Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am reusit sa intru si eu la miez de noapte, dar a ajuns singurul moment al zilei cand pot sa stau si sa-mi fac de cap linistita (pe net).

In primul rand "La multi ani!" sarbatoritilor zilei, si noi am perecut cu tort, ca azi avem doi sarbatoriti in casa, si sotul si Sophia (pe care o cheama Sophia Ioana).

Adra, am luat Mulinex 5000 si sunt foarte multumita, am facut in seara asta o paine integrala excelenta.

Cami, multumesc de sugestiile pentru utilizarea masinii de paine, deja am facut aprovizionarea cu diverse tipuri de faina si de seminte.

Alina, bietul leut nu prea are conditiile pe care le au felinele pe care le vedem pe Animal Planet, nu ? Tatal Sophiei de abia asteapta sa mai creasca si ea un pic sa o poata duce la zoo, mie mi se par foarte foarte triste gradinile zoologice. Si Sophia vrea sa manance citricele cu coaja, chiar intr-o vreme rontaia numai coaja de la mandarine...

Ellis, Alessia are o putere de concentare foarte mare !

Eu tot vad o groaza de poze faine, cum mai stau copiii vostri la pozat? Mie 99% dintre poze imi ies miscate, iar la setarea cu poze in miscare ies cam ciufulite.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

ellis, e Eva cu strugurii...nora-mea

Cristina si Radu 3.12.2007

pe ADRA o intrebasem aseara de struguri, acum magandeam sa nu o stresez tot pe ea! imi amintisem ca mai de mult spunea cineva ca fetita ei papa singura strugurii...sigur ca Maria a Ancai papa singura, dar mai zisese cineva.
ADRA - sau oricine mai e in cauza, ale /ai voastre/vostri fac coji de struguri?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

asadar, am reusit sa pun poze de la revelion cu tot cu mancare(scuzati, asa aveam folder-ul)

EDIT: www.youtube.com/watch?v=kdMy4WXjA-M&feature=channel_page" target="_blank">si un filmulet poate va plictisiti

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/Revelion2009?authkey=MN0fO-GSBnQ#5288615676113935474
presupun ca a dovedit sticla pana pe 1 ianuarie nu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

MIHUTA - LA MULTI ANI SOTULUI SI SOPHIEI!
...si eu cu ale mele...nu Sophia manca struguri??????? hai ca deja am o obsesie
...despre poze, nu sta Alessia la pozat, m-am chinuit o juma de ora sa o prind in dec pt o rama pt bunici, imbracata frumos, cu palarie si ea fugea de mine de numa...dar sunt f multumita de aparat, am un hp la care ii fixez ff repede zoomul si declanseaza repede; am incercat sa fac poze cu canon-ul sora-mii si imi ieseau doar urme de copil

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ellis, nu noi suntem cu strugurii, poate Maria AncaiD?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

noi papam struguri singure cu tot cu coaja si cu samburi pe care din cand in cand ii mai si scuipa

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

La multi ani Lala!!!!!

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui ellis

asadar, am reusit sa pun poze de la revelion cu tot cu mancare(scuzati, asa aveam folder-ul)

EDIT: www.youtube.com/watch?v=kdMy4WXjA-M&feature=channel_page" target="_blank">si un filmulet poate va plictisiti

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/Revelion2009?authkey=MN0fO-GSBnQ#5288615676113935474
presupun ca a dovedit sticla pana pe 1 ianuarie nu?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

au dovedit-o, au dovedit-o! de fapt ea plimba sticla intre ta-su si unchiul...asa face mereu ca ei sunt mai ...putori...probabil ca asa capata fii-mea vocatie de ...chelner, sa vezi ce-si ia sotul!
in poza asta fii-mea parca e un biscuite in dunga! dar nu e asa slaba, ca are si ea 9.5 kg!!!!!!!!!!!!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI LALA! SA AI PARTE DE O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA ALATURI DE FAMILIA TA, PLINA DE SANATATE, DRAGOSTE SI MULT NOROC!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

LALA, sa fii sanatoasa si fericita!

Ellis,bravo,felicitari!!! ai o fetita isteasta foc! nu vazusem filmuletul,probabil l-ai pus ulterior, prin reeditarea mesajului.
Cristina, m-am zapacit! da, parca ai mai spus la un moment dat de Raducu si Eva, dar cu Lorena cum ramane (Adra,nu ma alerga...)?!?!?
Mihuta,asa este! eu am fost o singura data cu Sebastian la Zoo Baneasa Bucuresti, mi-a fost mila si de bietele animale, era si un aer cam "irespirabil"..Probabuil ca mai sunt multe in Europa, dar daca vrei sa vezi o gradina zoologica cum ar trebui sa fie toate, iti recomand LoroPark din Tenerife- se ajunge mai greu, sunt vreo 6 ore de zbor pana acolo, dar daca aveai in plan sa nu ratezi gradina..Tenerife mi s-a parut o insula f. asemanatoare cu Creta-stiu ca ai fost anul trecut (asa le-am asociat eu, desi binenteles ca mai sunt diferente..); este considerata insula "primaverii eterne", tot timpul anului se mentin 28-30 (si un pic) grade
LoroPark este o gradina imensa, nu exista gratii pt. animale, ci doar tot felul de santuri special facute sa separe lumea lor de a noastra ...
Au si diverse spectacole cu foci,delfini,balene,etc..Este adevarat ca au si f.f. multi vizitatori, dar cred ca depinde si de mana gospodarului...

Pe siteul lor nu am gasit poze (poate nu am avut rabdare sa caut..), avem si noi cateva poze incepand de aici

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc !
Nu prea simt aer sarbatoresc ca sunt mult prea racita.
Dar asta e.
Sunteti niste dragute

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput