Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 19
anacami spune:
BB,Iasmi este tare dotata!! noi avem 2 sus si 2 jos! i se mai vad 2 incisivi laterali prin gingie, dar cresc taaare greu! Ce mai face Iasmi, cum mai sunt plimbarile voastre!
Data trecuta nu m-am tinut de cuvant, acum chiar ca trebuie sa inchid!
Pupici!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Vasari spune:
Ah, Cami, era un pui de leu. :)) Si era la gradina zoologica. E tinut pentru inca o sapt-doua in casuta ingrijitorului, asa ca ne-am putut juca si noi cu el. Parintii mei stau in apartament, doar in weekenduri merg la casele bunicilor sau cand suntem si noi. Asa ca nu avem animalute pe-acolo.
Ellis, si eu sunt foarte impresionata ! Ce rabdare are ! Eu pozitionez cutia spre Maria si ea potriveste piesa, sa mai si caute care din ele e buna e prea mult...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Deci,am gasit asa: SARBATORITELE LUNII IANUARIE![]() Lala_D - 08.01![]() oana8188 - 13.01![]() Aralia - 15.01![]() anca_a - 18.01![]() MamitzuD2 - 29.01![]() |
LA MULTI ANI CU SANATATE!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell La multi ani! Sara Ioana George Ionut Miruna Ioana Amira Ioana Ioana |
Multumim!

Toate urarile de bine pentru ceilalti sarbatoriti si din partea noastra.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis EDIT: www.youtube.com/watch?v=kdMy4WXjA-M&feature=channel_page" target="_blank">si un filmulet poate va plictisiti |
Bravo bravo bravo...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 cat despre mancareeeeeee.... pai esti o mare bucatareasa....miha, ai grija, ai concurenta... |
Nu ma tem de concurenta.
ellis spune:
mai, mai, mai, usor cu statuia, nu toata mancarea e gatita de mine, a facut si sora-mea! nicicum nu ma ridic la nivelul de 'chef' al lui MIHA, gatesc si prajituresc cu placere, dar nici chiar asa...iar la mine se si vede ca gatesc...pardon, mananc ce gatesc
ANDREEA - II PLACE F TARE sa puna formele, ea imi aduce cubul sa il rastorn; despre retete sunt de pe net, sper sa gasesc site-urile si sa le pun, sa nu stau sa le scriu...rabare pana maine; insa diplomatul a fost bestial...si bomboanele rafaello, si rulada...toate dulciurile![]()
...eu am slabit 3 kile in 3 zile de regim atkins!
merci BB, acum am vazut la a mea si ceilalti 3 canini, mi-e asa mila de ea, mi-am cerutsi iertare la ea ca nu am inteles-o de ce plangea
; ca si eu sunt obosita, ea a plans toata noapte...
CAMI - VEZI DE CE NU MAI VORBEA A MEA, SE CHINUIA SA INVETE SINGURA FORMELE...ACUM SINCER, EA SINGURA LE CAUTA LOCUL CELOR CU MULTE LATURI, ALEA II PLAC CEL MAI MULT, APOI IA ALTELE
ALINA - asta cu formele de vreo sapt a inceput sa arate ce vrea ea sa faca, de vreo 3-4 zile chiar insista...pe mine ma topeste; ...aa...de struguri, ii dai cu coaja? ca a mea face numai coji in kk
...parca Maria papa de mult strugurii singura..
MIHA
SI STAI LINISTITA, CONCURENTA ARE DOAR ZVACNIRI!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
MIHA - adio praji ca sunt la regim si cu sotul, iar pt Alessia nu e cazul sa ma strofoc ca asta nu-mi apreciaza prajiturile!...a..in wk am fost la sora-mea, facuse plancinta cu branza si una cu gutui, super bune, si ii daea alessiei din cea cu brnza, as s*a strambat si scuturat fii-me ca sora-mea se intristase toata, noroc cu noi ca am papat toata placinta sa creada si ea ca e buna![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Vasari spune:
Ellis, nu noi suntem cu strugurii, poate Maria AncaiD?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

SARBATORITELE LUNII IANUARIE
Lala_D - 08.01
pai esti o mare bucatareasa....miha, ai grija, ai concurenta...