesc nicicum!
Sper sa gasesti totusi o cale amiabila de colaborare.
M-am intins ca o peltea!
Va urez o zi buna! Maine vine weekendu'!!! ...![]()
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai....
Poftiti la
si 
Astrele spun azi:
Din punct de vedere financiar se intrevede o criza personala.
Nu reusesti sa-ti draia o pauzasti banii si acestia sunt total inexistenti atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei.
Nu trebuie sa incepi sa faci favoruri personale pentru ca acestea te pot incetini in activitatile tale.
Noi suntem ok si plini de viata
Donu' ma uimeste in fiecare zi cu imaginatia sa.Nascoceste jocuri,il chinuie pe Dan cand ajunge de la servici(adica dupa 12 ore de munca
)Isi aseaza plusurile si le tine lectii ,el logic e "doana"
si astfel aflu ce a mai facut educatoarea prin clasa
.Repeta toate cuvintele dupa noi sau personajele favorite ,majoritatea le spune stalcit.Nu pentru ca nu poate sa spuna corect ci pentru ca trebuie sa tina pasul atat cu noi cat si eroii animati
.
drag sufletului meu
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Aseara ma dureau picioarele din solduri(ca sa nu zic altfel)..dupa doua ore de mers dimineata si la pranz,am mai bagat o tura,cam cat 4 statii de tramvai,dus si intors si la mijloc o ora juma de stat in picioare la muzica.De obicei pun niste scaune pe holuri sa ne odihnim si noi batranetile,ieri nu era nici urma ,sau picior de scaun.S-or fi suparat pe noi?
Ati vazut ce a iesit aici.."despre mama,pe muzica po****ra,abia astept sa o aud cantand.." cum sa scriu altfel? A!" pe muzica din folclorul romanesc"..asa e bine?
Catalinei nu-i este frica in camera,oricum nu sta in camera ei decat cu lumina aprinsa si numai cand se joaca caci de dormit doarme cu noi...inca..
Ei ii este frica de intuneric,in general,de ex,daca trebuie sa mearga in bucatarie sa ia ceva,din dormitor(de ex) aprinde luminile pe rand,baie(care-i colt cu dormitor) ,hol mic,hol mare ,bucatarie..si fuge repede si ajunge inapoi tot speriata ca" parca a vazut ceva in sufragerie" singurul loc neluminat din casa in acel moment, pe langa care a trecut in fuga (pe hol), si unde "a vazut ceva alb care a trecut prin camera"
Acu eu ce sa fac,sa cumpar lampi de veghe ptr fiecare camera? ma tem ca nu-i deajuns cata lumina face o lampa ptr frica ce o are.
.
Si n-am speriat-o niciodata cu bau bau,nici cu mosu sau eu stiu cum se mai sperie copiii mici.Si-i explic de fiecare data ca nu exista monstri,stafii sau alti crocobauri,tot monstri vede peste tot.
Incerc s-o tratez,cu dragoste si mai mult timp petrecut impreuna -desene(de colorat/pictat)povesti,papusi..)mai stam impreuna pe intuneric in dormitor si facem umbre pe pereti cu o lanterna,de astea..
Lilia,cred ca mai multe ai sa reusesti daca racesti putin relatiile decat daca vrei sa fii prietenoasa si mai apropiata.
Intotdeauna un sef va fi mai ascultat cand le arata ca el este sef,si,pastreaza o oarecare distanta,fara sa fie neprietenos..
Pana la urma ,tu esti sefa si pe tine te trage de mot superiorul tau,nu pe tipa care muteste cand e atentionata..mai putina implicare sufleteasca/emotionala in relatiile cu subalternii.
Katty,nu am fost la salina ,inca,ne-am tot propus si nu am mai ajuns.
Andrei e bine,nu a mai aparut roseata pe manute?
Dany,oau..copiii tai chiar vor sa mearga cu tine in excursii?!?
Stiu ca destul de greu sa te intelegi cu adolescentii,felicitari ptr cum colaborati.
Sa nu uiti ca vrem poze si de la patinoar si de la sanie..
Isa,pupam baielel si-i dorim sa i se vindece repede obrajorii sa poata zambi din nou!!
Va pup pe toatele si incerc sa mai fac si treaba..
danyalo spune:
Hai ca si eu am limbarita azi
dar plec in curand si mai vin dupa ora 20.oo
Adi- mey nu sunt adolescenti...sunt copii( eu as vrea sa ramana asa macar da' nu se poate) .Au 12-13 ani ( clasa a VI-a)sunt insa f. dezvoltati(unii ) pt. varsta lor.
Da...eu plec de mult timp in exursii si tabere cu copiii ( de vreo 8 ani mai precis)am fost cam peste tot in tara cu multe serii. cu acestia din urma am o relatie speciala caci si ei si parintii lor( desi unii oameni simpli) sunt extraordinari !Copiii sunt calzi si prietenosi spre deosebire de seriile avute anterior.Ei asa sunt obisnuiti sa mearga in tabere/ excursii si daca n umerg cu ei se supara!Sincer nu prea fac in aceasta per. tabara dar nu am scapat de gura lor.Asa ca iese cam o excursie de 3 zile!Nici cal nici magar!
si multumim publicul!Anul trecut faceam cu ei un fel de audienta. cum sa-i zic( era un fel de consiliere)faceam programari s.a.m.d.Mama ce cozi erau...Si eu ii intrebam diverse, ei rapundeau...mai ma intrebau si ei.Apoi eu faceam adunarea la parinti si vedeam ce si unde mai trebuie corectat /lucrat in relatia cu copilul. Caci sunt copii care n ucomunica acasa deloc...iar eu am gasit portita de a lega parintele de copil prin intermediul a ceea ce mai aflu eu!Multi dintre ei INCA s-ar juca non stop( mai ales baietii) caci fetele multe deja sunt domnisoare si cam rad de ei!![]()
Acum iau mai multe fete si doar 2 sau 3 baieti .Toata ziua ar sta la zapada. Mi-e ca nu-i mai iau de acolo!
Maine ma duc la motz( am luat deja cadoul) si poimaine mergem la patinaj( fac si poze)
tot stau si ma gandesc sa-mi iau sau sa nu-mi iau si eu patine.A??? Daca ma fac de ras si o sa cad la greu??? Greu.Cand zic iau ma refer sa inchiriez de acolo cum o sa faca si copiii de altfel. Mmmm inainte de patine am vazut ca au kurtos kolacs asa ca mai intai imi iau un colac....pap nitel sa prind puteri si apoi vad.Offf mai slabesc eu....poimarti!
Isa- pupam baietelul scump sa treaca repede dermatita si sa fie bine! offf mititelul de el! 

Gata...imbarcarea si plecarea.Ne "vedem" diseara!
aeperju spune:
Salutare!
Noi suntem bine. AM fost la doctor si a zis ca gatul s-a curatat bine (chiar si fara antibiotic) dar i-a ramas asa o tuse...cica trece cu timpul. Pe noi ne omoara noptile nedormite din cauza caninilor lui Andrei. Ce mai plange saracutul ti se rupe inima...el care doarme neintors daca e totul ok. Asta e...trecem noi si peste astea.
Pupici!
emma
copilutzu spune:
Fetelor, va multumesc din suflet ptr. incurajari si ca ati fost alaturi de mine!!!
Dany m-am mai linistit!!!
Ce face "printul" Teo???
Sotul meu este topit dupa el.
Am inceput sa revin la realitate.
Am iesit din starea de soc.
Vb. ta
si dr. Codreanu este om.
Bine ca nu mai sunt pacienta dr.-lui N. Si nu voi mai fi stresata.
M-am programat la eco. la Giulesti.

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Dodo-pui spune:
pe unde sunteti??
V-ati ascuns din cauza vremii?La noi se lasa o ceata de nu se vede omu' cu femeia lui
.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!