Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 12
adra_bell spune:
Neata si multe 
La multi ani!
Sara Ioana
George Ionut
Miruna Ioana
Amira Ioana
Ioana
Sa cresteti mari sa fiti sanatosi si fericiti!
La multi ani si Ioanelor si Ionilor mai maricei, mamici, tatici, bunici!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Multumesc pentru aprecierile la adresa Evei, toate ne mandrim cu puii nostri, nu?
Cristina poza asta
adra_bell spune:
Nu mai vroia sa-mi scrie in mesajul ala, nu stiu de ce
Poza aceea e super haioasa, se mai vede si un poponetz in fundal intrand in tunel. Avem un baiat foarte frumos, cum a tinut el evidenta berilor de Revelion, sa nu beti prea mult![]()
Mihuta, bravo Sophiei, Eva n-a vrut cus-cus, asa e ea mofturoasa, ieri n-a mancat aproape nimic, dimineata niste struguri (Ellis si eu desfac boabele), la pranz mai nimic, cateva lingurite de ciorba si 3-4 bucatele de morcov fiert, seara doar, a mancat iaurt cu cereale. Azi ii fac "minestrone cu galuste de cartofi", suna pretentios dar e doar o ciorba.
De care masina ti-ai luat?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ellis spune:
s-a zis la pro tv ca pana la recalculul indemnizatiei nu vom primi niciun ban, adica nici cei 6 mil, asta pt vreo 3 luni! halal!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Amy, cum sta baiatul? asa? Stai linistita, cred ca toti copii trec prin etapa asta. Ellis, sanatate multa sotului, eu am avut tot felul de intepaturi si zgomote ciudate la inima, cand aveam pulsul mare, trecea si de 120 batai/min. AncaD, chiar te rog sa-mi dai un PM cu nr si datele doctorului. Multumesc adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Am numarul acasa ,diseara ti-l dau

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui cristi07 Adra, m-am executat... cateva poze din vacanta de sarbatori! http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Craciun2008# Cristina si Radu 3.12.2007 |
precis era vreo doamna enervanta la telefon http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Craciun2008#5284953767245483330
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Neata si multe ![]() La multi ani! Sara Ioana George Ionut Miruna Ioana Amira Ioana Ioana Sa cresteti mari sa fiti sanatosi si fericiti! La multi ani si Ioanelor si Ionilor mai maricei, mamici, tatici, bunici! adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
La multi ani si de la noi

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis s-a zis la pro tv ca pana la recalculul indemnizatiei nu vom primi niciun ban, adica nici cei 6 mil, asta pt vreo 3 luni! halal! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
cum adica?

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ellis spune:
Neatza!
CRISTINA - cel mai frumos streaper!!!!!!!!!!!! biiiiis!..striga Alessia!
MIHUTA - felicitari pt papa! si pt masina de paine!
...am vazut o gramada de retete de paine, cozonac pt masina de paine! bine ca nu am,ca si asa am inceput un regim de slabit!
LA MULTI ANI pentru
Sara Ioana
George Ionut
Miruna Ioana
Amira Ioana
Ioana!
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFANTULUI IOAN! LA MULTI ANI RUDELOR SI PRIETENILOR NOSTRI!
ieri am mai facut o boacana, m-am fript varsand tava cu peste din cuptor; asa ca toata casa putzea a peste, cuptorul si mocheta pline de peste cu legume, intr-un final mai ramasese in tava cam un sfert din ce gatisem
-I-am luat aseara Alessiei din piata din nou, ca imi amintise ADRA, strugurii aia pt stafide, a bagat ffff multi, si rupti si intregi, n-a contat, manca struguri si bucatele de telemea
, cred ca se frantzuzea ea, dar nu a nimerit branza potrivita!
ANCA - exact asa au zic, probabil e un tertip ca sa ascunda lipsa de fonduri bugetare, banuiesc insa ca nu ii vor da doar celor care fac cereri pt calculul a 85%, adica celor care au avut salarii mai mici si nu fac cereri, macar lor sa le dea; desi daca ma lasa 3 luni fara aia 8 mil ajung in sapa de lemn
bunica -mea a auzit ca si cu pensiile vor fi intarzieri!
si inca o magarie: nu se mai poate cumula pensia pt limita de varsta cu salariul! iar la noi la serv sunt vreo 10 cercetatori in sit asta, care trebuie sa opteze intre pensie si salariu...iar nu e corect! asta e romanica! scapa cine poate!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
Ellis uite ca la treaba cu pensia nu stiu ce sa iti spun dar sunt multi tineri care nu au loc de cei pensionati atat in cercetare cat si in invatamant.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2