Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

asaaaaaaa, n-au avut succes legumele azi, a ciugulit din ele din castronel, dar numai dupa ce a papatun castron de ciorbita de vacuta cu sfecla rosie, asta chiar a fost buna; dupa care, lua legumele din castronel, le punea pe masa ei, apoi de acolo le lua si le ducea in gura...offf ce complicat si cu mancarea asta!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Amy, cum sta baiatul? asa? Stai linistita, cred ca toti copii trec prin etapa asta.
Ellis, sanatate multa sotului, eu am avut tot felul de intepaturi si zgomote ciudate la inima, cand aveam pulsul mare, trecea si de 120 batai/min.
AncaD, chiar te rog sa-mi dai un PM cu nr si datele doctorului. Multumesc

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Poze noi pentru momit Cristina, care a l-a avut pe cel mai frumos stripper la petrecerea de Revelion

Mergi la inceput

CAMI- MULTUMESC DIN SUFLET PT TOT EFORTUL, GATA, AM CITIT SI PE CENTRU-DREAPTA SI M-AM LAMURIT, LA HAMBARULUI CU NOI TOATE!(din bucuresti, adica)

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Poze noi pentru momit Cristina, care a l-a avut pe cel mai frumos stripper la petrecerea de Revelion

e o scumpa Eva, e vesela, vioaie! am vazut si de unde mosteneste pletele-i! aveti cilindrul de la chicco, ca al nostru! am vazut si zapada, care noua ne tot lipseste...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:

e o scumpa Eva, e vesela, vioaie! am vazut si de unde mosteneste pletele-i! aveti cilindrul de la chicco, ca al nostru! am vazut si zapada, care noua ne tot lipseste...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Ellis, multumesc! In primele poze e cremuita in cap, s-a gandit si ea la un an sa faca scuame de bebelus. Amandoi avem par ondulat, al meu a fost candva foarte bogat, iar sotul, de obicei, e tuns americaneste.
Cum va lipseste zapada? Pozele cu zapada sunt de azi dimineata, nu a nis si in Buc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Ellis, multumesc! In primele poze e cremuita in cap, s-a gandit si ea la un an sa faca scuame de bebelus. Amandoi avem par ondulat, al meu a fost candva foarte bogat, iar sotul, de obicei, e tuns americaneste.
Cum va lipseste zapada? Pozele cu zapada sunt de azi dimineata, nu a nis si in Buc?

tare dulcica...dar ti-am mai zis asta, nu????

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

asaaaaaaa, n-au avut succes legumele azi, a ciugulit din ele din castronel, dar numai dupa ce a papatun castron de ciorbita de vacuta cu sfecla rosie, asta chiar a fost buna; dupa care, lua legumele din castronel, le punea pe masa ei, apoi de acolo le lua si le ducea in gura...offf ce complicat si cu mancarea asta!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

ellis, subscriu...la propozitia finala...

da a papat fata, ce tot vrei... as vrea sa manace si al meu o farfurie cu supa macar... dar mi-am propus anul asta sa nu mai vorbesc despre cum manaca Eric...asa ca TAC....

APROPO, CUM FACI TU CIORBITA CU SFECLA ROSIE??

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Lala,multa sanatate !
noi,dupa o sapt jumatate de bolit...am ramas cu o tuse de toata frumusetea care nu trece cu nik
Ank,interesant site-ul,multumim!

Citat:
Amy, cum sta baiatul? asa? Stai linistita, cred ca toti copii trec prin etapa asta.

da,da Adra...asa sta..cum prinde momentul se pune in cap si chiuie,sta asa pana se plictiseste

Adra, asistent de farmacie!!?? si eu am profesat candva in domeniu dar din diverse motive a trb sa ma reprofilez.

imi place mult Eva in poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2779642380101682984LzavAQ
....are ceva special...putin mister ..... privirea profunda,patrunzatoare...imi place

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

despre zapada...e curat pamantul aici! adica au venit cativa fulgi si atat, nicum de poze cu zapada!

parul seamana cu al tau...si are tenta de roscat??? si a mea facuse scuame, tot la un an, inainte de a o tunde, dar dupa tuns am scapat de ele.

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput