Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

LALA

Felicitarile,masa si dansul continua in CAP.152

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ellis, nu noi suntem cu strugurii, poate Maria AncaiD?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

noi papam struguri singure cu tot cu coaja si cu samburi pe care din cand in cand ii mai si scuipa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

intrebarea era: prin'dos' ies cojile? ca la Alessia ies numai coji...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

LALA, sa fii sanatoasa si fericita!

Ellis,bravo,felicitari!!! ai o fetita isteasta foc! nu vazusem filmuletul,probabil l-ai pus ulterior, prin reeditarea mesajului.
Cristina, m-am zapacit! da, parca ai mai spus la un moment dat de Raducu si Eva, dar cu Lorena cum ramane (Adra,nu ma alerga...)?!?!?
Mihuta,asa este! eu am fost o singura data cu Sebastian la Zoo Baneasa Bucuresti, mi-a fost mila si de bietele animale, era si un aer cam "irespirabil"..Probabuil ca mai sunt multe in Europa, dar daca vrei sa vezi o gradina zoologica cum ar trebui sa fie toate, iti recomand LoroPark din Tenerife- se ajunge mai greu, sunt vreo 6 ore de zbor pana acolo, dar daca aveai in plan sa nu ratezi gradina..Tenerife mi s-a parut o insula f. asemanatoare cu Creta-stiu ca ai fost anul trecut (asa le-am asociat eu, desi binenteles ca mai sunt diferente..); este considerata insula "primaverii eterne", tot timpul anului se mentin 28-30 (si un pic) grade
LoroPark este o gradina imensa, nu exista gratii pt. animale, ci doar tot felul de santuri special facute sa separe lumea lor de a noastra ...
Au si diverse spectacole cu foci,delfini,balene,etc..Este adevarat ca au si f.f. multi vizitatori, dar cred ca depinde si de mana gospodarului...

Pe siteul lor nu am gasit poze (poate nu am avut rabdare sa caut..), avem si noi cateva poze incepand de aici

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

uauuuuuuuuu..superbe pozele de la gradina zoo...foarte frumos... da ati batut ceva drum pana acolo...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput