Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
bb al meu ieri cand ii pregateam legumele pt supa in bucatarie, il tot auzeam ca maraia prin casa, mai venea la mine , pleca si apoi il vad ca apare cu paturica lui in brate in bucatarienu mi-a venit sa credsi uite asa am mers cu el sa il culc ca ii era somnica bietul

dragul de el.....s-a facut inteles pana la urma,bravo Andrei

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

asaaaaaaa, n-au avut succes legumele azi, a ciugulit din ele din castronel, dar numai dupa ce a papatun castron de ciorbita de vacuta cu sfecla rosie, asta chiar a fost buna; dupa care, lua legumele din castronel, le punea pe masa ei, apoi de acolo le lua si le ducea in gura...offf ce complicat si cu mancarea asta!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

ellis, subscriu...la propozitia finala...

da a papat fata, ce tot vrei... as vrea sa manace si al meu o farfurie cu supa macar... dar mi-am propus anul asta sa nu mai vorbesc despre cum manaca Eric...asa ca TAC....

APROPO, CUM FACI TU CIORBITA CU SFECLA ROSIE??

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

asadar, taci cu litere mari!

ciorbita am luato dintr-o carte a soacra-mii(mai sunt bune si ele la ceva) si e iesit f buna si pt noi! uite asa: carne de vacuta, morcov, patrunjel radacina, telina, sfecla rosie, fasole verde, cartofi, ardei, ceapa, rosii(se punea si varza, eu nu ii dau); se fierb toate, in ordinea lor; la sfarsit se adauga borsul fiert; + un ou batut+ verdeata, adica marar, patrujel si leustean(ciudate toate pt o ciorba, dar am respectat reteta!); se serveste cu smantana!
..cam atat; sau poti sa o dregi de la inceput cu smantana si galbenus si atunci nu mai bati oul in ciorba!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

LA MULTI ANI 2009! Sa aveti un an mai bun, cu sanatate si cu tot ce e mai bun!
Revenim si noi dupa o perioda aglomerata...dupa ce am implinit un an de zile( multumim tuturor ce ne-au urat de ziua noastra cele bune) dupa un Revelion superb facut in Moldova pe langa Campulung Moldovenesc, cu o vizita la Manastirea Voronet...si toate astea cu Bianca dupa noi. Si daca am plecat de aici cu mucisori acolo cand am ajuns nu mai avea nimic...nu tu aspirator, batista bebelusului, spray cu apa de mare...nimic.A fost cuminte si a dormit super...acum nu imi pare rau ca am fost...ca plecasem acolo cu ceva temeri.
Punem si poze dupa ce le descarcam!
Citim si noi din urma si revenim!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ellis, pare super buna ciorba..
mai, si soacra-mea are o carte de bucate super buna..eu sincer acum nu mai gasesc ceva ca lumea. m-am tot plans eu la mos Nicolae..da nu e ce vreau eu, una romaneasca dle..e cu tot felul de figuri de mancaruri..gen rata cu portocale..sparanghel..si alte minunatii de nici nu stiu sa le pronunt..si mi se par greu de facut.

cd pleaca soacra-mea la tara, o iau iar..o mai fac uitata pe la mine vreo luna..si tot asa..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Adra ... Eva e o dulcica... ma uitam si la ea ...si nu imi vine sa cred ce au crescut piticii nostri ... De fapt ce ma mir... ca acum deja mai am unul de crescut ... Doamneee ce mai trece timpul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani pt 2009! Sa aveti parte de tot ce e mai bun!

Noi am debutat anul cu o raceala zdravana...azi am fost la dr si se pare ca secretiile s-au intins si la ochisor (conjunctivita)...de fapt maine facem exudat si vedem exact ce are. Si am luat-o si eu...dar trece!

Am vazut o gramada de poze cu piticei frumosi si petrecareti. Se pare ca au fost sarbatori reusite pentru toata lumea!

Adra, o sa fac o selectie cu pozele de la revelion cu striperul (oare de la asta sa fi racit?
Eva este o scumpete de fata zulufata

Adina...gata s-au terminat sarbatorile..nu apari?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Cami, nu am luat un tobogan mai mare..inca......
cand ies din camera si il las singur ii culc toboganul pt ca se urca cu o viteza...aseara s-a dat singur nu am vazut cand s-a urcat (desi eram cu el in camera)..si a cazut cu picioarele sub canapea si a dat si cu capul de parchet...dar nu a fost prea impresionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ellis, pare super buna ciorba..
mai, si soacra-mea are o carte de bucate super buna..eu sincer acum nu mai gasesc ceva ca lumea. m-am tot plans eu la mos Nicolae..da nu e ce vreau eu, una romaneasca dle..e cu tot felul de figuri de mancaruri..gen rata cu portocale..sparanghel..si alte minunatii de nici nu stiu sa le pronunt..si mi se par greu de facut.

cd pleaca soacra-mea la tara, o iau iar..o mai fac uitata pe la mine vreo luna..si tot asa..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

eu mi-am scos retete din revistele soacrei, cand tati o culca pe fii-sa, ca am fost in wk la ei...si zisese ca imi da una din carti si am uitat sa o iau...of .of...mai eu am retete de la Radu Anton Roman, pe vremea cand facea emisiunile la pro tv, vedeam fiecare emisiune si nu numai pt retete, ci si pt locurile pe care le vizita si pentru stilul si felul lui de a vorbi(Dumnezeu sa il ierte!) am citit si din cartile lui, sunt exceptionale...insa nu le-am cumparat...astept un moment cand sa am bani

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Adra, m-am executat...

cateva poze din vacanta de sarbatori!

http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Craciun2008#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mie imi merge foarte prost conectia la net, asa ca vreo doua mesaje s-au pierdut in eter.

Pe scurt, vroiam sa spun ca Sophia a mancat ieri cuscus cu legume, facut dupa indicatiile Adinei dintr-un capitol anterior, ocazie cu care ii multumesc inca o data, noi am devenit fani din prima si ma bucur ca acum il apreciaza si Sophia.

Mi-am luat masina de paine azi si toata casa miroase a paine proaspata!...

mami de Sophia

Mergi la inceput